67LastWorld67
Üye
Arter kernel için bi çözüm yokmuHocam efs isleminden once konunun ilk sayfasinda hat sorunu yasayanlar icin kernel ve modem paylasilmis onlari bir deneyin once kernel sonra modemi flashlayin.
Arter kernel için bi çözüm yokmuHocam efs isleminden once konunun ilk sayfasinda hat sorunu yasayanlar icin kernel ve modem paylasilmis onlari bir deneyin once kernel sonra modemi flashlayin.
denedim ilk mesajımda yazdım nordic romu kullanıyorum onda da agda kayıtlı değil hatası alıyorum hemen yukardaki kernel ve modemiHocam efs isleminden once konunun ilk sayfasinda hat sorunu yasayanlar icin kernel ve modem paylasilmis onlari bir deneyin once kernel sonra modemi flashlayin.
Arter 4.1 i yuklediniz heralde tam olarak bilgim yok ama arterin uzerine ilk sayfada verilen modemi flashlayarak denediniz mi.Arter kernel için bi çözüm yokmu
denedim ilk mesajımda yazdım nordic romu kullanıyorum onda da agda kayıtlı değil hatası alıyorum hemen yukardaki kernel ve modemiHocam efs isleminden once konunun ilk sayfasinda hat sorunu yasayanlar icin kernel ve modem paylasilmis onlari bir deneyin once kernel sonra modemi flashlayin.
Tam anlamadim ama qs rom yukledikten sonra hattiniz gidiyorsa bu konunun ilk sayfasinda verilen boeffla kernel ve modem dosyasini yukleyerek denediniz mi hattin gelmesi lazimdenedim ilk mesajımda yazdım nordic romu kullanıyorum onda da agda kayıtlı değil hatası alıyorum hemen yukardaki kernel ve modemi
yüklüyorum sorun kalmıyor qs romda da aynı kernel ve modemi yükledim düzelmedi hatta telefon siyah ekranda kaldı
Kerneli yuklemeden kernel cleaning sicript diye zip var kernel temizleyici gorevi goruyor o zipi flashlayin akabinde boefla kernel yukleyin bide.arkadaşım patchetli kernel ve modemi yükledim dedim siyah ekranda
kaldı cihaz
hiçbir yere giremiyorum siyah ekranda kalıyor telefon
Sağol arkadaşım ilgin için çok teşekkürDostum baska bir yol bilmiyorum bilen varsa sana yardimci olsunlar.
boot dosyası silinmiş olabilir siyah nokta nokta bir ekranmi geliyor.Sağol arkadaşım ilgin için çok teşekkür
Note 5 romunu kur telefonun klon imei degilse romun kendi kernelini kullan kurulumdan once megawipe ve clean new rom mutlaka yap.Blekota dan buna geçtim ancak bende mi sorun var anlamadım. telefonun boş rami 100 mb larda gezmeye başladı. Blekotadan kasıyor diye geçtim ancak bu daha beter çıktı. Boefle kernel ile kurdum acaba ondan dolayı sorun olmuş olabilir mi diyeceğim ama diğerinde de onu kullanıyordum. Anlaşılan Blekota ya geri geçeceğiz..
Edit: Bataryası da çabuk bitiyor...
Note 5 romunu kur telefonun klon imei degilse romun kendi kernelini kullan kurulumdan once megawipe ve clean new rom mutlaka yap.
Hic birsey yukleme eger megawipe yaparak kurduysan romun kendi kerneli yuklenmistir ayarlar-cihaz hakkinda bolumunde arter97 diye yazar zaten bu sekilde kullan.
Blekota Note 5 romunu kurdum şimdi. Kernel sormadı aroma installer da. Önceki kerneli kullandıysa boefle kernel o zaman. Stock kernel atayım mı şimdi buna?