Telefon Tavsiyesi LG G3 Alacağım artık son karar.

Sponsorlu Bağlantılar

Sarangni

Sarangni

Üye
YENİ ALACAKLARA DUYRULURR

Donanım Haber de 25 sayfaya yakın bu kasa çatlağı ile ilgili bir sorun var. Cihaz LG Türkiye garantili olanlar değişim alıyorlar ama ithalatçı firma durumu nedir bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Donanım Haber de 25 sayfaya yakın bu kasa çatlağı ile ilgili bir sorun var. Cihaz LG Türkiye garantili olanlar değişim alıyorlar ama ithalatçı firma durumu nedir bilmiyorum.

türkiye garantili yazıyor.ne dersiniz

ortak42

ortak42

Üye
Bakın suan turkcell den geçen hafta aldık 508 gördüğüm en son sürüm cihazlar 5 6 ayda catladigi için 500 sonrası belli değil ama degisimdede 500 leri verdiği için 500 lerde sorun halledildi gibi hem ince bir kılcal çatlak sorun olmaz zaten her telefon 1 kere düşse birseyler olur...

yaytas

yaytas

Üye
gold ve beyaz var kasada çatlama mevcut çok rahat ta çatlıyor kardeş alırken onuda göze al

Sarangni

Sarangni

Üye

türkiye garantili yazıyor.ne dersiniz

Garantili ama LG Türkiye garantili değil. İthalatçı firma garantisi altın da. LG Optimus G almıştım 21 ay kullandım ve servise gönderdim değişim çıktı ve bir üst model olan LG G2 32 GB Siyah modelini gönderdiler. Onun için garanti çok önemli. 21 aylık cihazın arkasında durmaları bile benim için sırf alma sebebidir.

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
tifazcik

tifazcik

Üye
benim bildigim 504 serisnden sonra çatlama yok ben 507 serisi kulanıyorum menumda 16 gb alma alcaksan 32gb al 16 alcaksan g2 al daha iyi

• Beğen
Tepkiler: ortak42 ve Alo_Azrail
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Garanti ithalatçı firma verecek
Yani LG Türkiye garantisi yok

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
telefon alanlar genelde hangi siteyi kullanıyor.lg nin tr garantisi verdiği.fiyat 1250-1400 civarı arıyorum

turancen

turancen

Üye
Lg g3 alacaksanız 32gb modeli almanızı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: tifazcik ve Alo_Azrail
The Pancar

The Pancar

Üye
Bütçe ne kadar ?

mrzstyl

mrzstyl

Üye
Git Vatan mediamarkt veya teknosa'dan alsana gittigidiyoru felan bosver bence

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
eğer lg türkiye garantili istiyorsan satıcıya sor veya mediamarkt teknosa vatan gibi mağzalardan al genelde onlardaki türkiye garantili oluyor

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Hepsiburadadan aldım pazartesi yola çıkıyor.ithalatçı firma garantili.ne oluyor bu

byAndroid

byAndroid

Üye
G3 e para vermezdim. Neyse hayırlı olsun

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Hepsiburadadan aldım pazartesi yola çıkıyor.ithalatçı firma garantili.ne oluyor bu
garantisi disbiritör tarafından sağlanmıyor demek
yani lg türkiye ganratisi maalesef yok
yani ithalatçı firma sizi haksız görebilir cihazını rootlaryıp gönderebilir vsvs
forumda iki arkadaş g3 rootlu gelmiş servisten :kop: