Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şu anda Max 200GB MicroSD kartlar satışta. Ama ilerisi için bu çok iyi olmuş.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Lumia 950 XL
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Lumia 950

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dark_13 ve bulutsuzgece
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Lumia 950 XL
Telefonlar gerçekten güzel,hatta bendeki 1520 bile hala çok güzel bir telefon,burada eksik olan şey ms nin sistemi tamamlayıp insanların ihtiyaçlarına göre şekillendirememesi ve kullanıcılarına umut verememesidir.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Telefonlar gerçekten güzel,hatta bendeki 1520 bile hala çok güzel bir telefon,burada eksik olan şey ms nin sistemi tamamlayıp insanların ihtiyaçlarına göre şekillendirememesi ve kullanıcılarına umut verememesidir.
Bence de telefonlar oldukça güzel ve donanım olarak çok kaliteli.

Lakin dediğiniz gibi olay "işletim sisteminde" bitiyor.
Sistemde hala pek çok hata ve eksiklikler var.
Ve ekibin ilerleme hızı cok yavaş.
İnşallah yılbaşından önce sistemi adam ederler.

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan, bozkirdangelen ve Esendağlı

ArMaGeDdOn_87

Üye
tasarım çok kötü gözüküyor,her 2 cihazdada

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Microsoft, buraların en sabırlı adamı Özgür'ü bile bezdirdi galiba. :evet:

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Microsoft, buraların en sabırlı adamı Özgür'ü bile bezdirdi galiba. :evet:
W10 Mobile TP'nin Lumia 920'de bana yaptığı işkenceyi bir bilseniz hak verirsiniz:)
Resmen balyoz oldu, çatla çatla diye sabır taşımı dövüyor.
İlk 1 hafta iyi oluyor sonradan çin işkencesine dönüşüyor.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Fiyat Konusunda Bişeyler Çıktımı

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
suyunsesi

suyunsesi

Üye
W10 Mobile TP'nin Lumia 920'de bana yaptığı işkenceyi bir bilseniz hak verirsiniz:)
Resmen balyoz oldu, çatla çatla diye sabır taşımı dövüyor.
İlk 1 hafta iyi oluyor sonradan çin işkencesine dönüşüyor.
Size hak veriyorum, hepimiz aynı durumdayız. (İlk versiyon Lumiacılar olarak). İnşallah sistem tatmin eder şekilde gelir de, bizde sizden Microsoft Lumia 950 XL incelemesini zevkle okuruz. ;)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Henüz fiyatı belirlememişler,
XXXX yazıyor..
Kimileri 1500 civarında, kimileri de 2000 veya üstü dolaylarında tahmin ediyor.
1520 2.200 Den Girdi Bu Daha Pahali Olacaktır.Ama 2.500 Garanti Derim Kim Alır O Fiyata Onuda Bilmem

Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Dışarda ne olur bilemem de, Türkiye de kur yüzünden pahalı satılabilir.
Yoksa en fazla 1200-1500 arası olması lazım.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
2500'ü garanti bulur hatta üstüne biler çıkar malum artan dolar ve euro fiyatları :)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Bu donanımda bir cihazın 2000TL nin aşağısında satılacağını düşünüp savunuyorsanız piyasaya hiç hakim değilsiniz demektir arkadaşlar. İyi fiyat politikasıyla bile ülkemizde en iyi ihtimalle 2000 TL den satılır. Alan olup olmaması ise tamamen marketteki uygulamaların niteliğine bakar. Artık bence sistemin çok da açığı kalmadı. Otg gibi şeyler finalde kesin gelir, gelmezse zaten Microsoft mobil departmanın fişini çekti demektir. Marketteki uygulamalar iOS ve Android ile aynı hale gelirse alınmaması için sebep yok.

• Beğen
Tepkiler: technogamer2345 ve bozkirdangelen
0MG90

0MG90

Üye
Siteye yanlışlıkla nasıl telefon ekliyorlar anlamıyorum :D Ama ucuz olmaz bence

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bu donanımda bir cihazın 2000TL nin aşağısında satılacağını düşünüp savunuyorsanız piyasaya hiç hakim değilsiniz demektir arkadaşlar. İyi fiyat politikasıyla bile ülkemizde en iyi ihtimalle 2000 TL den satılır. Alan olup olmaması ise tamamen marketteki uygulamaların niteliğine bakar. Artık bence sistemin çok da açığı kalmadı. Otg gibi şeyler finalde kesin gelir, gelmezse zaten Microsoft mobil departmanın fişini çekti demektir. Marketteki uygulamalar iOS ve Android ile aynı hale gelirse alınmaması için sebep yok.
Pazarlama stratejileri açısından insanın ilgisi ve alımı düşünmesi için 2000.-TL nin altında olmalı diye düşünüyorum.

Çünkü Microsoft WPhone markası ile şu anda piyasaya hakim değil, hakim olsa çıkışınız tamamen doğru...

iPhone 1500.-TL lik telefonu 2000 üstüne satıyor, hem de kuyrukta.. hem de satış rekoru kırarak..
WPhone piyasaya hakim olduktan sonra, insanlar ona alıştıktan sonra tezgaha ne koyarsa o'nu satar...
Meseleye bilinçli tüketici gözüyle bakmamak lazım, piyasaya bilinçli tüketiciler yön vermiyor.

Tabi her şeyi alt üst eden bir de dolar kuru meselesi var..

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Pazarlama stratejileri açısından insanın ilgisi ve alımı düşünmesi için 2000.-TL nin altında olmalı diye düşünüyorum.

Çünkü Microsoft WPhone markası ile şu anda piyasaya hakim değil, hakim olsa çıkışınız tamamen doğru...

iPhone 1500.-TL lik telefonu 2000 üstüne satıyor, hem de kuyrukta.. hem de satış rekoru kırarak..
WPhone piyasaya hakim olduktan sonra, insanlar ona alıştıktan sonra tezgaha ne koyarsa o'nu satar...
Meseleye bilinçli tüketici gözüyle bakmamak lazım, piyasaya bilinçli tüketiciler yön vermiyor.

Tabi her şeyi alt üst eden bir de dolar kuru meselesi var..
İşte maalesef ülkemiz koşullarında artık iPhone 3100 TL oldu başlangıç fiyatı olarak ve millet evet yine sırada. Ben 2000 diyerek inebileceğim en alt sınıra indim. Tahminim 2300-2600 arası fiyattan gireceği.

Üst Alt