Arkadaşlar laptop alacam da Hp mi yoksa Lenovo mu?

Sponsorlu Bağlantılar

AIS

AIS

Üye
Bilmiyorum anlatamadım mı; ama 840M veya 940M giriş seviye ekran kartları. Ayrıca i5 olması idare eder anlamına gelmiyor. O attığınız teknosa linklerindeki cihazların işlemcileri de hayli zayıf işlemciler. Dolar da artmış fiyatlar da artmışken ciddi anlamda kazık duruyorlar.
Kardeş bende de 840M var GTA 5 ve The Witcher 3 i bile açıyor.

denisjr

denisjr

Üye
hp den uzak dur lenovo gayet iyi. alabilirsin ;)

MaxipmaN

Üye
Hangi modeli kardeşim yazarsan ona da bir bakayım. Arefe günü alırsam alıcam da o zamana kadar fikir değiştirebilirim yani :)
bu ayarda birşeydi, fakat 500gb harddisk sorun olabilir
dün gece göndermeyi mi unuttum ne yaptıysam bu mesajı :hmmm

MFBtpl53

MFBtpl53

Üye
    Konu Sahibi
bu ayarda birşeydi, fakat 500gb harddisk sorun olabilir
dün gece göndermeyi mi unuttum ne yaptıysam bu mesajı :hmmm
Problem yok kardeş daha arefeye var :) 1tb lık olanları yok mu acaba .
Bide benim istediğim 8gb ram 4 gb ekran kartı. Bu pcde iki düşüğü onların :)

MaxipmaN

Üye
Problem yok kardeş daha arefeye var :) 1tb lık olanları yok mu acaba .
Bide benim istediğim 8gb ram 4 gb ekran kartı. Bu pcde iki düşüğü onların :)
2000tl fiyat klasmanında 4gb ekran kartı balondur, yani 840m,850m falan zaten 4gb tı dolduracak kadar yüksek ayarda oyun açacağını sanmam

AIS

AIS

Üye
2000tl fiyat klasmanında 4gb ekran kartı balondur, yani 840m,850m falan zaten 4gb tı dolduracak kadar yüksek ayarda oyun açacağını sanmam
Nasıl açmıyor kardeş. Gta 5 ultra grafikte kasmadan sorunsuz açıyor. Kullanmadan yorum yazmayın.

MaxipmaN

Üye
Nasıl açmıyor kardeş. Gta 5 ultra grafikte kasmadan sorunsuz açıyor. Kullanmadan yorum yazmayın.
30 fps alıyordur herhal beni rahatsız ediyor, açmıyor diye bişey demiş miyim? sadece 4gb gerekli değil, 950mden itibaren önem kazanabilir
ama fps önemli değil ultra olsun bizim olsun dersen 4gb pc kovalanabilir

AIS

AIS

Üye
30 fps alıyordur herhal beni rahatsız ediyor, açmıyor diye bişey demiş miyim? sadece 4gb gerekli değil, 950mden itibaren önem kazanabilir
ama fps önemli değil ultra olsun bizim olsun dersen 4gb pc kovalanabilir
840M kullanıyorum 60 fps açıyor

AIS

AIS

Üye
technopatın test kasası bozuk herhal
Orasını bilmem zaten system requirements lab de gta 5 i test ettim çalıştırmayacağını söylemişti. Ama şimdi test ediyorum çalıştıracağını söylüyor hatta önerilen sistem gereksinimleri ile yani ultra. Öyle saçma sapan testlere kanmayın

Üst Alt