Glance uygulaması çalışmayacak,play to uygulaması olmayacak ayrıca ilk sayfada bazı uygulamaların linkleri var,benden bu kadarSıfırlama yapacağım ama önceki sayfalarda kaçırdım sıfırlama yaparsam hangi uygulamalar gidecek mağazada bulunmayanları nasıl yükleyeceğim glance çalışacak mı bir de uygulama kaybım neler olur yardım edebilirseniz toplu bir şekilde

Denedim soft reset de yaptım ama olmuyor sistem resmen netimi sömürüyorTelefonunuzu kapatıp-açın.
Hani küçük çocuklar gibiyiz Anne babası kızsada gidip onlara sarılan başka sığınacak limanı olmayanBugün bir video çekeyim dedim videoyu durdurmak istediğimde telefon dondu kaldı Kapatıp açtığımda da yatay moda girmiyordu Bu çileye neden katlandığımı anlamış değilim![]()

Telefonun şarj bitti ce şarja taktım 3 saat sonra açıldı. Sistemde alıngan "şarjsız bırakmayacaksın arkadaş" diyorBugün bir video çekeyim dedim videoyu durdurmak istediğimde telefon dondu kaldı Kapatıp açtığımda da yatay moda girmiyordu Bu çileye neden katlandığımı anlamış değilim![]()

Bunu yüklemeden,denemeden bilemezsin...niye dersen sorunsuz yada kullandıkça sorun çıkarmayacak bir tp sürüm değil bu yani.ama denemeni görmeni tavsiye ederim ben yükledim 2-3 gün gibi kullandım 8.1 e geri döndüm ama yine her an 9.yapıyı yükleyebilirim ben uğraşmayı seviyorum.dene ne kaybedersin kine diyorsunuz arkadaşlar son yapı günlük kullanıma uygun mu? 5. yapıdan beri yüklemedimsizce yükleyeyim mi?

Yavaşlığı,takılmayı kesinlikle sevmiyorum.Uğraşamam diyorsan hiç yükleme.Rehberin 15 saniyede açıldığını söyliyeyim sana(abartmıyorum) ama ben sırf mesajlara bildirimden cevap vereyim diye yükledimne diyorsunuz arkadaşlar son yapı günlük kullanıma uygun mu? 5. yapıdan beri yüklemedimsizce yükleyeyim mi?
Cidden bu kadar yavaş mı ya ?Yavaşlığı,takılmayı kesinlikle sevmiyorum.Uğraşamam diyorsan hiç yükleme.Rehberin 15 saniyede açıldığını söyliyeyim sana(abartmıyorum) ama ben sırf mesajlara bildirimden cevap vereyim diye yükledim

Her rehberi açmaya çalıştığımda 15 saniye gibi bekletmiyor ama en az 3-4 saniye kesin.Hatta telefonu kısa sürede çok fazla işlem yaptığım da telefon iyice kasmaya başlıyor.Isınmasıda cabası ama bende böyle diğer arkadaşları bilememCidden bu kadar yavaş mı ya ?
Rehber 15 saniye ciddi mi?
Bir çok soft reset atsam, mecburi programlar dışında yükleme yapmasam gene de kurtaramaz mıyım?
Şarj süresi çok mu düşecek? Lazım olduğu zaman kimseyi arayamayacak yada mesajlara cevap verirken kafayı mı yiyeceğim?![]()
Niye bıraksın ki,onlarca insan tp sürüm kullanıyor.uzun süredir bu işin içindeyim ya sıkıntı yokyarın 1 saatlik yola çıkacağım o bi saatte beni yarı yolda bırakmasın yeter sonra tekrardan 8.1 e dönerim mühim olan o 1 saat
![]()
9.yapıyı yükledikten sonra cihazını sıfırladın mı,sıfırlamadıysanız tavsiye ederim.Her rehberi açmaya çalıştığımda 15 saniye gibi bekletmiyor ama en az 3-4 saniye kesin.Hatta telefonu kısa sürede çok fazla işlem yaptığım da telefon iyice kasmaya başlıyor.Isınmasıda cabası ama bende böyle diğer arkadaşları bilemem
Sıfırlamam uğraşamam o kadar.Bi Tp sürümünü düzgün kullanmaya çalısıcaz diye telefondaki bilgileri kurtarmakla uğraşamam.Sıfırladıktan sonra boş telefona tp kuruyorsunuz ondan sonra mağazadan birşeyler indirmeye başladıkça gene kasacak.Ancak tp sürümden kurtulmak istediğimde yaparım.Ama önerin için teşekkürlerNiye bıraksın ki,onlarca insan tp sürüm kullanıyor.
Tavsiyem(nacizane)8.1 cihazınızı sıfırlayın ve sadece güncellemelerini yükleyin ondan sonra cihazınızı 9.yapıya yükseltin.
9.yapıyı yükledikten sonra cihazını sıfırladın mı,sıfırlamadıysanız tavsiye ederim.