Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
67LastWorld67

67LastWorld67

Üye
Hocam efs isleminden once konunun ilk sayfasinda hat sorunu yasayanlar icin kernel ve modem paylasilmis onlari bir deneyin once kernel sonra modemi flashlayin.
Arter kernel için bi çözüm yokmu

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Hocam efs isleminden once konunun ilk sayfasinda hat sorunu yasayanlar icin kernel ve modem paylasilmis onlari bir deneyin once kernel sonra modemi flashlayin.
denedim ilk mesajımda yazdım nordic romu kullanıyorum onda da agda kayıtlı değil hatası alıyorum hemen yukardaki kernel ve modemi
yüklüyorum sorun kalmıyor qs romda da aynı kernel ve modemi yükledim düzelmedi hatta telefon siyah ekranda kaldı

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
denedim ilk mesajımda yazdım nordic romu kullanıyorum onda da agda kayıtlı değil hatası alıyorum hemen yukardaki kernel ve modemi
yüklüyorum sorun kalmıyor qs romda da aynı kernel ve modemi yükledim düzelmedi hatta telefon siyah ekranda kaldı

uzman47

uzman47

Üye
Tam anlamadim ama qs rom yukledikten sonra hattiniz gidiyorsa bu konunun ilk sayfasinda verilen boeffla kernel ve modem dosyasini yukleyerek denediniz mi hattin gelmesi lazim

uzman47

uzman47

Üye
Yukledikten sonra cihaz hakkinda bolumune girdiginizde boefla ve modem yuklenmis gorunuyormu

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
arkadaşım patchetli kernel ve modemi yükledim dedim siyah ekranda
kaldı cihaz
hiçbir yere giremiyorum siyah ekranda kalıyor telefon

uzman47

uzman47

Üye
arkadaşım patchetli kernel ve modemi yükledim dedim siyah ekranda
kaldı cihaz
hiçbir yere giremiyorum siyah ekranda kalıyor telefon
Kerneli yuklemeden kernel cleaning sicript diye zip var kernel temizleyici gorevi goruyor o zipi flashlayin akabinde boefla kernel yukleyin bide.

uzman47

uzman47

Üye
Ayrica yine siyah ekranda kalirsa recovery den wipe data yaparak deneyin.

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Siyah ekranda wipeleri yaptım aynı sorun devam etti rom yüklediğim
zaman kernel temizleyiciyi yüklerim inşallah sorun çözülür
arter kernel yüklemedim zaten qs romu yükledim telefon açıldı
şebeke sorunu vardı patchlı kernel ve modemi yükledim siyah ekranda
kaldı
Romu yükledim sonra kernel siliciyi flashladım şebeke gelmedi patchli kernel ve modemi yükledim cihaz samsung yazısında kaldı nasıl bir iş anlamadım onkez romu yükledim yinede sorun düzelmedi

uzman47

uzman47

Üye
Dostum baska bir yol bilmiyorum bilen varsa sana yardimci olsunlar.

uzman47

uzman47

Üye
Sende sagol.

kasirga444

Üye
benim anlamadığım yeniden başlat yapınca reboot ,fastreboot.download,recovery diye bir kutu geliyor ben okuutuyu düz yeniden başlat evt yada hayır yapmak istiyorum nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz arkadaşlar
bence note 4 ve s6 ın özelikleri karışım rom md4 v13 lolipop 5.0.1 d tüm özelikler var üstelikle çok kulanışlı
yüklemek ve kulanmak isterseniz link aşagıda
https://www.maxicep.com/forum/konu/✄-m-d-4™-tw-✄-port-lollipop-style-n4-s5-s6-4-4-4-✄v13.934179/
üstelik kamera hatası ve şebeke sorunu yok bunddan daha iyisi

necii

Üye
Bugün S3 telefonuna qs rom yükledim. Ancak ram yine çok kullanılıyor.Bundan önce dokdo kullanmıştım.doktora ram çok iyiydi. Q's de ram kullanımını nasıl azaltirim? Sırf 3g ile görüntülü konuşmak için Qs yükledim. Q's de bataryası çabuk bitiyor Dokdoya göre

Maximien

Maximien

Üye
Blekota dan buna geçtim ancak bende mi sorun var anlamadım. telefonun boş rami 100 mb larda gezmeye başladı. Blekotadan kasıyor diye geçtim ancak bu daha beter çıktı. Boefle kernel ile kurdum acaba ondan dolayı sorun olmuş olabilir mi diyeceğim ama diğerinde de onu kullanıyordum. Anlaşılan Blekota ya geri geçeceğiz..

Edit: Bataryası da çabuk bitiyor...

uzman47

uzman47

Üye
Blekota dan buna geçtim ancak bende mi sorun var anlamadım. telefonun boş rami 100 mb larda gezmeye başladı. Blekotadan kasıyor diye geçtim ancak bu daha beter çıktı. Boefle kernel ile kurdum acaba ondan dolayı sorun olmuş olabilir mi diyeceğim ama diğerinde de onu kullanıyordum. Anlaşılan Blekota ya geri geçeceğiz..

Edit: Bataryası da çabuk bitiyor...
Note 5 romunu kur telefonun klon imei degilse romun kendi kernelini kullan kurulumdan once megawipe ve clean new rom mutlaka yap.

Maximien

Maximien

Üye
Note 5 romunu kur telefonun klon imei degilse romun kendi kernelini kullan kurulumdan once megawipe ve clean new rom mutlaka yap.

Blekota Note 5 romunu kurdum şimdi. Kernel sormadı aroma installer da. Önceki kerneli kullandıysa boefle kernel o zaman. Stock kernel atayım mı şimdi buna?

uzman47

uzman47

Üye

Blekota Note 5 romunu kurdum şimdi. Kernel sormadı aroma installer da. Önceki kerneli kullandıysa boefle kernel o zaman. Stock kernel atayım mı şimdi buna?
Hic birsey yukleme eger megawipe yaparak kurduysan romun kendi kerneli yuklenmistir ayarlar-cihaz hakkinda bolumunde arter97 diye yazar zaten bu sekilde kullan.

• Beğen
Tepkiler: Maximien

Üst Alt