AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
bir kargo daha geldi :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Ne geldi ? . Ayrıca lütfen kargo değil "POSTA" :D:D:D:D
bilmiyorum eve gelmiş hep iş yerine verirdim niye eve verdiysem baktım en eski siparişimi 12'sinde vermiştim. 14 günde geldi eğer oysa saat almıştım o galiba :D

Karavelaa

Üye
bilmiyorum eve gelmiş hep iş yerine verirdim niye eve verdiysem baktım en eski siparişimi 12'sinde vermiştim. 14 günde geldi eğer oysa saat almıştım o galiba :D
Bayağı erken gelmiş. Eve geçince resimlerini bekliyoruz. :eller:

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Bayağı erken gelmiş. Eve geçince resimlerini bekliyoruz. :eller:
eve niye verdiysem iş yerine verecem bundan sonra ptt hergün china posttan birşeyler getiriyor. Şirketten 1200 var ve hepsi teknolojik alanlar olunca oradan alışveriş yapıyorlar demek :D

Karavelaa

Üye
eve niye verdiysem iş yerine verecem bundan sonra ptt hergün china posttan birşeyler getiriyor. Şirketten 1200 var ve hepsi teknolojik alanlar olunca oradan alışveriş yapıyorlar demek :D
Bilmeseler satardın. :ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Sarangni

Sarangni

Üye
UV400 testinden geçti derken ?. Ürün açıklamasımı siz mi test ettiniz ?. :ehe

Yanın da test aparatı gönderiyorlar ondan geçiyor zaten. Onun dışında internete anlatılan yöntemler var. Onları denedim onlardan da geçti. İki adet almıştım. Şu anda kullanıyorum ve çokta memnunum.

Karavelaa

Üye
Yanın da test aparatı gönderiyorlar ondan geçiyor zaten. Onun dışında internete anlatılan yöntemler var. Onları denedim onlardan da geçti. İki adet almıştım. Şu anda kullanıyorum ve çokta memnunum.
Modeli de güzelmiş. :tebessüm:
öğrendin mi yöntemi
Yok adamla konuşacağım yöntem ile göndersin geçerse diğerlerine bakcam. Belli olmaz belkide bunda geçer bunda geçmez şans. :)
SuperDeals'da Sandisk Ultra Micro SD 32GB
9,90$

İlgilenenlere duyurulur.

salihy12

Üye
Modeli de güzelmiş. :tebessüm:

Yok adamla konuşacağım yöntem ile göndersin geçerse diğerlerine bakcam. Belli olmaz belkide bunda geçer bunda geçmez şans. :)
SuperDeals'da Sandisk Ultra Micro SD 32GB
9,90$
evet haklısın umarım geçer :ehe:ehe

byAndroid

byAndroid

Üye
7 günde mi geldi [emoji50]

Sarangni

Sarangni

Üye
Note 3 için aldığım İpaky kılıf biraz önce geldi. Spigen marka kılıflara 50-60 TL vermeye gerek yokmuş. Hem kaliteli hem cihaz ile birebir uyumlu.

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
byAndroid

byAndroid

Üye
O nasıl iş ya benimkiler kaç günde gelecek bakalım bugün 6. Gün sanırım

Karavelaa

Üye
  • Beğen
Tepkiler: byAndroid

Üst Alt