S3 mini root attım bir daha açılmadı

Sponsorlu Bağlantılar

tugay152

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini root attım bir daha açılmadı
Başlıkta da yazdığım gibi telefonuma (GT-ı8190) rootlamak için odin denen programla bilgisayarımdan rootladım pass denen yazı gelince işlem tamamlancak denişti ondan sonra telefon bir daha açılmadı bende hard format atmaya çalıştım ama samsung açılıştaki yazıda kalıyor.

H0lligan

Üye
odin ile tekrar stock at root uda mobogenie den at

tugay152

Üye
    Konu Sahibi
ara kabloyu bilgisayar tanımıyor bende odinden tekrar düzelteyim dedim olmadı

general4242

general4242

Üye
Odinle nie urasirisiniz tak mobogineyi at iste

tugay152

Üye
    Konu Sahibi
kurdum odini indirdiğim yerden

H0lligan

Üye
geliştirici seçenekleri açıkmı ?

tugay152

Üye
    Konu Sahibi
geliştirici seçenekleri açıktı hata ayıklama seçili idi

H0lligan

Üye
kablo yu kontrol et :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
şimdi s3 mini kullanmış ve root ve rom işleri ile uğraşmış biri olarak
s3 mini için odin ile yüklenen bi root dosyası yok bi rom var yani internette s3 mini root yazarsanız size modifiye edilmiş rootlu stock romlar çıkıyor rom atmadan root atmanın en iyi yolu custom recovery yükleyip update supersu zipini flashlamak sizin telefonunuza rom kurunca soft brick olmuş olabilir
sammobile den en son stock romu indirin ve odin ile yükleyin
daha sonra recovery e gelip wipe date ve wipe cache yaptıktan sonra açmaya çalışın 5 dk bekleyin eğer hala samsung yazısında kalıyorsa direkt kapatıp odin ile tekrar stock rom kurun muhtemelen açılacaktır
s3 mini'nin böyle bi saçmalığı var :ehe

• Beğen
Tepkiler: tugay152

H0lligan

Üye
şimdi s3 mini kullanmış ve root ve rom işleri ile uğraşmış biri olarak
s3 mini için odin ile yüklenen bi root dosyası yok bi rom var yani internette s3 mini root yazarsanız size modifiye edilmiş rootlu stock romlar çıkıyor rom atmadan root atmanın en iyi yolu custom recovery yükleyip update supersu zipini flashlamak sizin telefonunuza rom kurunca soft brick olmuş olabilir
sammobile den en son stock romu indirin ve odin ile yükleyin
daha sonra recovery e gelip wipe date ve wipe cache yaptıktan sonra açmaya çalışın 5 dk bekleyin eğer hala samsung yazısında kalıyorsa direkt kapatıp odin ile tekrar stock rom kurun muhtemelen açılacaktır
s3 mini'nin böyle bi saçmalığı var :ehe
s3 de de var :ehe

H0lligan

Üye
S3 de mi odin ile rom yükledikten sonra brick oluyor
s3 mini romdan sonra boot loopa düşüyor ve tekrar rom atana ya da wipe data yapana kadar GG
yok custom atıp odin den satock atınca wipe olayı as3 de de oluyor :)

tugay152

Üye
    Konu Sahibi
CWM Recovery indirdim odine attım ordan wipe data da yes yoktu hiç wipe cache de yes vardı onu seçip ardından reboot telefon düzeldi teşşekkürler arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
CWM Recovery indirdim odine attım ordan wipe data da yes yoktu hiç wipe cache de yes vardı onu seçip ardından reboot telefon düzeldi teşşekkürler arkadaşlar
alternatif recovery kur ihtiyacin olduğunda wipe yapamazsan kötü olur :)

mappaX

mappaX

Üye
Cf auto root indir odinle flasla phliz touch u odinle flasla wipe leri yap romunu kur

Dm.Pro

Dm.Pro

Üye
  1. Kardeşim Root İndir Flash Layp Romu Kur Veya Telefonculara Gidebilirsin
  2. Sorunun Hakında Bildiklerim Bunlar Yardımım Dokunduysa Ne Mutlu Yukarda Arkadaslar Ne Yapacaklarını Gösdermişler.
  3. İyi Forumlar Başka Bi Sorunun Olursa Yardım Etmek İçin Buralarda Olucagım .

Takipçi Satın Al

Üst Alt