AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
SuperDeals sizde açılıyor mu? Ben açtığımda hep boş aşağısı.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Opel Combo için düşünüyorum bunu. Ama normalde anahtar düz yani sustalı değil. Şimdi ben bunu alsam anahtarın içini buna taşıyım bunun anahtarını anahtarcıda şekillendirtsem arabayı çalıştırır mı :hmmm Kısaca düz anahtarı bununla sustalı yapabilir miyim ? Var mı bu işten anlayan ?

avast

avast

Üye
Arkadaşlar Opel Combo için düşünüyorum bunu. Ama normalde anahtar düz yani sustalı değil. Şimdi ben bunu alsam anahtarın içini buna taşıyım bunun anahtarını anahtarcıda şekillendirtsem arabayı çalıştırır mı :hmmm Kısaca düz anahtarı bununla sustalı yapabilir miyim ? Var mı bu işten anlayan ?

Yapiliyor normalde anahtarcida sustali orninal anahtari goturursen onu takiyorlar

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
bidost06

bidost06

Üye
arkadaşlar gümrüğe kadar geldi bir ilerleme yok bayağıda okdu tarihe bakın sizce ters giden birşeyler mi var dispute açacağımda

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Burdan telefon getirmek istiyorum gumrukte falan sikinti cikarmi?

byAndroid

byAndroid

Üye
arkadaşlar gümrüğe kadar geldi bir ilerleme yok bayağıda okdu tarihe bakın sizce ters giden birşeyler mi var dispute açacağımda
Aç bence Ağustosun 21 inde Türkiyeye gelmiş gelmesi gerekirdi

bidost06

bidost06

Üye
Bundan sonra sipariş verdiğim telefon kabı gümrüğe girdikden 1 hafta sonra salı günü gelmişti bu uzun süredir böyle en iyisi açayım fikrin için teşekkürler

Sarangni

Sarangni

Üye
Bundan sonra sipariş verdiğim telefon kabı gümrüğe girdikden 1 hafta sonra salı günü gelmişti bu uzun süredir böyle en iyisi açayım fikrin için teşekkürler

Satıcı ile bir iletişime geç. Sonra onun yaklaşımına göre açarsın.

bidost06

bidost06

Üye
Satıcı ile bir iletişime geç. Sonra onun yaklaşımına göre açarsın.
Geçtim birkaç gündür kargom nerde sıkıntı var diye mesaj attım cevap gelmedi bugun yine yazdım cevap yok halen

Sarangni

Sarangni

Üye
Geçtim birkaç gündür kargom nerde sıkıntı var diye mesaj attım cevap gelmedi bugun yine yazdım cevap yok halen

O zaman aç gitsin talebini parasını alırsın. Ürün de belki bir ihtimal gelebilir ama o riske girme.

vaterfa

vaterfa

Üye
iki urunum geldi kaldi bir :)

bidost06

bidost06

Üye
O zaman aç gitsin talebini parasını alırsın. Ürün de belki bir ihtimal gelebilir ama o riske girme.
Birde feedbackı nasıl geri düzeltebilirim bi satıcı ile sorun olmuştu özür için hediye yolladı düzeltmeni umuyorum diyor biraz uğraştım ama beceremedim yardım edebilirmisin

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
İlk siparisim geldi, uygun fiyata sandigimdan daha kaliteli bir kapak aldim :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Yapiliyor normalde anahtarcida sustali orninal anahtari goturursen onu takiyorlar
bu anahtar benim anahtarla aynı tek farkı sustalı bu. Sadece o sustalı dönen demir ucu benim anahtar gibi yapması lazım içi taşınır zaten. Ama kodlama gerekir mi acaba.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
o programın ismi ney telden nasıl bakılıyor ?

Üst Alt