Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

orhanblt

orhanblt

Üye
ARKADAŞLAR WİN 10 a yükselten var mı? Bluestacs ve bot 10 da çalışıyor mu?

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Sanal bilgisyar ne oluyor android de calissa bot olmazmi? Yokmu anddoid icin
Sanal bilgisayar 2 tur var diye biliyorum.
1 server icin veya baska birsey icin kullan sana kalmis. senelik parasiyla aliyorsun.
Team wea. La baglanip istedigini yapiyorsun. Yani ayri bir bilgisayar.

Diesel1905

Üye
arkadaslar sanal bilgisayar hakkinda bilgisi olmayanlar icin kisaca kücük bir bilgilendirme yapayim , sanal bilgisayar demek kisaca virtual pc dir yani kisaca elinizdeki bilgisayarin altina gizliden bir sistem daha kurmakdir , ama su varki egerki pc niz bu is icin yetersizse sanal bilgisayar hic kurtarmaz cünkü isletim sisteminize 2 isletim sistemi kurmak demek yani kisaca videoya bakin...

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

alperen262014

alperen262014

Üye
arkadaslar sanal bilgisayar hakkinda bilgisi olmayanlar icin kisaca kücük bir bilgilendirme yapayim , sanal bilgisayar demek kisaca virtual pc dir yani kisaca elinizdeki bilgisayarin altina gizliden bir sistem daha kurmakdir , ama su varki egerki pc niz bu is icin yetersizse sanal bilgisayar hic kurtarmaz cünkü isletim sisteminize 2 isletim sistemi kurmak demek yani kisaca videoya bakin...

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Virtual box u herkes biliyor bilgisayar kapaninca o da kapanir benim dediğim server ile olan

hs1987

hs1987

Üye
line 29 diye bi hata alan varmı bottan

Son düzenleme:
ahbap

ahbap

Üye
benim bluestacks ne güzel çalışıyordu ama ben de siyah ekran hatası almaya başladım.. o da ne ki diyordum, benim de başıma geldi ve öğrenmiş oldum :D

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Gecikme msjindan dolayi ozru bir borc bilirim.

muhammettosunn

muhammettosunn

Üye
iyi geceler arkadaşlar botu daha önceden kullanıyordum Windows 8 e geçtim bütün ayarları yaptım asker basmıyor ve kara kışlayı seçip autoit line 466 hatası veriyor ve autoit i kapatıyor ne yapmam lazım

Diesel1905

Üye
bende sorunsuz sekilde calismakda , nazar degmez insallah ve ben yurtdisinda oldugumdan zaten pc 24 saat neredeyse full acik ee böyle olunca depolarda full bekliyorr 5 iscimde calisio iscim yetmiyoo öyle bekliyorum...

Üst Alt