byAndroid
Üye
Işıklı kulaklığı sipariş vercem de siz ne diyorsunuz. Bisiklet güzel olsa alacaktım. Bu sene almayı planlıyorum. Bakalım üniversitede ucuzundan bulursak.
![]()
Işıklı kulaklığı sipariş vercem de siz ne diyorsunuz. Bisiklet güzel olsa alacaktım. Bu sene almayı planlıyorum. Bakalım üniversitede ucuzundan bulursak.
![]()
kuzenime cam jelatin sipariş verdik 10 tane normal jelatin geldi.Adamlar 2 kat çekin daha sağlam olsun demek istediler herhalde![]()

öyle valla
ama sorun olmadı sonuçta 2-3 dolar a 10 jelatin almış olduk 
Linkini bulamadım. Atarmısın bir dahaIşıklı kulaklığı sipariş vercem de siz ne diyorsunuz
diyorum ki flash deals için ayrı bir konu mu açsak kampanyalar haricinde mesaj atılmadığı bir konu olabilir![]()

İşe yarar birsey oldugunda almaya firsat kalmiyor zaten![]()

selam dostumİşe yarar birsey oldugunda almaya firsat kalmiyor zaten![]()
sen üye misin buraya AliExpress 
selam dostumsen üye misin buraya AliExpress
![]()

büyük ihtimalle ücretsiz kargoyu yakaladın onlar da sallıyorlarYok isa gmail ile giris yaptım
Kulaklık sipariş ettim bir tane 2 ayda gelir yazıyor![]()

büyük ihtimalle ücretsiz kargoyu yakaladın onlar da sallıyorlar![]()

Bazıları 30 gün civarı bir tanede kapak sipariş ettim ondada 27 gün yazıyordu bakalım kaç günde gelecek![]()

iyi olsun geç olsun güç olmasınBazıları 30 gün civarı bir tanede kapak sipariş ettim ondada 27 gün yazıyordu bakalım kaç günde gelecek![]()

Ne kapağı![]()
iyi olsun geç olsun güç olmasın![]()

bir kulaklık da ben sipariş vereyimTelefon
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İlk defa alıyorum heyecanla bekliyorum![]()
ücretsiz kargo olanın dan 

Telefon
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İlk defa alıyorum heyecanla bekliyorum![]()

bir kulaklık da ben sipariş vereyimücretsiz kargo olanın dan
sen çok şeyler almışsın dır![]()

Çok ucuz olunca kalmıyor. Bu sadece yıllık indirim olduğu için kalmadı. Flash Deals'ı takip ederim. Bir sonraki saate geçince o listede sadece 1 ürün tükenmiş oluyor.İşe yarar birsey oldugunda almaya firsat kalmiyor zaten![]()