Karavelaa
Üye
Bana mı dediydin ?reyız 12.5 dolarmış![]()

Bana mı dediydin ?reyız 12.5 dolarmış![]()

Ne geldi ? . Ayrıca lütfen kargo değil "POSTA"bir kargo daha geldi![]()

bilmiyorum eve gelmiş hep iş yerine verirdim niye eve verdiysem baktım en eski siparişimi 12'sinde vermiştim. 14 günde geldi eğer oysa saat almıştım o galibaNe geldi ? . Ayrıca lütfen kargo değil "POSTA"![]()

Bayağı erken gelmiş. Eve geçince resimlerini bekliyoruz.bilmiyorum eve gelmiş hep iş yerine verirdim niye eve verdiysem baktım en eski siparişimi 12'sinde vermiştim. 14 günde geldi eğer oysa saat almıştım o galiba![]()

eve niye verdiysem iş yerine verecem bundan sonra ptt hergün china posttan birşeyler getiriyor. Şirketten 1200 var ve hepsi teknolojik alanlar olunca oradan alışveriş yapıyorlar demekBayağı erken gelmiş. Eve geçince resimlerini bekliyoruz.![]()

Bilmeseler satardın.eve niye verdiysem iş yerine verecem bundan sonra ptt hergün china posttan birşeyler getiriyor. Şirketten 1200 var ve hepsi teknolojik alanlar olunca oradan alışveriş yapıyorlar demek![]()

evetBana mı dediydin ?![]()

Alıntı yapsaydın keşke.
. Daha ucuzu vardır bence. Telefon olsunda denemelik ne olursa olsun. 
öğrendin mi yöntemiAlıntı yapsaydın keşke.. Pahalı sanki ya.
. Daha ucuzu vardır bence. Telefon olsunda denemelik ne olursa olsun.
![]()
UV400 testinden geçti derken ?. Ürün açıklamasımı siz mi test ettiniz ?.![]()
Modeli de güzelmiş.Yanın da test aparatı gönderiyorlar ondan geçiyor zaten. Onun dışında internete anlatılan yöntemler var. Onları denedim onlardan da geçti. İki adet almıştım. Şu anda kullanıyorum ve çokta memnunum.

Yok adamla konuşacağım yöntem ile göndersin geçerse diğerlerine bakcam. Belli olmaz belkide bunda geçer bunda geçmez şans.öğrendin mi yöntemi

evet haklısın umarım geçerModeli de güzelmiş.
Yok adamla konuşacağım yöntem ile göndersin geçerse diğerlerine bakcam. Belli olmaz belkide bunda geçer bunda geçmez şans.
SuperDeals'da Sandisk Ultra Micro SD 32GB
9,90$
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kime diyorsun. Alıntı yap alıntı.7 günde mi geldi [emoji50]

Sana dedimKime diyorsun. Alıntı yap alıntı.![]()
![]()

Aynen 7 güne elime ulaştı oda Erz'ye. İstanbul olsa 5 gün.Sana dedim![]()

Arka tasarımı çok hoşuma gitti. Dot View tarzı.Note 3 için aldığım İpaky kılıf biraz önce geldi. Spigen marka kılıflara 50-60 TL vermeye gerek yokmuş. Hem kaliteli hem cihaz ile birebir uyumlu.

Şans işiO nasıl iş ya benimkiler kaç günde gelecek bakalım bugün 6. Gün sanırım
. 7-8 dolarlık ürünüm 42 güne geldi. 0,50$ lık ürünüm 14 güne.