Yardım LG G3 Güncelleme Sonrası Problemler

Sponsorlu Bağlantılar

ftb12

Üye
    Konu Sahibi
LG G3 Güncelleme Sonrası Problemler
Herkse iyi günler. 1 Kasım tarihinde fonotel garantili g3 32 gb aldım. Seri numarası 509K, 2015'in 9.ayında Kore'de üretilmiş. Açtıktan sonra OTA üzerinden güncellemelerine baktım, sadece lg'nin uygulama güncellemeleri vardı, herhangi bir android güncellemesi yoktu.

Dün akşam ise lg pc suit'in güncelleme uyarısını gördüm. İlk defa lg kullanıyorum ve pc suitten yapılacak güncelemelerin çok sağlıklı olmadığını bilmeden ardarda 2 güncelleme yaptım. (muhtemelen v20c güncellemesi idi) Pek çok kişinin karşılaştığı sorun olan telefonun yeniden başlamaması, logonun sürekli loop'da takılması sonrasında forumlardan lgmobile support tool uygulamasıyla yeniden yükleme yapılarak sorunun çözüleceğini gördüm, yaptım ve telefon tekrar açıldı.

Ancak bunun sonrasında sıkıntılar oluştu, çözüm önerisi olanlardan acil yardım bekliyorum.

1-) Şu an bendeki mevcut program versiyonu V20i-SEA-XX olarak geçiyor. Güncellemeden önce bunun hangisi olduğunu bilmiyordum. '' '' adresinde Türkiye için son sürüm olarak, ayrıca PC suit ve LGmobile support üzerinde şu anda V20l-L güncellemesi var, bunu yüklemeli miyim, yine açılmama sorunuyla karşılaşır mıyım?

2-) Yaptığım güncelleme sonrasında mobil ağlar kısmında 4g seçeneği kaybolmuş, yakında yurtdışına çıkmam gerekecek, 4g yi kullanabilirim, LTE Configs uygulaması daha önce varken şimdi görünmüyor, bunu tekrar nasıl aktifleştiririm?

3-) 6 saatlik kullanım durumunda %2 düşen batarya yine güncelleme sonrası hiçbir işlem yokken 1 gecede %15 lik kayıp yaşadı. Ayrıca ekranı kilitlediğim zaman hiç sevemediğim su damlası efekti geliyor, eskisinde yoktu.

4-) Mesajlarda kasmalar, donmalar meydana geldi, sohbete tıklayınca öncesinde yağ gibi akan uygulama çok geç cevap veriyor. Yine ilk aldığım şeklinde iken, yani güncelleme öncesinde mcafeee uygulaması da yüklüydü, kullanacağımdan değil, sadece eski sürümün ne olduğunu anlayan olabilir diye örnek verdim.

Bu anlattıklarımdan yola çıkarak telefonumu aldığım sürümüne nasıl döndüreceğimi bilen var mıdır? Yahut belirttiğim şekilde yukarıdaki tüm özellikleri içinde barındıran sürüm hangisidir? En stabil çalışan sürüm nedir, hangisi yüklenmelidir, v20l güncellemesini yüklemeli miyim, en acilinden yardımları bekliyorum.
 

Benzer Konular



Üst Alt