Telefon Tavsiyesi LG G3 Alacağım artık son karar.

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
sağolasıniz da hayırdır sizin para vermeme sebebiniz nedir :)
Almama sebebim
2k ekran buna bağlı performansta düşüşler ve pil sıkıntısı kasa da catlayabilir dikkatli olun. Tabi bayada ısınıyor cihaz kullanıcıların bu yönde şikayetleri mevcut

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım ne yapıyor da ısınıyor o kadar cihaz.saatlerce oyun oynamayacaz heralde :)

zencibitc

zencibitc

Üye
ya herşey tamamda bu çatlayında napıcaksın ithalatçi garanti tınlamaz seni bence z2 her konuda g3 ten üstün ısınma dışında.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bence snapdragon alınmaz

Emin olun note 2 deki oyun zevki g2 de yok
Cihaz ısınınca insanın oyun oynaması imkansız gibi
Çok mu ısındı ekran sararma yapar mı korkusundan kendimi oyna veremiyorum :(
I

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Beyler ne var bu telefonda da bu kadar red alıyor.yhav karşılaştırma yaptık rakip z3 çıktı o da evlat olsa sevilmez albenisi yok telefonun iğrenç bi şu geçirmiyor diye onu mu alacam.çatlama diyonuz millet 500serilerinden sonra şikayet etmiyor şimdi de fırın muhabeti çıktı neymiş bu telefon bu kadar şikayet topluyor.anlamakta güçlük çekiyorum.yoksa niye amiral gemi olsun zamanında.hadi bi önceki modeli g2.sınıfındaki bütün telefonlara tercih ediliyor e bu ney onun üst modeli buna ne oldu da bırakıldı tek sorun ekran mi şimdi birde işlemci.madem snap kötü neden kullanıyorlar hala ?

0MG90

0MG90

Üye
Beyler ne var bu telefonda da bu kadar red alıyor.yhav karşılaştırma yaptık rakip z3 çıktı o da evlat olsa sevilmez albenisi yok telefonun iğrenç bi şu geçirmiyor diye onu mu alacam.çatlama diyonuz millet 500serilerinden sonra şikayet etmiyor şimdi de fırın muhabeti çıktı neymiş bu telefon bu kadar şikayet topluyor.anlamakta güçlük çekiyorum.yoksa niye amiral gemi olsun zamanında.hadi bi önceki modeli g2.sınıfındaki bütün telefonlara tercih ediliyor e bu ney onun üst modeli buna ne oldu da bırakıldı tek sorun ekran mi şimdi birde işlemci.madem snap kötü neden kullanıyorlar hala ?
Z3'ün albenisi mi yok? Z3'teki ses kalitesi ve özelliklerinin bir gramı G3'te yoktur. Elinize alıp bakmadığınız veya araştırmadığınız cihazları kötülemeyin.

Sen zaten G3'te karar kılmışsın. Al kullan iyi mi kötü mü göreceksin zaten.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Aga hoparlör isteyene hoparlör benim hoparlör ile isim yokki zil sesi bile kullanmıyorum titreşimde telefon.tamam elime almadım ama görsellere de az bakmadım tuşları bile değişik.ama sırf bunu dediğiniz için gidip o telefonu elime alacağım.inceleyeceğim. daha kargoya bile verilmedi g3.seçimi yaptım ama.yinede bakacağım.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Snap kötü değil ama ısınıyor

Metin137

Metin137

Üye
G3ü bugün aldım ısınma olayı fala yok sadece oyunlarda ısınıyo o kadar oda çok normal

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Hangisi daha iyi
Işlemci

KaptanSaMSuN

KaptanSaMSuN

Üye
Ben lg g3 kullanıyorum ısınma dışında hiçbir problem yok rahatlıkla alabilirsin

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ben lg g3 kullanıyorum ısınma dışında hiçbir problem yok rahatlıkla alabilirsin
G3 kullanan 3-4 yakın arkadaşım var hata birisi note 2 de kullanmış biri olarak pili çok az gidiyor diye her gün şikayet ediyor ortalama oyun vs oynadığınız zaman kaç saat ekran süresi alıyorsunuz

Örn: note 2 full parlaklık modern combat 4 (1 saat 20 dk) oynadım 4 saat ekran süresi

5 saat kesintisiz MCpe oynadım

KaptanSaMSuN

KaptanSaMSuN

Üye
Bende de aynı
G3 kullanan 3-4 yakın arkadaşım var hata birisi note 2 de kullanmış biri olarak pili çok az gidiyor diye her gün şikayet ediyor ortalama oyun vs oynadığınız zaman kaç saat ekran süresi alıyorsunuz

Örn: note 2 fu ll parlaklık modern combat 4 (1 saat 20 dk) oynadım 4 saat ekran süresi

5 saat kesintisiz MCpe oynadım

yaytas

yaytas

Üye
Senin cihaz iyimiş ozaman
Benim arkadaş % 0 parlaklıkta max 1-1.5 CoC oyanayayiyor Kılıf takılı iken hemen ısınıyor diye şikayet ediyor
Bende gmd2 var %50 parlaklikla 3-4 saat CoC oynsyabiliyorum

byAndroid

byAndroid

Üye
Olay o değil günlük kullanımda kaç saat ekran alıyor o önemli 4 saat bile alamıyor g3 bildiğim kadarıyla.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Telefo dun geldi gayet kullnaisli hizli sarj oluyor ekran parlakligi otomatik su an bi sorun yok