10536'da android uygulamalarini yukleyebilmeniz ve kullanabilmeniz icin yukleme aracini guncellemeniz gerekiyor.Beyler burda ne yazıyor.
Diğer yapıda acaba astoria için Google play desteği mi gelecek diyor ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
15 saniye mi ? Yuh diyorum alınmayın abartmayın sizin 15 saniyede açılıyorsa dönün bence bende en fazla 5sn sürüyor.Yavaşlığı,takılmayı kesinlikle sevmiyorum.Uğraşamam diyorsan hiç yükleme.Rehberin 15 saniyede açıldığını söyliyeyim sana(abartmıyorum) ama ben sırf mesajlara bildirimden cevap vereyim diye yükledim
Beyler burda ne yazıyor.
Diğer yapıda acaba astoria için Google play desteği mi gelecek diyor ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows 10'un özelliklerine alışan kişi kolay kolay vazgeçmezBeyler denimde sorun yok gelin 8.1 DENİM'e Herkesi beklerim.![]()

final sürümü geldiğinde siz çok fazla heyecan ve kullanırken haz duymazken ilk kuracak olanlar sanki marsı keşfe çıkmış gibi yabancı kalacak evet bunlardan biride benim...O nedenle bekledim birazcık daha beklerimWindows 10'un özelliklerine alışan kişi kolay kolay vazgeçmez![]()

