Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

mp2934

mp2934

Üye
Sıfırlama yapacağım ama önceki sayfalarda kaçırdım sıfırlama yaparsam hangi uygulamalar gidecek mağazada bulunmayanları nasıl yükleyeceğim glance çalışacak mı bir de uygulama kaybım neler olur yardım edebilirseniz toplu bir şekilde

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Şu an benim menü ekranı hala gelmedi ve uygulamalarımın hiçbiri listede görünmüyor . Mağazadaki güncellemeleri de yüklemiyor nedense.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Valla ben şu kadarını söyleyeyim. Ben şuan L625te win10a katlanabiliyorum eğer bu sistem daha iyi olacaksa çok iddialı olur. Bide Ms yeni özelikleri saklıyorsa varya dadundan yinmez ;)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sıfırlama yapacağım ama önceki sayfalarda kaçırdım sıfırlama yaparsam hangi uygulamalar gidecek mağazada bulunmayanları nasıl yükleyeceğim glance çalışacak mı bir de uygulama kaybım neler olur yardım edebilirseniz toplu bir şekilde
Glance uygulaması çalışmayacak,play to uygulaması olmayacak ayrıca ilk sayfada bazı uygulamaların linkleri var,benden bu kadar:)

• Beğen
Tepkiler: mp2934

skynet

Üye
Bugün bir video çekeyim dedim videoyu durdurmak istediğimde telefon dondu kaldı Kapatıp açtığımda da yatay moda girmiyordu Bu çileye neden katlandığımı anlamış değilim :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, suyunsesi, System X ve 3 diğerleri
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bugün bir video çekeyim dedim videoyu durdurmak istediğimde telefon dondu kaldı Kapatıp açtığımda da yatay moda girmiyordu Bu çileye neden katlandığımı anlamış değilim :D
Hani küçük çocuklar gibiyiz Anne babası kızsada gidip onlara sarılan başka sığınacak limanı olmayan :)

• Beğen
Tepkiler: bilalbilik ve erhanercan
cadde19

cadde19

Üye
Beyler burda ne yazıyor.
Diğer yapıda acaba astoria için Google play desteği mi gelecek diyor ?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Telefonun şarj bitti ce şarja taktım 3 saat sonra açıldı. Sistemde alıngan "şarjsız bırakmayacaksın arkadaş" diyor :)

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Esendağlı

burakcan42

Üye
ne diyorsunuz arkadaşlar son yapı günlük kullanıma uygun mu? 5. yapıdan beri yüklemedim :) sizce yükleyeyim mi?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ne diyorsunuz arkadaşlar son yapı günlük kullanıma uygun mu? 5. yapıdan beri yüklemedim :) sizce yükleyeyim mi?
Bunu yüklemeden,denemeden bilemezsin...niye dersen sorunsuz yada kullandıkça sorun çıkarmayacak bir tp sürüm değil bu yani.ama denemeni görmeni tavsiye ederim ben yükledim 2-3 gün gibi kullandım 8.1 e geri döndüm ama yine her an 9.yapıyı yükleyebilirim ben uğraşmayı seviyorum.dene ne kaybedersin ki:ehe
Ha bu arada sorumluluk sana aittir,bu işlerle ilgileniyorsan yükle yok sıradan bir kullanıcı isen tavsiye etmem:nono:

• Beğen
Tepkiler: burakcan42

burakcan42

Üye
uzun süredir bu işin içindeyim ya sıkıntı yok :) yarın 1 saatlik yola çıkacağım o bi saatte beni yarı yolda bırakmasın yeter sonra tekrardan 8.1 e dönerim mühim olan o 1 saat :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Yavaşlığı,takılmayı kesinlikle sevmiyorum.Uğraşamam diyorsan hiç yükleme.Rehberin 15 saniyede açıldığını söyliyeyim sana(abartmıyorum) ama ben sırf mesajlara bildirimden cevap vereyim diye yükledim

burakcan42

Üye
Yavaşlığı,takılmayı kesinlikle sevmiyorum.Uğraşamam diyorsan hiç yükleme.Rehberin 15 saniyede açıldığını söyliyeyim sana(abartmıyorum) ama ben sırf mesajlara bildirimden cevap vereyim diye yükledim
Cidden bu kadar yavaş mı ya ?:blink:
Rehber 15 saniye ciddi mi? :karisti:
Bir çok soft reset atsam, mecburi programlar dışında yükleme yapmasam gene de kurtaramaz mıyım? :birak:
Şarj süresi çok mu düşecek? Lazım olduğu zaman kimseyi arayamayacak yada mesajlara cevap verirken kafayı mı yiyeceğim?:sahan:

System X

System X

Üye
son yapı da stabil değil. günlük kullanımda uzun süreli telefonla işiniz oluyorsa yüklemeyin.Telefonun şarjı bitti sandım bir türlü açılmadı telefon şarja taktım kilit ekranı geldi. androide özenmenin suyunu çıkardılar...

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Cidden bu kadar yavaş mı ya ?:blink:
Rehber 15 saniye ciddi mi? :karisti:
Bir çok soft reset atsam, mecburi programlar dışında yükleme yapmasam gene de kurtaramaz mıyım? :birak:
Şarj süresi çok mu düşecek? Lazım olduğu zaman kimseyi arayamayacak yada mesajlara cevap verirken kafayı mı yiyeceğim?:sahan:
Her rehberi açmaya çalıştığımda 15 saniye gibi bekletmiyor ama en az 3-4 saniye kesin.Hatta telefonu kısa sürede çok fazla işlem yaptığım da telefon iyice kasmaya başlıyor.Isınmasıda cabası ama bende böyle diğer arkadaşları bilemem

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
Esendağlı

Esendağlı

Üye
uzun süredir bu işin içindeyim ya sıkıntı yok :) yarın 1 saatlik yola çıkacağım o bi saatte beni yarı yolda bırakmasın yeter sonra tekrardan 8.1 e dönerim mühim olan o 1 saat :D
Niye bıraksın ki,onlarca insan tp sürüm kullanıyor.
Tavsiyem(nacizane)8.1 cihazınızı sıfırlayın ve sadece güncellemelerini yükleyin ondan sonra cihazınızı 9.yapıya yükseltin.
Her rehberi açmaya çalıştığımda 15 saniye gibi bekletmiyor ama en az 3-4 saniye kesin.Hatta telefonu kısa sürede çok fazla işlem yaptığım da telefon iyice kasmaya başlıyor.Isınmasıda cabası ama bende böyle diğer arkadaşları bilemem
9.yapıyı yükledikten sonra cihazını sıfırladın mı,sıfırlamadıysanız tavsiye ederim.

burakcan42

Üye
öyleyse şu aralar bulaşamam bayram öncesi yoğun iş temposu içinde geri dönmeye fırsat bulamam kesin :) Peki slow ring nasıldı? onda da var mı bayağı sıkıntı?

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Niye bıraksın ki,onlarca insan tp sürüm kullanıyor.
Tavsiyem(nacizane)8.1 cihazınızı sıfırlayın ve sadece güncellemelerini yükleyin ondan sonra cihazınızı 9.yapıya yükseltin.

9.yapıyı yükledikten sonra cihazını sıfırladın mı,sıfırlamadıysanız tavsiye ederim.
Sıfırlamam uğraşamam o kadar.Bi Tp sürümünü düzgün kullanmaya çalısıcaz diye telefondaki bilgileri kurtarmakla uğraşamam.Sıfırladıktan sonra boş telefona tp kuruyorsunuz ondan sonra mağazadan birşeyler indirmeye başladıkça gene kasacak.Ancak tp sürümden kurtulmak istediğimde yaparım.Ama önerin için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
@ErenMETE

@ErenMETE

Üye
Ben sıfırladım. Pek değişen bişey olmadığını söyleyebilirim. Arama 7-8 saniyede açılıyor.

Üst Alt