Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

cadde19

cadde19

Üye
Beyler burda ne yazıyor.
Diğer yapıda acaba astoria için Google play desteği mi gelecek diyor ?

burakcan42

Üye
boşu boşuna telefonu sıfırladık iyi mi :) şimdi bi ton yükleme yapmak zorunda kalacağım ya :D neyse bakalım...
boşu boşuna telefonu sıfırladık iyi mi :) şimdi bi ton yükleme yapmak zorunda kalacağım ya :D neyse bakalım...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Beyler burda ne yazıyor.
10536'da android uygulamalarini yukleyebilmeniz ve kullanabilmeniz icin yukleme aracini guncellemeniz gerekiyor.
(Aksi halde eski araclarla yuklenen uygulamalar calismiyor)
Biz bu haberi paylasali bir hafta oldu.
Guncellenmis araci da ilgili konuda verdik.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Yavaşlığı,takılmayı kesinlikle sevmiyorum.Uğraşamam diyorsan hiç yükleme.Rehberin 15 saniyede açıldığını söyliyeyim sana(abartmıyorum) ama ben sırf mesajlara bildirimden cevap vereyim diye yükledim
15 saniye mi ? Yuh diyorum alınmayın abartmayın sizin 15 saniyede açılıyorsa dönün bence bende en fazla 5sn sürüyor.

sahanemir

sahanemir

Üye
Nasıl yani ya bende rehbere basıyorum 1 saniye sürmüyor anında açılıyor..anlamsız bir durum :)

csH

csH

Üye
Evet benimde bastığım gibi açılıyor 930da da 520de de:)

Aybars1979

Aybars1979

Üye
benim l 520 de şarj hariç öyle aman aman bir sıkıntı yok şimdilik 8. yapı da kanser olmuştum ama.

efeler12

efeler12

Üye
Beyler burda ne yazıyor.

braayn

braayn

Üye
Beyler denimde sorun yok gelin 8.1 DENİM'e Herkesi beklerim. :)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
mp2934

mp2934

Üye
Teli sıfırladım da ekranı kapattığımda saat çıkıyor ve belirli süre sonra saatin yeri değişiyor bilgisayardaki ekran koruma gibi acaba pin koydum diye mi önceden böyle bir şeyle karşılaşmamıştım

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, kamil5028347, sahanemir ve 1 kişi daha
saynesim

saynesim

Üye
9 tane yapı çıkardılar hiç biri birşeye benzemiyor bi yerden yapıyorlar bi yerden bozuyorlar telefonun yarısı Türkçe yarısı ingilizce eskiden çin malı telefon almıştım aynen ona benziyor menü

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bu sessizlik hiç hoş değil.

(bunu ne zaman yazsam bir şey oluyor totem yaptım. :) )

saynesim

saynesim

Üye
8.1 denime dönün kafanız rahat etsin kahretsin ne zaman bir yapı çıkarsa yüklüyorum meraktan tekrar denime geri dönmek zorunda kalıyoruz aslında fazla birşeyler beklememek lazım tam sürüm çıkana kadar

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606
System X

System X

Üye
hiç bi heyecanı kalmadı artık bu platformun. Yeni özellikler yok olması gereken özellikler yok habire olanı değiştiriyorlar.en azından daha öncesinde fotoğrafa yaklaşırken kasmıyordu cihaz ama şimdi o bile sorunlu...
masaüstü desen zibilyon tane sorun ve eksiklik var.üstelik final sürümü yayınlanmış halde... kısaca bu platformun daha çok zamanı var.

skynet

Üye
Bu yapı çok çektirdi bana :D Kolay kolay pes etmem.

braayn

braayn

Üye
Windows 10'un özelliklerine alışan kişi kolay kolay vazgeçmez :)
final sürümü geldiğinde siz çok fazla heyecan ve kullanırken haz duymazken ilk kuracak olanlar sanki marsı keşfe çıkmış gibi yabancı kalacak evet bunlardan biride benim...O nedenle bekledim birazcık daha beklerim :)

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, BLasTeaR ve Sensation

alitpl

Üye
Arkadaşlar l925 im var win 10 9.yapı güncellemesi indirilmiyor 3 gündür %0
Yardım lütfen

cadde19

cadde19

Üye
Arkadaşlar w10 da alarm da titreşim var mı ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Valla bence ms iyi yolda ve finalde olsun, ondan sonra yılbaşına kadar güzel surprizler yapacak ve bizleri tebessüm ettirecek.tıpkı böyle :)kahkahayı ise bir dahaki yılbaşında anca atarız

Üst Alt