El~PisToLeRo
Üye
sepet saat doluİyi yakalamışsın![]()
akıllı saat var onu almayı düşünüyorum aslında ama 
güzel gerçekten kaliteli duruyor. Ama çok pahalı bence Türkiye'dende alabilirsinArkadaşlar biliyorum ayakkabı ürünlerine vergi çok geliyor demişsiniz ama şu sandalet çok hoşuma gitti,ihtiyacımda var,ne yapsam ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

güzel gerçekten kaliteli duruyor. Ama çok pahalı bence Türkiye'dende alabilirsin![]()
Üstadım TR de araştırdım bulamadım,eğer rastlarsanız link verebilirseniz sevinirim.Bu sandaleti alanlar foto atmışlar birebir satıcı fotosuyla aynı kalite.
AyrıcaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızriske girip aldım,14 agustostan beri bekliyorum,satıcıya takip koduyla sonuç alamadığımı bildirdim 2 / 7 iş gününde sonuç alırsın dedi "RS305427377NL" takip için ise postnl.post sitesini verdi.
acele karar vermelisin 

İndirim bitmesine bir günacele karar vermelisin
Cihaz çok pahalıymış![]()

Hayırlı olsun umarım aldığına değer ucuz birşey değil çünküYok riske girmiycem almıycam zira ayakkabı alıpta vergi ödemeyeni ben duymadım,kaldıki ayakkabının fiyatı kadar vergininde mantığını anlayamadım.
Cihazın özellikleri çok iyi,diğerlerine göre işlemcisi çok daha kaliteli,4K destekliyor vs vs,cihaz elime geçse sizlerle deneyimimi paylaşıcam ama 16 gündür beklemedeyiz.![]()

eline geçtiğinde sonucu buraya yaz aynı marka cihazdan bendede vardı yalnız kendi kumandasıyla cihazı rahat kullanamassın cihaz sorunsuz gelirse minix kumanda var sensörlü ona bak derimÜstadım TR de araştırdım bulamadım,eğer rastlarsanız link verebilirseniz sevinirim.Bu sandaleti alanlar foto atmışlar birebir satıcı fotosuyla aynı kalite.
AyrıcaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızriske girip aldım,14 agustostan beri bekliyorum,satıcıya takip koduyla sonuç alamadığımı bildirdim 2 / 7 iş gününde sonuç alırsın dedi "RS305427377NL" takip için ise postnl.post sitesini verdi.
ben riske girmeyip burdan aldım sadece cihazı 350tl aldım benimkinin modeli tronsmart r28 meta idi kumandasını nerdeyse hic kullanmadım aynı akıllı tv lerde kumanda ile internete girmek gibi onun yerine mele f10 kumanda aldım sensörlü olduğundan çok kolay kullanabiliyorsun cihazı. Oyun oynuycam dersen tv box konsolu satılıyor elime geçmişti birtane, konsol ile gta san andreas güzel oynanıyor, modern combat 5 baya oynadım asphalt 8 de konsolda fena sayılmaz, fifa 14 benim cihazda açamadım aynı şekilde fifa 15 de sanırım. Cihaz özellikle dosya indirmelerde kullanılabilir, mause takabiliyorsun ama hic denemedim telefon gibi olduğundan telefonla aynı tepkiyi verecektir mause klavye takıp bilgisayar yapıyım dersen ne yönde kullanacağına bağlı olarak performans alırsın.Üstad tecrübe etmişsiniz,cihaz sizce nasıl (kaça aldınız)? Cihazı bildiğim kadarıyla normal mause/klavye ile kullanabiliyoruz değil mi?Minix kumanda için link rica etsem.
Saygılar.
İyi satıcı çok farkediyor gerçekten. Fm transmitter aldım 6 dolara. Memnun kalmadım. 3 yıldız verdim. İyi aslında fiyatına göre ama alacaklara tavsiye olsun diye öyle yaptım. Satıcı direk iletişime geçti. 3 dolarını geri iade edeceğini geri bildirimi düzeltmem için rica etti. Mesaj atıp duruyor. Adam müşteri memnuniyetine çok önem veriyor![]()

En son aldigim kapagin fiyatini gorsen 20 yil idare etmesi lazim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefon fiyatına kapak. :eek: :eek:

Daha iki taksiti var
Telefonu düşürsem 200 tl çöpte iyimi kesin kapak kırılır![]()

Ben, nexus 5 in ekranını kırdım. Taşa düştü cebimden.![]()

Zaten kime baksam kırık ekranlı pahalı telefon kullanıyor, yeni bir akım oluştu tamir fiyatları yüzünden![]()

ben riske girmeyip burdan aldım sadece cihazı 350tl aldım benimkinin modeli tronsmart r28 meta idi kumandasını nerdeyse hic kullanmadım aynı akıllı tv lerde kumanda ile internete girmek gibi onun yerine mele f10 kumanda aldım sensörlü olduğundan çok kolay kullanabiliyorsun cihazı. Oyun oynuycam dersen tv box konsolu satılıyor elime geçmişti birtane, konsol ile gta san andreas güzel oynanıyor, modern combat 5 baya oynadım asphalt 8 de konsolda fena sayılmaz, fifa 14 benim cihazda açamadım aynı şekilde fifa 15 de sanırım. Cihaz özellikle dosya indirmelerde kullanılabilir, mause takabiliyorsun ama hic denemedim telefon gibi olduğundan telefonla aynı tepkiyi verecektir mause klavye takıp bilgisayar yapıyım dersen ne yönde kullanacağına bağlı olarak performans alırsın.
Mele f10 pro
Öncelikle şu söylemekte yarar var windows 8 tv box larda var onun dışında internette arama motoruna birşey yazmaya kalktığında telefondaki gibi sanal klavye çıkıyor klavye taktığında sanal klavye yine çıkarmı bilmiyorum. Çıkarsada kaldırırsın, internette film izleyebilirsin facebook da iş görür konsol için şunlara bakBen Normal pc klavye mouse ile kullanmak istiyorum,ekseriyetle online film vs izleyip face e falan takılırım diye düşünüyorum,tabiki oyunda oynamayı düşünüyorumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıziş görür mü