Tavsiye LG G3 Alacağım Ama Birkaç Sorum Var?

Sponsorlu Bağlantılar

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
LG G3 Alacağım Ama Birkaç Sorum Var?
Arkadaşlar Eylül-Ekim Gibi Telefon Alacağım Bütçem Max. 1999 TL Dediğim Aylar LG G3 Almaya Karar Verdim Ancak Kafama Takılan Soru Şu Ben Telefonu Aldıktan 4-5 Ay Sonra Snapdragon 805-808-810 Telefonlar Tanıtılacak Sizce 2015 Beklemelimiyim Yoksa LG G3 Almalımıyım Birde 2015 Çıkacak Olan Üst Modellerin Fiyatına Benim Bütçem Yetermi? Benim Telefondan İstediğim Kamerası Kaliteli Çeksin,Kasma Donma Olmasın,İnternet Hızlı Olsun,Ekran Kaliteli Olsun,Batarya Çıksın,Orta Grafikli Oyunlar Oynarım Ve En Önemliside Telefonu Çıkartığım Zaman Herkes Bakmalı Yani Tasarımı Çok İyi Olmalı Ve Son Olarak 5 İnc Büyük Olmalı Yorumlarınızı Bekliyorum ? :eller:

fk555897

fk555897

Üye
G3 2k olduğu için en azından 805'i beklemeni öneririm. İlk cihazlar genelde sıkıntılı oluyor.

messevim

messevim

Üye
810 alırsın ,810 dan Sonra 815 tanıtılir sonra 820 vs ... teknolojiyi takip edemezsin zaten. Yetiştirmezsin. Neye karar kaldıysan onu al.

• Beğen
Tepkiler: sefaturut
efsane_6868

efsane_6868

Üye
810 alırsın ,810 dan Sonra 815 tanıtılir sonra 820 vs ... teknolojiyi takip edemezsin zaten. Yetiştirmezsin. Neye karar kaldıysan onu al.

aynen katılıyorum 2015 i beklersin 810 çıkar derler 811 yolda süper onu beklersin derler 812 yolda süper bu ticaretin konunudur teknolojinin olmazsa olmazıdır o yüzden sende ben gibi alacaksan alacam de bende G3 almayı düşünüyorum inşallah eylül ayında bende alacam

• Beğen
Tepkiler: sefaturut
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
G3'ün sana yetemeyeceği bir konu yok ki. İlla en iyisini alıcam derdine düşme G3 yeteri kadar iyi zaten 2015'deki yeni modellerle arasında uçurum olmaz merak etme.

bulentercan

Üye
O butceye git iphone 6 al zatern 5 eylülde tanıtılacak

canko13

canko13

Üye
Kapat gözünü al,hiç kaçırma.

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
O butceye git iphone 6 al zatern 5 eylülde tanıtılacak
ios sevmiyorum çok kısıtlamalı bir sistem android tam tersi çok özgür bir sistem öyle ahım şahım bir model çıkmassa kesinlikle lg g3 alacağım inceleme videoları çıksa(türkçe) daha iyi karar veririmde birazdaha beklemek lazım

Üst Alt