Aslında bence mağazanın en iyi olduğu şey olan oyunların ios ve android mağazalarındaki performansı verebilmesi. Ha bazı oyunlar hala yok. Zamanla gelecektir onlar da ya seve seve ya da anladınız işte. Sonuçta mağaza tek artık. Pcye verdiğinde telefona da gelmiş olacak uygulama.Kullanım amacına bağlı oyun oynamıyorsan uzun ömürlü bi şey arıyorsan tercih edebilirsin ama bunun dışında wp10 çıkmadan bi şey demek çok doğru olmaz
Şimdi benim o tip sorunlarım olmadı ama uygulamalardan çogu sıkıntılı bunun yanı sıra magazanın görüntüsü hiçte estetik degil tamam çok güzel uygulamalarda var ama atıyorum spotify benim en çok kullandıgım uygulama magazadada çok yüksek bi kullanım oranına sahip ama gel gör ki hala stabil degil dogru düzgün ses kayıt programı bulmak bile çok zor ayrıca ben magazada en yüksek oy alan kısımı açtıgım zaman artık fenerbahçe galatasaray beşiktaş görmek istemiyorum bunlar nokianın ilk sisteminde böyleydi şu an tek sıkıntı mağaza onun dışında ben kullandıgım telefonda telefona bağlı hiç bi sıkıntı yaşamadımAslında bence mağazanın en iyi olduğu şey olan oyunların ios ve android mağazalarındaki performansı verebilmesi. Ha bazı oyunlar hala yok. Zamanla gelecektir onlar da ya seve seve ya da anladınız işte. Sonuçta mağaza tek artık. Pcye verdiğinde telefona da gelmiş olacak uygulama.
Ama bir instagram Facebook twitter youtube bankacılık uygulamaları gibi temel olanları hala eksik ve çok temel seviyede olması beni bile nefret ettiriyor sistemden. Alternatif uygulamalar kullanıyorum.
Mesela kardeşimin iphone ile benim 920 arasındaki farkı yazayım buraya: köyde 2g ile hatlar bile aynı. Çekim kalitesi birebir aynı olduğu halde,
O iphone ile video yukleyebilirken ben Facebook uygulaması ile anasayfadaki yeni haberleri açamıyorum. Hemen internet hızından dolayı yakan söylüyor i..ne uygulama: "VERİ ALIMINDA SORUN YAŞIYORUZ." diye. Gerisini siz düşünün.
Hemen hemen hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Yani uygulama kalitesi. Oyuncular ya da özel kullanıcısı olan uygulamalar ikinci planda kalıyor.Şimdi benim o tip sorunlarım olmadı ama uygulamalardan çogu sıkıntılı bunun yanı sıra magazanın görüntüsü hiçte estetik degil tamam çok güzel uygulamalarda var ama atıyorum spotify benim en çok kullandıgım uygulama magazadada çok yüksek bi kullanım oranına sahip ama gel gör ki hala stabil degil dogru düzgün ses kayıt programı bulmak bile çok zor ayrıca ben magazada en yüksek oy alan kısımı açtıgım zaman artık fenerbahçe galatasaray beşiktaş görmek istemiyorum bunlar nokianın ilk sisteminde böyleydi şu an tek sıkıntı mağaza onun dışında ben kullandıgım telefonda telefona bağlı hiç bi sıkıntı yaşamadım
4 ay gıbı bır zamanım var sadece ya androıd lı yada wp lı bır telefon almayı dusunuyorum wp zamanla gelısırse sorun olmaz zaten cok uygulama olsa ne olmasa ne benım ıcın farketmez kullananlar bır sorum olacak wp de whatsapp tango vıber twıtter facebook bunlar varmıdır varsa wp benım ıcın cok sıkıntı olmaz en cok kullandıklarım bunlarSistem şu anda kullanıcılar olarak bizi bile heyecanlandırıyor (W10) ama mağaza hala sıkıntılı. W10 ile birlikte baya bir canlanma olacaktır ama asıl sıkıntı en az benim için uygulama sayısından ziyade var olanların kalitesi. Bazıları muhteşem bazıları ise o kadar berbat ki anlatamam sana. Yani diyeceğim o ki
Wp10 çıkıp değerlendirmeler kullanıcı yorumları gelmeden sizin için pişmanlık veren bir tercih olabilir. Zaman varsa bekleyin ve kıyaslama yoluyla alternatif olarak değerlendirebilirsiniz. Ama zaman yoksa o zaman başka.
whatsapp,viber, twitter ve facebook var, tango yok sanırım ben kullanmıyorum, mağazada göremedim. Facebook çok temel bi uygulama hani mobil siteden çok da bir artısı yok bence, ama diğerleri iyi çalışıyor.4 ay gıbı bır zamanım var sadece ya androıd lı yada wp lı bır telefon almayı dusunuyorum wp zamanla gelısırse sorun olmaz zaten cok uygulama olsa ne olmasa ne benım ıcın farketmez kullananlar bır sorum olacak wp de whatsapp tango vıber twıtter facebook bunlar varmıdır varsa wp benım ıcın cok sıkıntı olmaz en cok kullandıklarım bunlar
wp 10 nezaman cıkar
kamara yavas degıldır umarım dıyer modellerde kamarada olsun ama uygulama sıkıntım yok benımwhatsapp,viber, twitter ve facebook var, tango yok sanırım ben kullanmıyorum, mağazada göremedim. Facebook çok temel bi uygulama hani mobil siteden çok da bir artısı yok bence, ama diğerleri iyi çalışıyor.
wp10'a yıl sonunda çıkacak diyorlar, ben de değiştirsem mi wp'den devam mı etsem diye düşünüyordum, şimdilik wp10'u bekliyorum. Uygulama çeşitliliği canını sıkmayacaksa ve kameranın yavaşlığı, otomatik ayarlarının sıkıntısını da idare ederim diyorsan bence alınabilir. Yani 920'de bunlar beni rahatsız eden yönleri, düşündüğün telefona ya da senin kullanım amacına göre değişebilir tabii ki.
umarım zamanla gelısır lumıa larMicrosoft bile play store marketi uygulama doldurmuş ama wp store cacık olarak duruyor . Bu ne tür zihniyet hiç mi kullanıcısına sevgisi saygısı yok .
Ben yaklaşık 14 ay Windows Phone kullandım bunun büyük bir kısmı 520 bir kısmı (çok küçük sayılır) 720 bir kısmı da 820 ile geçti. Hepsinden aynı performansı aldım denilebilir. Tamam bir Dungeon Hunter oynarken aynı olmasa da gündelik işlerde çok benzer performanslar sundu bana. Mağazanın gelişmesi tamamıyla Windows 10'a bağlı. İlk yıl hemen gelişmesini beklemek yanlış olur ama olur da Windows 10 tutulursa tam yayın yapıldıktan sonra ki 1 yıl içinde mağazada eksikliğini hissedeceğimiz pek oyun kalmaz.Katılıyorum. OneNote bile bence şuan ara yüzü Android'te daha iyi. Microsoft bu politikayı güderken kimseden çok iyi bir şey beklemek zaten doğru olmaz.Microsoft bile play store marketi uygulama doldurmuş ama wp store cacık olarak duruyor . Bu ne tür zihniyet hiç mi kullanıcısına sevgisi saygısı yok .