Laf sokma yarışına girmeye lüzum yok eskide kalmış bir sorunla ben de eskide kalmışım, bu. Doğrudur koca firma sonuçta.bana inanmayanlara gelsin![]()
fiyatı fazla geldiyseLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu fiyata bu varken başkasına bakılmaz
@Invoke adlı arkadaş paylaşmış zaten görmemişim, ben de arkadaşa katılıyorum bu fiyata alınacaklardan en iyisiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu fiyata bu varken başkasına bakılmaz
fiyatı fazla geldiyseLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız4 GB ramli modeli isterseniz sonradan 12 GB'a yükseltebiliyorsunuz
Buda lenovonun ki kardeşler
önemli olan marka degildir ihtiyacını karşılayacak ve seni yarı yolda bırakmayacak laptoplara bakmalısın ayrıca pc özelliklerin mhz , bit ve işlemci ve ram önemlidir gerisi göz boyamadır babacanım
toshiba markasına bakabilirsin ayrıca ısınma konusuna da dikkat etmek lazım babacanım hangi amaç için kullanacaksın oyunmu grafik mi yazılımsal mı yoksa sadece internette gezinmek için mi ???Abicim üniversiteye gidiyorum bu sene. Hem ödevlerimde işe yarasın hem her oyunu kaldırsın hemde internette dolanayım rahat rahatBu kadar bütçeye ne gerek var babacanımönemli olan marka degildir ihtiyacını karşılayacak ve seni yarı yolda bırakmayacak laptoplara bakmalısın ayrıca pc özelliklerin mhz , bit ve işlemci ve ram önemlidir gerisi göz boyamadır babacanım
toshiba markasına bakabilirsin ayrıca ısınma konusuna da dikkat etmek lazım babacanım hangi amaç için kullanacaksın oyunmu grafik mi yazılımsal mı yoksa sadece internette gezinmek için mi ???
o yüzden abi isteklerimi karşılaması için fiyat da artıyor. Ama oyun daha ön planda benim için
bide toshiba son zamanlarda hoşuma gitmemeye başladı. Hem aynı özelliklerde baktım toshiba fiyat onda daha yüksekti.Bu para buna verilmez.
Buda lenovonun ki kardeşler
Neden kardeş. Çoğu markalar çoğunlukla bu fiyatta.Bu para buna verilmez.
şimdi gördüm o laptop full hd ise yanlış yazılmamışsa 4210u ve 840m ile oyunlarda taklaya gelir.Neden kardeş. Çoğu markalar çoğunlukla bu fiyatta.
Hangi modeli kardeşim yazarsan ona da bir bakayım. Arefe günü alırsam alıcam da o zamana kadar fikir değiştirebilirim yanişimdi gördüm o laptop fu ll hd ise yanlış yazılmamışsa 4210u ve 840m ile oyunlarda taklaya gelir.
asusun vardı 1800tl civarına güzel bi modeli

Şimdi asus bakıyorum. Ya kardeş işin açıkcası lenovoyu övdüler bana çok yani. Ama şimdi onun da ekranı iyi değil o kadar diyolar. Bakalım artık. Asus da yatıyor kafamaKardeşim bana sorrsan da bütçene uygun bi asus al oyunları da çok rhat oynarsın kalite elinin altında olur![]()
Eyvallah kardeşimArkadaşımın var lenovosu 2 yıldır filan kullanıyo daha şikayetini duynadım ama asusten bugüne kadar yek bir şikayet bile duymadım ben forumlarda filan![]()
yani kullanmasını da bilicen sonuçta. Dikkat etmeden, hor kullanıpta sonra bozunca bozuldu ya asus da hiç iyi değilmiş diyenler çok gördüm 
Hazır konusu varken bende sorayım ağır programları kullanmak için laptop mu masaüstü mü uygun olur.inşaat mühendisliği kazandım şimdiden programlarla oynamaya başlamak istiyorum anca elim alışır.laptop ise hangi marka
Okula giderken her türlü lazım olur laptop. Sağda solda kullanırsın, mobillik avantajdır.
Üstte de anlatmaya çalıştığım gibi markadan ziyade özelliklere odaklanın ve kullanıcı yorumları okuyun. Bu konudaki bütçeye göre benim aldığım ve önerdiğim cihaz belli, üstte söyledim.
okuyayım bakalım ne yazıyor. Teşekkürler