AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
8 dolara aldığım n11'de 80 tl'ye gördüğüm mükemmel su geçirmez saat resimler kötü çıktı göründüğünden daha iyi. Feedbacklerde de bakabilirsiniz. Tavsiyedir çok kaliteli görünüyor :) 14 günde geldi bu arada :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo

Jus7ice

Jus7ice

Üye
8 dolara aldığım n11'de 80 tl'ye gördüğüm mükemmel su geçirmez saat resimler kötü çıktı göründüğünden daha iyi. Feedbacklerde de bakabilirsiniz. Tavsiyedir çok kaliteli görünüyor :) 14 günde geldi bu arada :)

Hayırlı olsun güzel gözüküyor kaç bar a kadar su geçirmiyor?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun güzel gözüküyor kaç bar a kadar su geçirmiyor?
dikkat etmedim garanti kağıdında görselli birşeyler vardı ama çok karışıktı anlamadım. Açıklamalarda yazıyor sanırım :)

byAndroid

byAndroid

Üye
İçi çalışıyor mu :D

Jus7ice

Jus7ice

Üye
dikkat etmedim garanti kağıdında görselli birşeyler vardı ama çok karışıktı anlamadım. Açıklamalarda yazıyor sanırım :)

30 metre gayet iyi :oke:
bu arada bilgisayarın kasası güzelmiş :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
30 metre gayet iyi :oke:
bu arada bilgisayarın kasası güzelmiş :D
farları yanmıyor :ehe emektar o çalışıyor ama hala :) 30 metremiymiş iyiymiş baya o zaman mariana çukuruna inecek halimiz yok :D

asigsasi

asigsasi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
byAndroid

byAndroid

Üye
Please dostlar açıklayın

byAndroid

byAndroid

Üye
17 trackta çıkmıyor!

Türe

Türe

Üye
25 ağustos'a özel %50 indirimden 5 liraya kılıf aldım güvenemiyorum da :ehe

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe

farrow

Üye
Arkadaşlar 14 gün önce verdiğim saat siparişinin takip kodu sallama görünüyor,sonuç çıkmıyor "RG215311818CN" bunun gibi 1 adet daha kod var elimde,ne yapmam gerekiyor,sorun yaşarmıyım?

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Birşey alırken tahmini teslim süresine dikkat edin 60 yazanlar 35 günden önce gelmiyor onun için 35 veya daha kısa zamanlı olanları seçinki ürün elinize en kısa sürede ulaşsın 5 dolardan az ürünler için takip li posta vermiyorlar türkiyede takip edilmediğinden kaybolması ve elinize ulaşmama olasılığı artıyor ama daha başıma öyle bir olay gelmedi birde karşılaştığım tek olusuz olay telefonumun ekranını ekran koruyucu almıstım zarfı zımbalıyoruz derken ekranıda zımbalamışlar hatta fotarafını çekmiştim:ehe

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: farrow

Üst Alt