Arkadaşlar laptop alacam da Hp mi yoksa Lenovo mu?

Sponsorlu Bağlantılar

kralberk13

kralberk13

Üye
bana inanmayanlara gelsin :)

BRKTNL

BRKTNL

Üye
bana inanmayanlara gelsin :)
Laf sokma yarışına girmeye lüzum yok eskide kalmış bir sorunla ben de eskide kalmışım, bu. Doğrudur koca firma sonuçta.
Lenovo mu alıyorsun kardeş, hayırlı olsun.

foreverthe

foreverthe

Üye
bu fiyata bu varken başkasına bakılmaz
fiyatı fazla geldiyse 4 GB ramli modeli isterseniz sonradan 12 GB'a yükseltebiliyorsunuz

fiyatı fazla geldiyse 4 GB ramli modeli isterseniz sonradan 12 GB'a yükseltebiliyorsunuz
@Invoke adlı arkadaş paylaşmış zaten görmemişim, ben de arkadaşa katılıyorum bu fiyata alınacaklardan en iyisi

• Beğen
Tepkiler: Invoke

heheoyle1

Üye
Kardeşim.benim.de hpm var pavillion dv8000 piyasaya çıkış tarihi 2007 bense günde en az 12 saat kullanıyorum film oyun vs indirip oyun oynuyorum call of duty crysis filan ama lenovo da hiç kullanmadım fakat hpden bir sorun görmedim ben

MFBtpl53

MFBtpl53

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşler yorumlarınız için hepinizden Allah razı olsun :) dediğiniz gibi koca amerikalı hp firması sorunlar eskide kalmış olabilir :) ben lenovonun gözüme kestirdiğim modelini almakta karar kıldım. Hepinize teşekkür ediyorum :D

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye

Buda lenovonun ki kardeşler

Bu kadar bütçeye ne gerek var babacanım :) önemli olan marka degildir ihtiyacını karşılayacak ve seni yarı yolda bırakmayacak laptoplara bakmalısın ayrıca pc özelliklerin mhz , bit ve işlemci ve ram önemlidir gerisi göz boyamadır babacanım :) toshiba markasına bakabilirsin ayrıca ısınma konusuna da dikkat etmek lazım babacanım hangi amaç için kullanacaksın oyunmu grafik mi yazılımsal mı yoksa sadece internette gezinmek için mi ???

MFBtpl53

MFBtpl53

Üye
    Konu Sahibi
Bu kadar bütçeye ne gerek var babacanım :) önemli olan marka degildir ihtiyacını karşılayacak ve seni yarı yolda bırakmayacak laptoplara bakmalısın ayrıca pc özelliklerin mhz , bit ve işlemci ve ram önemlidir gerisi göz boyamadır babacanım :) toshiba markasına bakabilirsin ayrıca ısınma konusuna da dikkat etmek lazım babacanım hangi amaç için kullanacaksın oyunmu grafik mi yazılımsal mı yoksa sadece internette gezinmek için mi ???
Abicim üniversiteye gidiyorum bu sene. Hem ödevlerimde işe yarasın hem her oyunu kaldırsın hemde internette dolanayım rahat rahat :) o yüzden abi isteklerimi karşılaması için fiyat da artıyor. Ama oyun daha ön planda benim için :) bide toshiba son zamanlarda hoşuma gitmemeye başladı. Hem aynı özelliklerde baktım toshiba fiyat onda daha yüksekti.

MaxipmaN

Üye
Neden kardeş. Çoğu markalar çoğunlukla bu fiyatta.
şimdi gördüm o laptop full hd ise yanlış yazılmamışsa 4210u ve 840m ile oyunlarda taklaya gelir.
asusun vardı 1800tl civarına güzel bi modeli

MFBtpl53

MFBtpl53

Üye
    Konu Sahibi
şimdi gördüm o laptop fu ll hd ise yanlış yazılmamışsa 4210u ve 840m ile oyunlarda taklaya gelir.
asusun vardı 1800tl civarına güzel bi modeli
Hangi modeli kardeşim yazarsan ona da bir bakayım. Arefe günü alırsam alıcam da o zamana kadar fikir değiştirebilirim yani :)

heheoyle1

Üye
Kardeşim bana sorrsan da bütçene uygun bi asus al oyunları da çok rhat oynarsın kalite elinin altında olur :)

• Beğen
Tepkiler: MFBtpl53
MFBtpl53

MFBtpl53

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bana sorrsan da bütçene uygun bi asus al oyunları da çok rhat oynarsın kalite elinin altında olur :)
Şimdi asus bakıyorum. Ya kardeş işin açıkcası lenovoyu övdüler bana çok yani. Ama şimdi onun da ekranı iyi değil o kadar diyolar. Bakalım artık. Asus da yatıyor kafama

heheoyle1

Üye
Arkadaşımın var lenovosu 2 yıldır filan kullanıyo daha şikayetini duynadım ama asusten bugüne kadar yek bir şikayet bile duymadım ben forumlarda filan :)

MFBtpl53

MFBtpl53

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşımın var lenovosu 2 yıldır filan kullanıyo daha şikayetini duynadım ama asusten bugüne kadar yek bir şikayet bile duymadım ben forumlarda filan :)
Eyvallah kardeşim :) yani kullanmasını da bilicen sonuçta. Dikkat etmeden, hor kullanıpta sonra bozunca bozuldu ya asus da hiç iyi değilmiş diyenler çok gördüm :)

heheoyle1

Üye
Reklamcı gibi hissettim kendimi de :) asus orta bütceli yazılımcıların ten tercihi bütcesi olan da zaten mac alıyor :)

Invoke

Invoke

Üye
Bilmiyorum anlatamadım mı; ama 840M veya 940M giriş seviye ekran kartları. Ayrıca i5 olması idare eder anlamına gelmiyor. O attığınız teknosa linklerindeki cihazların işlemcileri de hayli zayıf işlemciler. Dolar da artmış fiyatlar da artmışken ciddi anlamda kazık duruyorlar.

• Beğen
Tepkiler: smh60
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Hazır konusu varken bende sorayım ağır programları kullanmak için laptop mu masaüstü mü uygun olur.inşaat mühendisliği kazandım şimdiden programlarla oynamaya başlamak istiyorum anca elim alışır.laptop ise hangi marka

Invoke

Invoke

Üye
Hazır konusu varken bende sorayım ağır programları kullanmak için laptop mu masaüstü mü uygun olur.inşaat mühendisliği kazandım şimdiden programlarla oynamaya başlamak istiyorum anca elim alışır.laptop ise hangi marka

Okula giderken her türlü lazım olur laptop. Sağda solda kullanırsın, mobillik avantajdır.

Üstte de anlatmaya çalıştığım gibi markadan ziyade özelliklere odaklanın ve kullanıcı yorumları okuyun. Bu konudaki bütçeye göre benim aldığım ve önerdiğim cihaz belli, üstte söyledim.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Okula giderken her türlü lazım olur laptop. Sağda solda kullanırsın, mobillik avantajdır.

Üstte de anlatmaya çalıştığım gibi markadan ziyade özelliklere odaklanın ve kullanıcı yorumları okuyun. Bu konudaki bütçeye göre benim aldığım ve önerdiğim cihaz belli, üstte söyledim.
:hmmm okuyayım bakalım ne yazıyor. Teşekkürler
Donanım haberde

ve lenovo z500 önerilmiş bi konuda hangisini önerirsiniz

Üst Alt