Rygebin
Üye
FTL idi ama. Öyleyse kötüymüş hocamhocam forum linki olduğu için sildilerde onu kurdum virüs girdi

FTL idi ama. Öyleyse kötüymüş hocamhocam forum linki olduğu için sildilerde onu kurdum virüs girdi

kurtuldum virüsden ama oyun kaldı yaFTL idi ama. Öyleyse kötüymüş hocam![]()

Çalışıyor mu bari hocamkurtuldum virüsden ama oyun kaldı ya![]()

Çalışıyor mu bari hocam![]()
![]()

Kötüymüş hocam

kötü olan o değil prototype de açılmıyorKötüymüş hocam![]()
oda kaldı siyahda
bana adam akıllı kaynak lazım cod 5 de çalışmadı just cause da çalışmadı crysis da çalışmadı 2 tane oyun var şuan ama ben şuana kadar bi 10 tane rahat indirme yapmışımdır cidden sağlam kaynak lazım yaO attiğim siteden prototype vardı ama bende çalıştıkötü olan o değil prototype de açılmıyoroda kaldı siyahda
bana adam akıllı kaynak lazım cod 5 de çalışmadı just cause da çalışmadı crysis da çalışmadı 2 tane oyun var şuan ama ben şuana kadar bi 10 tane rahat indirme yapmışımdır cidden sağlam kaynak lazım ya
. Sizi bilemiyorum hocam.hocam emin misiniz ? 1 den bahsediyorsunuz dimiO attiğim siteden prototype vardı ama bende çalıştı. Sizi bilemiyorum hocam.

Evet hocam ama baya oldu çok severim ben prototype ı.hocam emin misiniz ? 1 den bahsediyorsunuz dimi![]()

hocam sizin indirdiğiniz linki atarmısınızEvet hocam ama baya oldu çok severim ben prototype ı.![]()

Tamam hocamhocam sizin indirdiğiniz linki atarmısınız
özelden ama hocam siliyorlar ya burdan![]()

ATI Readon x1050Snn ekran karti ne o yuzden de sorun yasiyor olabilirsin
Acilen ekran karti almalisin o ekran karti ile fazla oyun oynamayi dusunmeATI Readon x1050
1GB
Acilen ekran karti almalisin o ekran karti ile fazla oyun oynamayi dusunmeATI Readon x1050
1GB
1GB
hadi yaAcilen ekran karti almalisin o ekran karti ile fazla oyun oynamayi dusunme
Oncelikle sunu belirteyim ekran kartinda gb ye bakilmaz deadpool en dusun hd4850 demis orn bu hd4850 512 mb ekran karti ama snnkinden iyi
1. Olarak yeni oyunlari oynamak icin en az 256 bit olmadi en en dusuk 128 bit ekran karti lazim bu snnkinde 64 bit
2. Ekran kartinin cekirdek hizina bakilir ve o gb degerinin calisma hizina bakilir snnkinde cekirdek hizi 400mhz bu cok cok cok dusuk o gb degerinin calisma hizi333 mhz bu da cok dusuk o yuzden bu ekran karti ile oyun oynanmaz acsa bile kasil kasil dayanamazsin (eski oyunlar haric)
3.yeni oyunlar en az dx11 veya dx10 istiyor bu kart sadece dx9 destekliyor yeni kart alirsan indirdiklerinin hepsini oynarsin
Acilen ekran karti almalisin o ekran karti ile fazla oyun oynamayi dusunme
Oncelikle sunu belirteyim ekran kartinda gb ye bakilmaz deadpool en dusun hd4850 demis orn bu hd4850 512 mb ekran karti ama snnkinden iyi
1. Olarak yeni oyunlari oynamak icin en az 256 bit olmadi en en dusuk 128 bit ekran karti lazim bu snnkinde 64 bit
2. Ekran kartinin cekirdek hizina bakilir ve o gb degerinin calisma hizina bakilir snnkinde cekirdek hizi 400mhz bu cok cok cok dusuk o gb degerinin calisma hizi333 mhz bu da cok dusuk o yuzden bu ekran karti ile oyun oynanmaz acsa bile kasil kasil dayanamazsin (eski oyunlar haric)
3.yeni oyunlar en az dx11 veya dx10 istiyor bu kart sadece dx9 destekliyor yeni kart alirsan indirdiklerinin hepsini oynarsin
Acilen ekran karti almalisin o ekran karti ile fazla oyun oynamayi dusunme
peki birşey sorucam far cry 1 battle field 3 açarmı 
Acmaz dx10 istiyo onlar bu kart ile oynanacak oyun bulmak cok zorhadi yapeki birşey sorucam far cry 1 battle field 3 açarmı
![]()
peki hocam nasıl bir ekran kartı önerirsiniz banaAcmaz dx10 istiyo onlar bu kart ile oynanacak oyun bulmak cok zor

P4 cift cekirdek mi ? Ekran karti bakiyorum birazdanpeki hocam nasıl bir ekran kartı önerirsiniz bana
ram 2gb işlemci İntel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.40GHZ
benim ekip bunlar hocam
ekran kartı nasıl birşey yapabilirim fiyat da aşırı olmadan
P4 cift cekirdek mi ? Ekran karti bakiyorum birazdan![]()

Kac para siniri var ona gore birsey bakayim