Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
final sürümü geldiğinde siz çok fazla heyecan ve kullanırken haz duymazken ilk kuracak olanlar sanki marsı keşfe çıkmış gibi yabancı kalacak evet bunlardan biride benim...O nedenle bekledim birazcık daha beklerim :)
En sevdiğim yönü de artık her şeyin Mağaza ile güncellenebilmesi. Bu bile heyecanlandırıyor :)

BaySerkan

BaySerkan

Üye
final sürümü geldiğinde siz çok fazla heyecan ve kullanırken haz duymazken ilk kuracak olanlar sanki marsı keşfe çıkmış gibi yabancı kalacak evet bunlardan biride benim...O nedenle bekledim birazcık daha beklerim :)
hocam sizdeki sabra şapka çıkarıyorum ben 9 yapı çıkıpta yüklemesem çatlardım herhalde..:bigstar:
Arkadaşlar w10 da alarm da titreşim var mı ?
yok artık okadar da değil bunların olmadığı telefon varmı ki?

braayn

braayn

Üye
hocam sizdeki sabra şapka çıkarıyorum ben 9 yapı çıkıpta yüklemesem çatlardım herhalde..:bigstar:

Valla daha yapılar verilmeden bende kendime inanmıyordum hatta forumda bir kaç kişi dayanamaz kurarsın demişti ama dayandım.Buraya kadar geldim dönmek yok.Şu kameraya 120 fps slow motions özelliği gelseydi denemek içi kurar tekrar kaldırırdım ama o özelliği de gösterip vermediler.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Gabe bu yapıyı telefonunuza yüklemeyin diye yazmış

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Valla daha yapılar verilmeden bende kendime inanmıyordum hatta forumda bir kaç kişi dayanamaz kurarsın demişti ama dayandım.Buraya kadar geldim dönmek yok.Şu kameraya 120 fps slow motions özelliği gelseydi denemek içi kurar tekrar kaldırırdım ama o özelliği de gösterip vermediler.
Valla ben geçseydin deneseydin keşke diyorum,sıkıldığında yine geri dönüş var nasıl olsa.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
10547 yayınlanmış vay be

cadde19

cadde19

Üye

Hocam 8.1 de yok titreşim.
Alarm çalınca titreşim olmuyor valla.
W10 da deneyebilir mi birisi

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Yavaşlığı,takılmayı kesinlikle sevmiyorum.Uğraşamam diyorsan hiç yükleme.Rehberin 15 saniyede açıldığını söyliyeyim sana(abartmıyorum) ama ben sırf mesajlara bildirimden cevap vereyim diye yükledim

Cidden bu kadar yavaş mı ya ?:blink:
Rehber 15 saniye ciddi mi? :karisti:
Bir çok soft reset atsam, mecburi programlar dışında yükleme yapmasam gene de kurtaramaz mıyım? :birak:
Şarj süresi çok mu düşecek? Lazım olduğu zaman kimseyi arayamayacak yada mesajlara cevap verirken kafayı mı yiyeceğim?:sahan:

15 saniye mi ? Yuh diyorum alınmayın abartmayın sizin 15 saniyede açılıyorsa dönün bence bende en fazla 5sn sürüyor.

ben de saniyesinde açılıyor, biraz FAZLA ABARTTIM sanki ;)

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
Rainesto

Rainesto

Üye
telefonu şarja takiyorum prizde sarji bitiyor uğraşırken batarya durumu rezalet

skynet

Üye
Bende de 2-3 saniyede açılıyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hersey ile kastin ne hocam ?
Mesajlaşma, Fotoğraflar, Outlook Posta, Alarmlar ve Saat, Cüzdan, Haritalar, Hesap Makinesi, Kamera, Mağaza, Ses Kaydedicisi, Office Uygulamaları, Xbox. Buna yakında Telefon/Kişiler ve Microsoft Edge de dahil olabilir. Bu saydıklarım 8.1'de güncellenemeyen şeyler. Şimdi ise hep güncel kalacaklar.

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve dücane
cadde19

cadde19

Üye
8.1 de yok titreşim.
Alarm çalınca titreşim var mı W10 da deneyebilir mi birisi ?

Üst Alt