Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
bende sorunsuz sekilde calismakda , nazar degmez insallah ve ben yurtdisinda oldugumdan zaten pc 24 saat neredeyse fu ll acik ee böyle olunca depolarda fu ll bekliyorr 5 iscimde calisio iscim yetmiyoo öyle bekliyorum...
Iscinin birini bosa cikar dostum divar yap ;)

Sevgiler

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Duvar

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
arkadaslar sanal bilgisayar hakkinda bilgisi olmayanlar icin kisaca kücük bir bilgilendirme yapayim , sanal bilgisayar demek kisaca virtual pc dir yani kisaca elinizdeki bilgisayarin altina gizliden bir sistem daha kurmakdir , ama su varki egerki pc niz bu is icin yetersizse sanal bilgisayar hic kurtarmaz cünkü isletim sisteminize 2 isletim sistemi kurmak demek yani kisaca videoya bakin...

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben denemiştim ama ram yetmediği için baen takılmalar oluyodu o yüzden kaldırmak zorunda kaldım.pc ye ram takviyesi yaparak tekrar kuracağım

buarada botun 3.3.0 versiyonu çıktı bilginize:thumbup:

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
ben denemiştim ama ram yetmediği için baen takılmalar oluyodu o yüzden kaldırmak zorunda kaldım.pc ye ram takviyesi yaparak tekrar kuracağım

buarada botun 3.3.0 versiyonu çıktı bilginize:thumbup:
konuya eklenmiştir teşekkürler :)
bu arada sen nerdesin ya :)

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
napayım ganimet kasmaya devam :D tesla ve tuzakları gösterme diye bi konu açıcam broken sitesine :ehe

rmz653

rmz653

Üye
sanal pc de bluestacks acılıyormu bilen varmı

alperen262014

alperen262014

Üye
7/24 sanal pc ile açik kalma konusunu actim genclik

fixana1

fixana1

Üye
Bende`ki Hataya cozum bulamadim: Image Search not Working... Acaba Sorun nedir?
Windows Vista SP2 Home Premium 32bit kullaniyorum, HDD ayarlari uyku moduna kapali, ve gereken butun ayarlar tam sekilde ayarlandi, fakat sadece bu Hatayi aliyorum...

day2break

Üye
sadece köy içerisinde dönüp dolaşıyor bot. asker bağışı, istek, kışlalar dönüp duruyor, saldırı yapmıyor neden olabilir ?

ahbap

ahbap

Üye
7/24 sanal pc ile açik kalma konusunu actim genclik

hocam zahmet olmazsa konunun linkini paylaşabilir misiniz?

bu arada botun yeni sürümünü deneyen arkadaşlar memnunlar mı?
sadece köy içerisinde dönüp dolaşıyor bot. asker bağışı, istek, kışlalar dönüp duruyor, saldırı yapmıyor neden olabilir ?

ya "sadece bağış" modunuz aktif ya da strateji kısmında ölü köy kısmını işaretlememişsiniz..

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
hocam zahmet olmazsa konunun linkini paylaşabilir misiniz?

bu arada botun yeni sürümünü deneyen arkadaşlar memnunlar mı?

ya "sadece bağış" modunuz aktif ya da strateji kısmında ölü köy kısmını işaretlememişsiniz..
evet 3.3.0 harika olmuş

serdaldagilgan

Üye
arkadaşlar botu yeni indirdim kurdum. ama saldırılarda bi problem var. saldırı daha bitmeden savaşı bitiriyor kendi kafasına. ve bazen saldırı kriterini bulmadan bir tane asker bırakıp geri çıkıyor ve kupa kaybediyor boş yere. nasıl çözebilirim bunu ?

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar botu yeni indirdim kurdum. ama saldırılarda bi problem var. saldırı daha bitmeden savaşı bitiriyor kendi kafasına. ve bazen saldırı kriterini bulmadan bir tane asker bırakıp geri çıkıyor ve kupa kaybediyor boş yere. nasıl çözebilirim bunu ?
1.sorunun cevabi ;

Eve donus suresini 60 yap

2. Sorunu cevabi ;

Genel de kupa araligi var
Kupan atiyorum 1600 orayi 1600 3000 yap
3binin uzerindeyse kupa 3000-5000 yap

• Beğen
Tepkiler: serdaldagilgan

dizicibytr

Üye
Nazar değmesin, 3.3.0 harika çalışıyor :)

vahitceylan135

vahitceylan135

Üye
Ben 3.0.5 kullanıyorum gayet güzel kasıyor bu 3.3.0 farkı nedir konu başlığına güncel sürümü eklendi ama bir açıklama yapılmamış aralarındaki fark nedir acaba 3.0.5 gayet güzel çalışıyor 3.3.0 geçmeye değer mi

Üst Alt