Telefon Tavsiyesi LG G3 Alacağım artık son karar.

Sponsorlu Bağlantılar

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
LG G3 Alacağım artık son karar.
son kararımı verdim g3 alacağım. renk olarak şu an koyugri ve beyaz mevcutmuş bulduğum sitede.sizce hangisi daha iyi.adi plastik gibi durmasını istemiyorum kapağın.
ikincisi telefon ithalmiş.adıma garantili olacağını yazmış satıcı.ürün servislik olursa normal servise mi gönderiliyor aydınlatırmısınz.
üçüncüsü telefon android 6 yı destekler mi ?

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Beyaz Daha Asil Duruyor Kardeşim. Servis Konusunu Hiç Bilmiyorum. Android 6'yı da %90 Alacak Gibi Geliyor Bana.

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
yaytas

yaytas

Üye
bence koyu gri güzel garanti oluyor sorun yok android m konusunda bilgim yok

• Beğen
AIS

AIS

Üye
LG G4 al

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Android 6 'yı alacak evet.
İthal üründe çok çok extreme bir durum olmadığı sürece garantiden pek bir şey bekleme.
G3 fırçalanmış metal görünümümde.Her rengi metal görünümü verir o konuda rahat ol.
G3'ün arka kapağının hamuruna aluminyum parçacıklar da katılmıştır az miktarda.
Hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: tifazcik
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
bence G3 yerine Galaxy S5 daha ideal garanti konusunda samsung kadar vasat bir firma yok ama ROM ROOT konularına ilgiliysen 2 sene daha Custom ROM desteği alır ve Android 6 garanti verilecektir

• Beğen

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
son kararımı verdim g3 alacağım. renk olarak şu an koyugri ve beyaz mevcutmuş bulduğum sitede.sizce hangisi daha iyi.adi plastik gibi durmasını istemiyorum kapağın.
ikincisi telefon ithalmiş.adıma garantili olacağını yazmış satıcı.ürün servislik olursa normal servise mi gönderiliyor aydınlatırmısınz.
üçüncüsü telefon android 6 yı destekler mi ?
bence hala z2 al z bile android 6 alacak

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
S5 Android 6'yı biraz zor alır alırsa da rahat 1 sene sürer.
S5 talihsiz bir öneri olur bence telefon alacaklara.Rom desteği de neye göre fazla o da tartışılır.S5'de var mı bilmiyorum ama exynos/snapdragon olayı var Samsunglarda bu konu önemli bir kere.
Arkadaş ithal ürün alacak bütçeden dolayı büyük ihtimal o yüzden firmalarla alakası yok garanti konusunun.

• Beğen
Tepkiler: tifazcik ve Alo_Azrail
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
bence hala z2 al z bile android 6 alacak

bana kalırsa Z serisi top yekün beş para etmez ( Z5 serisi hariç ) çünkü çok ısınma yapıyor bi yakınım sıfır almıştı 2 gün sonra ısınma yüzünden arka kapak yerinden çıktı ve servisi kullanıcı hatası dedi

• Beğen
Tepkiler: tifazcik ve Alo_Azrail

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
bana kalırsa Z serisi top yekün beş para etmez ( Z5 serisi hariç ) çünkü çok ısınma yapıyor bi yakınım sıfır almıştı 2 gün sonra ısınma yüzünden arka kapak yerinden çıktı ve servisi kullanıcı hatası dedi
akrabana hatali mal gelmis bende z2 ve z3+ var 0 isinma hem isinmada olabilir metal telefon spnucta samsung gibi plastik deil ghstr kardesim bunu symbiandanda biliyoz

• Beğen
ortak42

ortak42

Üye
Sırf güncelleme için sony almam..g3 babamda aldı seri numarası 500 üstü olanı alın kutuda imei nin altındaki numara 500 kusurlerle başlasin bizdeki 508 çünkü 400 lu üretimde çok ısınma ve çerçevede çatlama sorunu varmış bide g3 android 5.0 da kaldı niye? Çünkü 5.1 falan vermedi lg direk 6.0 verecek yani android M güncellemesini ilk alacak cihazlardan g3.

• Beğen

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
Sırf güncelleme için sony almam..g3 babamda aldı seri numarası 500 üstü olanı alın kutuda imei nin altındaki numara 500 kusurlerle başlasin bizdeki 508 çünkü 400 lu üretimde çok ısınma ve çerçevede çatlama sorunu varmış bide g3 android 5.0 da kaldı niye? Çünkü 5.1 falan vermedi lg direk 6.0 verecek yani android M güncellemesini ilk alacak cihazlardan g3.
öyle bir sorun yok sadece kasada aciklik var herkes bunu catlama zannediyor siz metali en fazla 90 derece isinan islemciyle catlataksiniz saçma sacma konusmayin

• Beğen
ortak42

ortak42

Üye
öyle bir sorun yok sadece kasada aciklik var herkes bunu catlama zannediyor siz metali en fazla 90 derece isinan islemciyle catlataksiniz saçma sacma konusmayin
Kardesim neyın kafasındasin o kadar kişi garantiye gönderdi bu yüzden gir forum donanim lg bölümüne 25 sayfalik konusu bile Var çoğuna yeni üretim cihazlar gönderdiler... alt tarafta o çerçevede ince çizik gibi çatlak oluşuyor bak netten..

• Beğen
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Beyaz Daha Asil Duruyor Kardeşim. Servis Konusunu Hiç Bilmiyorum. Android 6'yı da %90 Alacak Gibi Geliyor Bana.
bende beyaz seçtim :D
çok pahalı :D
Android 6 'yı alacak evet.
İthal üründe çok çok extreme bir durum olmadığı sürece garantiden pek bir şey bekleme.
G3 fırçalanmış metal görünümümde.Her rengi metal görünümü verir o konuda rahat ol.
G3'ün arka kapağının hamuruna aluminyum parçacıklar da katılmıştır az miktarda.
Hayırlı olsun.
teşekkürler :D
bence G3 yerine Galaxy S5 daha ideal garanti konusunda samsung kadar vasat bir firma yok ama ROM ROOT konularına ilgiliysen 2 sene daha Custom ROM desteği alır ve Android 6 garanti verilecektir
samsung annemde de var ama çekmedi telefon temi beğenmedim :D
S5 Android 6'yı biraz zor alır alırsa da rahat 1 sene sürer.
S5 talihsiz bir öneri olur bence telefon alacaklara.Rom desteği de neye göre fazla o da tartışılır.S5'de var mı bilmiyorum ama exynos/snapdragon olayı var Samsunglarda bu konu önemli bir kere.
Arkadaş ithal ürün alacak bütçeden dolayı büyük ihtimal o yüzden firmalarla alakası yok garanti konusunun.
nasıl yani garanti sıkıntı mı çıkartır ?
hmm bilgilendirme için teşekkürler satıcıyla iletişime geçip öğreneceğim :D
artırılabilir hafızası var şu an 16 gb class 10 takmayı düşünüyorum elimde o var. telefon 32 lik mi 16 lık almamı önerirsiniz
g2 deki gibi sıkıntısı varmı bununda

Metin137

Metin137

Üye
Tabiki 32 gblik olanı al yakında bende gold sürümünü alıcm

Sarangni

Sarangni

Üye
Kasa çatlama sorunu olmasa çok iyi bir cihaz. Mutlaka çatlayacak diye bir şey yok ama böyle bir sorunun varlığı da bir gerçek.

ortak42

ortak42

Üye
Kasa çatlama sorunu olmasa çok iyi bir cihaz. Mutlaka çatlayacak diye bir şey yok ama böyle bir sorunun varlığı da bir gerçek.
Yeni seri numarası 500 lerden başlayanlar sorunsuz diye duydum bizdeki de yeni aldık 508 ısınma falan yok..

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki 32 gblik olanı al yakında bende gold sürümünü alıcm
hayırlı olsun şimdiden
:hmmm araştırayım neymiş bakalım
» » LG G3 Almadan Önce Bunları BİLİN ! [ DİKKAT ]

24 Şub 2015

▌ LG G3 Alacak Olanlar Dikkat Etmeli !
LG ‘nin yeni amiral gemisi G3 tasarım ve donanım olarak piyasadaki bir çok cihazdan daha üstün. Fiyatına göre üst düzey özellikleri bununan LG G3 ‘ü almadan önce bilmeniz gereken bir kaç önemli husus bulunmakta. LG yeni amiral gemisi olan G3, 2 versiyon olarak piyasaya sürüldü.

▌ LG G3 32 GB Mı Almalıyım ? 16 GB Mı Almalıyım ?
32 GB dahili hafızası olan modelin 3 GB ram boyutuna sahipken, 16 GB dahili hafızası olan G3 modelinde 2 GB ram boyutuna sahip. 16 GB hafızalı G3 modeli alırsanız hafıza konusunda pek sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyoruz ancak 2 GB ram boyutuna sahip olduğu için biraz sistemi zorlayacaktır. Bu zorlama LG G3 ‘te bulunan 2K ekranın fazla gereksinim duymasından kaynaklanıyor.

İncelediğimiz bir çok kaynakta bazı kullanıcılar 1 GB ram mobil cihazlarda pek fark yaratmıyor diyor, ancak 2K ekrana 3 GB ram zor yetiyor. Eğer LG G3 almakta kararlıysanız, 32GB Hafıza yani 3 GB ram bulunan modelini tercih etmeniz faydanıza olacaktır.

▌ LG G3 Kasa Çatlaması Sorunları
LG G3 2K ekranı ile işlemcisini yoruyor ve cihazda ısınma meydana geliyor. Bu ısınmalar kasayada etki ederek kasa çatlaklarına neden oluyor. LG G3 telefon modelinin kronik sorunu olan kasa çatlaması kullanıcılarını üzüyor.

LG G3 yeni üretim cihazlarına seri numaraları veriyor. LG G3 ‘ün 406K, 407K, 408K, 409K, 410K, 411K, 412K, 501K, 502K şeklinde serileri bulunmaktadır. Bu seri oluşan sorunların giderildiği yeni üretim cihaz olduğu anlamına gelir.

Şuanda en sorunsuz seri 502K olarak görülüyor. Kasa çatlağı en çok 406K, 407K ve 408K modellerinde görülmektedir. Eğer bir LG G3 almak istiyorsanız en son serisini almanız tavsiye edilir.

zencibitc

zencibitc

Üye
g3 ün ekranı yüzünde n z2 den daha fazla ısınıyor . z2 deki ısınma malzeme yüzünden cam ve aliminyum kaç defa söyliycez ?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2505573 ve Alo_Azrail
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
YENİ ALACAKLARA DUYRULURR