hikmet366
Üye
oda onu al diyor not 4 ile bire bir aynı performansı veriyor demek istiyor.Alpha 720P![]()
oda onu al diyor not 4 ile bire bir aynı performansı veriyor demek istiyor.Alpha 720P![]()
Kullananlardan yorum bekliyorum bende anladım onu demek istediğiniioda onu al diyor not 4 ile bire bir aynı performansı veriyor demek istiyor.

Abicim konuyla ne alaksı var bunun ben performansını soruyorum sen bana 2k 1080p falan diyorsun bu telefonu soruyorum ben bu da 720p zaten1080p adreno 330 ve üstü için ideal performans veriyor ama 2k için bence daha yol var üreticiler fazla acele ediyorlar
bu durumda bence en iyisini sony yapıyor adamların bi tane 2k telefonu yok gerek de yok hem pil hemde donanım israfı 1080p ile 2k nın farkı gözle hissedilir ama o kadara gerek var mı ? bence yok 5 inç için 720p 5.5-6.0 inç arası 1080p ideal diyorum
note 4 ile aynı fpsyi verirAbicim konuyla ne alaksı var bunun ben performansını soruyorum sen bana 2k 1080p falan diyorsun bu telefonu soruyorum ben bu da 720p zaten
O konuda haklısın düşük özellikli ürünleri getiriyorlarNiye ucuza sattıkları belli. Bunların içinde olduğumdan biliyorum. A101 yada Bim gelen mallar firmanın satamadığı düşük özellikli mallar yada içinde üretim hatalı malların çok olduğu seridir. Dikkat edin o cihazların çoğu sorunlu mal diye geri döner. Ucuz satmasının sebebi bu...
Eğer ürünün kod numarası afişdeki kod numarası ile aynı ise sorun yok.O konuda haklısın düşük özellikli ürünleri getiriyorlar
mesela ablam da A101 den Galaxy A5 almıştı A500H Modelini getirmişler 4G yok NFC falan yok düşük özellikli
Alpha da öyle bişey yok bildiğim kadarıyla tüm modeller standart aynı özellikler Galaxy K Zoom da da aynı
Ürünün kod numarası SM-G850FQ modeli aldım yorumlar için teşekkürler.Eğer ürünün kod numarası afişdeki kod numarası ile aynı ise sorun yok.
A101 markete gidip sorabilirsin ellerinde varsa alabilirsin yada yoksa depodan istiyorlar varsa getiriyorlar.24-30 ağustos yazıyor telefonlar yarın mı geliyor yoksa 27sinde mi satışa sunulacak ?
Hayırlı OlsunBugun gidip galaxy k zoomun siyah rengini aldim kutu uzerinde kvk yaziyor seri numarasida ilan afisindeki gibi bence 799tlye cok uygun bir cihaz alpha alacaklar varsa oda kvk garantiliydi
Alphayı aldım ben satılan telefonların her 2 si de Samsung Türkiye garantiliikimizde hayırlı olsunA101 markete gidip sorabilirsin ellerinde varsa alabilirsin yada yoksa depodan istiyorlar varsa getiriyorlar.
Hayırlı OlsunAlphayı aldım ben satılan telefonların her 2 si de Samsung Türkiye garantili
birde telefonu satın alırken a101deki görevli 1 hafta içinde memnun kalmazsan gelip geri verebilirsin dedi memnum kalırsan garantiyi kaşeletmeye gelirsin dedi bence almadan yargılamamak lazım çoğu kişi üretim hatası garantisiz yada eksik özellikli satılıyor demiş ama tam tersi kvk garantili seri numarası büyük teknoloji marketlerinde satılanlarla aynı