Esendağlı
Üye
Şu anki son yapı yani 9.yapı,yapı numarası 10.0.10536.1004Hangi yapı
Şu anki son yapı yani 9.yapı,yapı numarası 10.0.10536.1004Hangi yapı
Sadece uyumlu olmayan modellere yüklemeyin demiş. Mesela HTC 8X. Bunu diyeli de baya oldu.Gabe bu yapıyı telefonunuza yüklemeyin diye yazmış
Yok galiba. Titreşim ayarlarım kapalıyken çalıyor gerçi ama bende o yüzden emin değilim.8.1 de yok titreşim.
Alarm çalınca titreşim var mı W10 da deneyebilir mi birisi ?
şimdi denedim Alarm çalarken titreşim yok..Arkadaşlar w10 da alarm da titreşim var mı ?
pil tasarrufu kapalımı..?Arkadaşlar l925 im var win 10 9.yapı güncellemesi indirilmiyor 3 gündür %0
Yardım lütfen
ben de saniyesinde açılıyor, biraz FAZLA ABARTTIM sanki![]()
Ekran videosu çekebileceğim program varsa önerin seve seve video çekeyim.Ama dediğim gibi her zaman olmuyor.Ama olmadı da demiyorum çarpılırım yoksa olmadı dersem15 saniye mi ? Yuh diyorum alınmayın abartmayın sizin 15 saniyede açılıyorsa dönün bence bende en fazla 5sn sürüyor.
Bende çekebilsem çekerim bazen sistem çok hızlı oluyor ve bazen insanı çileden çıkarıyor.Ekran videosu çekebileceğim program varsa önerin seve seve video çekeyim.Ama dediğim gibi her zaman olmuyor.Ama olmadı da demiyorum çarpılırım yoksa olmadı dersem

Abi şaka gibi ya en dandik telefonlarda bile var alarm çalarken titreşim.şimdi denedim Alarm çalarken titreşim yok..
Abi şaka gibi ya en dandik telefonlarda bile var titreşim.
Adamlar unutuyorlar mı ne yapıyorlar anlamadım gitti.
Rica etsem birisi geri bildirim yapabilir mi ?
Eklesinler artık böyle çok basit birşey akıllı telefon dediğimiz şeyde nasıl olmaz nasıl eklemezler anlayamıyorum
Evet arkadaşlar pc içinmiş ben de heyecan yaptımPC için o yapı telefonlara değil yanlış alarm..
Glance ekranındaki saatten bahsediyorsan o olay çok uzun zamandır varTeli sıfırladım da ekranı kapattığımda saat çıkıyor ve belirli süre sonra saatin yeri değişiyor bilgisayardaki ekran koruma gibi acaba pin koydum diye mi önceden böyle bir şeyle karşılaşmamıştım

Peki saatin yeri değişiyor muydu üste doğru gidiyorGlance ekranındaki saatten bahsediyorsan o olay çok uzun zamandır var![]()
evet değişiyorduPeki saatin yeri değişiyor muydu üste doğru gidiyor

Bir sonraki yapıda bu sorun düzelecek.arkadaşlar cihazım wp 10 a güncelledi kendi zil seslerimi kullanamıyorum temiz kurulum yaptım gayet iyi ama dediğim gibi zil sesi özel kullanamımıyorum Ringtones klasörü içindeki zil seslerini görmüyor
şimdilik bende şarj iyi zaten 3g kullanmıyorum 2g kullanıyorum sıkıntı yoksıfırlama sonrası ilk kurulumda wefi bağlandısı yap. E posta ile oturum açınca yedek yükleme seçeneği geliyor.Sıfırlamadan önce uygulama yedeklerimi almıştım şimdi nasıl geri yükleyeceğim
Yalnız ben o aşamayı geçtim wifi yoktu sıfırlama sırasındasıfırlama sonrası ilk kurulumda wefi bağlandısı yap. E posta ile oturum açınca yedek yükleme seçeneği geliyor.