Deadpool siyah ekranda kaldı [SORUN ÇÖZÜLDÜ]

Sponsorlu Bağlantılar

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
  • Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Uyar ztn bu ekran karti nerdeyse hepsi ile uyar ama monitorunun hdmi girisi olmali yoksa donusturucu kullanmak zorunda kalirsin
monitör de ölü renk gidiyor bazen :ehe yenisi de hazır çok az birşey kaldı onu da ödedimmi alıyorum :eller: kartıda bikaç aya alsam başlicam yenisi için toplamaya da aklımda şöyle bir soru var hocam :hmmm
Şimdi 0 dan toplamak mı daha kaliteli yoksa
0 bi makinemi almak ?

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
monitör de ölü renk gidiyor bazen :ehe yenisi de hazır çok az birşey kaldı onu da ödedimmi alıyorum :eller: kartıda bikaç aya alsam başlicam yenisi için toplamaya da aklımda şöyle bir soru var hocam :hmmm
Şimdi 0 dan toplamak mı daha kaliteli yoksa
0 bi makinemi almak ?
Soruyu anlayamadim ikisinde de 0 toplamak demissin :D :D

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Soruyu anlayamadim ikisinde de 0 toplamak demissin :D :D
0 bi makinemi alim hazır toplu yani fabrika çıkışı
Yoksa kendim 0 donanımlar alıp mı toplim yani ekran kartı ram vs ayrı ayrı alıp mı birleştirim bunu demek istedim hocam :D

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
0 bi makinemi alim hazır toplu yani fabrika çıkışı
Yoksa kendim 0 donanımlar alıp mı toplim yani ekran kartı ram vs ayrı ayrı alıp mı birleştirim bunu demek istedim hocam :D
Toplama pc yaparsan performans acisindan daha iyi hazirlari daha pahaliya satarlar ama ayarlayamam ayarlayacak akraba arkadas vb de yok diyosan yapacak birsey yok yani perfirmans istiyosan kendin toplayacaksin
Forumda konu acsan toplarlar ztn sn birtek birlestireceksin
Ve sistem kuracaksin

• Beğen

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Toplama pc yaparsan performans acisindan daha iyi hazirlari daha pahaliya satarlar ama ayarlayamam ayarlayacak akraba arkadas vb de yok diyosan yapacak birsey yok yani perfirmans istiyosan kendin toplayacaksin
Forumda konu acsan toplarlar ztn sn birtek birlestireceksin
Ve sistem kuracaksin
onu kurarız zaten herkez saolsun yardımcı oluyor da donanım olarak bi sıkıntı da yaşamam pek muhtemel değil sanırım :hmmm dimi hocam

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
onu kurarız zaten herkez saolsun yardımcı oluyor da donanım olarak bi sıkıntı da yaşamam pek muhtemel değil sanırım :hmmm dimi hocam
yaşamazsın dediğim gibi hazır aldığından daha iyi donanımın olur daha iyi performans alırsın

• Beğen

Üst Alt