Mad EagLe
Üye
1.40 dolarlık bir ürün satıcı süreyi uzatmış tonla özür dilemiş. 1.40 dolarlık ürün açmadımDispute aç bence çünkü direkt onaylanır.Daha sonra dispute iptal etsen bile süre kazanıyosun kargo teslimi için.

1.40 dolarlık bir ürün satıcı süreyi uzatmış tonla özür dilemiş. 1.40 dolarlık ürün açmadımDispute aç bence çünkü direkt onaylanır.Daha sonra dispute iptal etsen bile süre kazanıyosun kargo teslimi için.

Ürün tam olarak nerde?Ptt ciler dümen yapabilirler mi 1 ay oldu ürün gelmedi daha
Türkiye de ama hangi şehirde gözükmüyorÜrün tam olarak nerde?
Benimde öyle gümrüğe geldi yazıyodur büyük ihtimal kaçında türkiyeye girmiş eğer yeni girdiyse 2 haftayı bulabiliyor daha fazlası sıkıntıTürkiye de ama hangi şehirde gözükmüyor
Benimde öyle gümrüğe geldi yazıyodur büyük ihtimal kaçında türkiyeye girmiş eğer yeni girdiyse 2 haftayı bulabiliyor daha fazlası sıkıntı

geçen ayın 21. De geldi hal ortalıkda yok dispute açtım korumayı bekliyor sanırsam inşallah kargon gelir hayal kırıklığı kötü oluyorBenimde ayın 4 unde turkiye ye geldi hala ses seda yok. Arayada bayram giriyor beklemeye devam![]()
geçen ayın 21. De geldi hal ortalıkda yok dispute açtım korumayı bekliyor sanırsam inşallah kargon gelir hayal kırıklığı kötü oluyor
Evet oradan ediyorsunuzUygulamada "tartisma ac" bolumu var. İtiraz edersek ordanmi itiraz ediyoruz sorun oldugunda?
Evet oradan ediyorsunuz
alıcı koruma süresi size süre veriyor mesela 60 gün bu günler,içerisinde kargo gelmezse dispute açıp paranızı,alabiliyosunuz yada satıcı,ile iletişime geçip süreyi uzattırabiliyorsunuz beklemek için çok fazla bilmiyorum ama anladığım kadarıyla sizi korumak için böyle yöntem yapmışlarKoruma ne oluyor? Kargo suresimi?
alıcı koruma süresi size süre veriyor mesela 60 gün bu günler,içerisinde kargo gelmezse dispute açıp paranızı,alabiliyosunuz yada satıcı,ile iletişime geçip süreyi uzattırabiliyorsunuz beklemek için çok fazla bilmiyorum ama anladığım kadarıyla sizi korumak için böyle yöntem yapmışlar

Kapağın yanında ve iç kısmındaki yuvarlak kısımda "spigen" yazıyor mu? Yazıyorsa orijinaldir.Bunu aldım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benimkide 9-10 gündür Türkiyede ses seda yok bekliyoruz bakalım

Vay anasını be o kadar uzun süreceğini bilmiyordumDun saticiya mesaj attim, turkiyeye kargo 30-90 gun sürebiliyor acele etmeyin diyor![]()
millet 15-20 günde geleceğini söyleyince gaza geldik iyimi bekleyecez artık10 kargo geldi bu ay 14 18 20 26 35 gibi günlerde geldi benimkilerVay anasını be o kadar uzun süreceğini bilmiyordummillet 15-20 günde geleceğini söyleyince gaza geldik iyimi bekleyecez artık