byAndroid
Üye
Aynen dolar 2 olsa çok ucuz daDolar 3 oldu alisveris yapmiyorumneredeyse ayni fiyata geliyor beklememde cabasi
![]()
Aynen dolar 2 olsa çok ucuz daDolar 3 oldu alisveris yapmiyorumneredeyse ayni fiyata geliyor beklememde cabasi
![]()
Bana göre küçük şeyler hala çok hesaplı geliyorAynen dolar 2 olsa çok ucuz da
SuperDeals sizde açılıyor mu? Ben açtığımda hep boş aşağısı.
Kısaca düz anahtarı bununla sustalı yapabilir miyim ? Var mı bu işten anlayan ?Yapiliyor normalde anahtarcida sustali orninal anahtari goturursen onu takiyorlarArkadaşlar Opel Combo için düşünüyorum bunu. Ama normalde anahtar düz yani sustalı değil. Şimdi ben bunu alsam anahtarın içini buna taşıyım bunun anahtarını anahtarcıda şekillendirtsem arabayı çalıştırır mıKısaca düz anahtarı bununla sustalı yapabilir miyim ? Var mı bu işten anlayan ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aç bence Ağustosun 21 inde Türkiyeye gelmiş gelmesi gerekirdiarkadaşlar gümrüğe kadar geldi bir ilerleme yok bayağıda okdu tarihe bakın sizce ters giden birşeyler mi var dispute açacağımda
Bundan sonra sipariş verdiğim telefon kabı gümrüğe girdikden 1 hafta sonra salı günü gelmişti bu uzun süredir böyle en iyisi açayım fikrin için teşekkürler
Geçtim birkaç gündür kargom nerde sıkıntı var diye mesaj attım cevap gelmedi bugun yine yazdım cevap yok halenSatıcı ile bir iletişime geç. Sonra onun yaklaşımına göre açarsın.
Geçtim birkaç gündür kargom nerde sıkıntı var diye mesaj attım cevap gelmedi bugun yine yazdım cevap yok halen
Birde feedbackı nasıl geri düzeltebilirim bi satıcı ile sorun olmuştu özür için hediye yolladı düzeltmeni umuyorum diyor biraz uğraştım ama beceremedim yardım edebilirmisinO zaman aç gitsin talebini parasını alırsın. Ürün de belki bir ihtimal gelebilir ama o riske girme.
Hayirli olsunİlk siparisim geldi, uygun fiyata sandigimdan daha kaliteli bir kapak aldim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hayirli olsun![]()

bu anahtar benim anahtarla aynı tek farkı sustalı bu. Sadece o sustalı dönen demir ucu benim anahtar gibi yapması lazım içi taşınır zaten. Ama kodlama gerekir mi acaba.Yapiliyor normalde anahtarcida sustali orninal anahtari goturursen onu takiyorlar
o programın ismi ney telden nasıl bakılıyor ?arkadaşlar gümrüğe kadar geldi bir ilerleme yok bayağıda okdu tarihe bakın sizce ters giden birşeyler mi var dispute açacağımda