Arkadaşlar laptop alacam da Hp mi yoksa Lenovo mu?

Sponsorlu Bağlantılar

MFBtpl53

MFBtpl53

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar laptop alacam da Hp mi yoksa Lenovo mu?
Arkadaşlar bazı teknolojik alet satan yerlerde dolanıyordum laptop bakıyordum. Laptop almaya niyetim var. Hp nin i5 8 gb ram 4 gb ekran kartlı bir laptopunu gördüm. Ordaki yetkili de tavsiye etti. Başka bir mağazada lenovonun aynı özelliklerde aynı fiyatta bir laptopunu gördüm. Kararsızım sizce hangisini tercih edeyim??

ANIL

ANIL

Admin
Laptop modellerini ve bütçeni yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.

MFBtpl53

MFBtpl53

Üye
    Konu Sahibi
bu hpnin laptopu kardeşim. Yanlız lenovonun fotoğrafını çekmedim.

restmod

restmod

Üye
Bence lenovodan yana kullan tercihini

MFBtpl53

MFBtpl53

Üye
    Konu Sahibi
Neden sence

MFBtpl53

MFBtpl53

Üye
    Konu Sahibi

Buda lenovonun ki kardeşler

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Modeli farketmez HP almayın. Lenovo daha mantılklı tercih olur. Çünkü HP laptoplarının kasaları aşırı ısınıyor ve sorun çıkartıyor. Uzun kullanamazsın.

MFBtpl53

MFBtpl53

Üye
    Konu Sahibi
Modeli farketmez HP almayın. Lenovo daha mantılklı tercih olur. Çünkü HP laptoplarının kasaları aşırı ısınıyor ve sorun çıkartıyor. Uzun kullanamazsın.
Aynen bu sorunu çok duydum. Bide pili çıkartıp takıldığından daha fazla sıkıntı oluyormuş.

kralberk13

kralberk13

Üye
ben kaç yıldır hp kullanıyorum leptop ve hiç değişmedim :)

BRKTNL

BRKTNL

Üye
ben kaç yıldır hp kullanıyorum leptop ve hiç değişmedim :)
İstisna mı :ehe Birkaç sene evvelin Pavillion modelleri çok sorunluydu. Şimdikiler nasıl bilmem ama kullanıcıların çoğunda iyi izlenim bırakmamış HP :ehe

Invoke

Invoke

Üye
İmkanın varsa eğer internetten almaya Asus X550JX, en azından GTX950M ekran kartıyla idare edecektir, fiyatına göre gayet iyi özellikleri. Üsttekilere değmez bence. 4200H işlemcisi, 8GB Ramli modeli gayet iş görür. Bir iki hafta önce aldık ebrarbilgisayardan, sanırım biraz daha pahalanmış. Dolar bu kadar uçmasa 2000 civarına gidiyordu. Araştır forumlarda-youtubeda, dediğim modeli.

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
MFBtpl53

MFBtpl53

Üye
    Konu Sahibi
İmkanın varsa eğer internetten almaya Asus X550JX, en azından GTX950M ekran kartıyla idare edecektir, fiyatına göre gayet iyi özellikleri. Üsttekilere değmez bence. 4200H işlemcisi, 8GB Ramli modeli gayet iş görür. Bir iki hafta önce aldık ebrarbilgisayardan, sanırım biraz daha pahalanmış. Dolar bu kadar uçmasa 2000 civarına gidiyordu. Araştır forumlarda-youtubeda, dediğim modeli.
Kardeş üniversiteye gidiyorum diye alacağım da tamda vaktinde almaya karar verdim ya :) doların en uçuk olduğu vakit :)tamam dediğin laptopu araştırcam.

Invoke

Invoke

Üye
Kardeş üniversiteye gidiyorum diye alacağım da tamda vaktinde almaya karar verdim ya :) doların en uçuk olduğu vakit :)tamam dediğin laptopu araştırcam.

Ben de kuzenim için araştırıp dediğim modelde karar kıldım. Her işini görür ünide. Bitene kadar da seni götürür. Ama üsttekiler 4200U ve 840M ile geride kalır performans olarak. DH de bayağı yorum var, almadan önce bakmıştım;
Bir vatandaşın youtubeda incelmesi de vardı.

2400 küsür olmuş, ben bir-iki hafta önce 2300küsüre 12GB'lık modeli almıştım ki o bile pahalı birkaç ay öncesine göre, dolar işte...

kralberk13

kralberk13

Üye
Performansında bir düşüklük falan oldu mu peki? Yavaşlama kasma falan..

hayır

sat s3 al

sat s3 al

Üye
lenıovo:D

MFBtpl53

MFBtpl53

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo da karar kılmak üzereyim arkadaşlar :) fikirleriniz için hepinize teşekkür ediyorum :)

kralberk13

kralberk13

Üye
rica :)

emreli01

emreli01

Üye
kardeşim ben de zamaninda lenovanın leptopnu aldım 5-6 senelik 1800 tlye ve Allah a çok şükür sorunsuz bir şekilde çalışıyor herşeyi ama herşeyi ile memnunum kullandıgım modeli Y550 ozelliklerine bakabilirsin kaç yıl gecmesine ragmen rahatlıkla herseyi yapabiliyorum

AIS

AIS

Üye
Bu sorun eskide kaldı. Ben HP ile tam 7 saat gta 5 oynadım ve ısınma 0

Üst Alt