Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
Ben 3.0.5 kullanıyorum gayet güzel kasıyor bu 3.3.0 farkı nedir konu başlığına güncel sürümü eklendi ama bir açıklama yapılmamış aralarındaki fark nedir acaba 3.0.5 gayet güzel çalışıyor 3.3.0 geçmeye değer mi
çok fazla bi fark yok.extra bi kaç özellik var okadar.
ram 8 gb ekran kartıda iyi botda çalıştırılıyor aynı zamanda dimi
8gb ram yetmez.enaz 12gb olması lazım.16 olursa daha iyi olur.ekran kartı çok önemli değil.işlemci ve ram önemli.

sametcan123

Üye
AutoIt v3 Scrip Calısmayı Durdurdu Hatası Alıyorum :(

Diesel1905

Üye
20.08.2015 perşembe güncellemesi 3.3.0 versiyonu çıktı !!!

Yenilikler nelerdir ve bende bir öncekivar ve yenisini kullanmak icin sadece 3.3.0 indirip kurmam yetiyomu bilgi lütfenn

cakir673422

Üye
BEYLER BEN BLUE STACKS KURDUM AUTOİT YAPTIM SCREEREE YAPTIM
OYUNUMU BLUESTACKS DAN AÇTIM BOT 3.3.0 3.2.0 3.1.0 IHEPSİNİ DENEDİM AMA KÖY ALANI VE DİĞER HERŞEYİ SEÇTİM BAŞLATIIM

KÖY ALANI BULUNUYOR DİYE BEKLİYOR OYUN EKRANI SANKİ BULUNMUŞ GİBİ UFAK GİDİP GELİYOR AMA BOŞ ÇALIŞMIYOR ÖYLE BEKLİYOR
YARDIM EDECEK VARMI

watbGS

Üye
3.2.0'da duvar bulamadığı için yükseltme yapmıyordu. 3.3.0 versiyonunun geldiğini fark ettim ve indirdim. Aynı sorun devam etmekte ve bu versiyonda değerleri sağlasa da saldırı yapmıyor aramaya devam ediyor, baseyi canlı görüyor.
3.2.0'da duvar bulamadığı için yükseltme yapmıyordu. 3.3.0 versiyonunun geldiğini fark ettim ve indirdim. Aynı sorun devam etmekte ve bu versiyonda değerleri sağlasa da saldırı yapmıyor aramaya devam ediyor, baseyi canlı görüyor.
Arkadaşlar 3.2.0 ile oynamaya devam ediyorum. Zaten her ikisi de duvar bulamıyor bari bu atak yapıyor.

Arkadaşlar 3.2.0 ile oynamaya devam ediyorum. Zaten her ikisi de duvar bulamıyor bari bu atak yapıyor.
Toleransı highest yapınca geçti

sametcan123

Üye
Belli bir süre sonra bluestack hata veriyor hata şu; this app is not installed. please install the app and try again

rmz653

rmz653

Üye
İşlemcim AMD FX-6100
ram 8 Gb DDR3
Anakart M5A97 R2.0
Ekran kartı
bu birtane daha 8gb ram alıcam destekler bu şekilde dimi

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
İşlemcim AMD FX-6100
ram 8 Gb DDR3
Anakart M5A97 R2.0
Ekran kartı
bu birtane daha 8gb ram alıcam destekler bu şekilde dimi
evet yeterli,sanal makinaya 6gb ram verirsin mis gibi olur.

The Wolverine

The Wolverine

Üye
Bluestacks de bir sorun vardı. Clash of Clans ı android marketten indirmiyordu. Resmi sitesinden indirip kuruyorum. Cocbot v6.0 ı kullanırken de orjinal bluestacks kullanıyordum. Umarım olur...

Konu ve paylaşımlar için teşekkürler...

manhunt

Üye
en son 3.0.5 i indirmiştim sıkıntısız kullanmaya devam ediyorum. arada bir nedense kapanıyor kendiliğinden ama o kadar da olur bayağı işime yarıyor sonuçta :)

The Wolverine

The Wolverine

Üye
Bende kullanıyorum, herhangi bir hata vermedi fakat çok yavaş çalışıyor. Açıkçası depoları doldurmak yerine boşalttı :D. Ayarları deniyorum...

Legendary.

Legendary.

Üye
Arkadaşlar şampiyon ligine çıkmam lazım.Usta 1deyim şuan.O kadar zoralnıyorum ki iksir dayanmıyor bastığım ordular olsun,x yayları olsun.Gece yatarken botu açık bırakayım diyorum.Ayarlar nasıl olmalı.Ve 1 2 aydır bot kullanmıyorum hangisini kurayım.Teşekkürler...

dewil35

dewil35

Üye

bu hata ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

Üst Alt