Haber Android M Alacak Olan Samsung Cihazlar Listelendi

Sponsorlu Bağlantılar

ykpknl

ykpknl

Üye
Gncelleme konusunda ama nexuslar en iyisi hem stabil calisiyolar hemde guncellemeyi hemen aliyolar

byAndroid

byAndroid

Üye
Yavv arkadaş s5 o güncellemeyi alacak. Nexus en stabil ki bomboş telefon hergün güncelleme istiyorsanız yükleyin Cm12.1 hergün güncelleyin telefonu

0MG90

0MG90

Üye
İlk alacaklar listesi zaten bu. Neden S5 yok yinede? 1 yıl öncesinin telefonu o. Diğer firmaların böyle saçma sapan stratejileri yok.

byAndroid

byAndroid

Üye
Bana göre listedeki cihazlar s5 e göre daha premium zaten s5 ten daha sonra çıkmış amiral cihazlar o yüzden liste bu şekilde bence

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bence parmak izi olan tüm samsumglar bu güncellemeyi alacaktır.

fkaya559758

Üye
Bırakın Samsung'u iPhone veya Sony alın. Sony, Xperia Z'ye bile Android 5 güncellemesini verdi. Samsung S5'e güncelleme vermeyecekmiş.

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Bırakın Samsung'u iPhone veya Sony alın. Sony, Xperia Z'ye bile Android 5 güncellemesini verdi. Samsung S5'e güncelleme vermeyecekmiş.
Verir bence ama Sony kadar hızlı vereceğini sanmıyorum.

byAndroid

byAndroid

Üye
Yavv arkadaş niye siz böylesiniz ya. Z sanki 4 yıllık cihaz alla alla s4-m7-Z hep aynı dönemin cihazları hepside lolipop aldılar ne kadar saçma konuşuyorsunuz. S5 güncelleme vermicek diye Samsung açıklama yaptı mı listede yok diye almicak diye tutturmuş gidiyorsunuz böyle devam edin. Sadece güzel olan sony nin aynı anda her yere güncellemeyi vermesi o konu tebrik edilecek bişey

fkaya559758

Üye
Verir bence ama Sony kadar hızlı vereceğini sanmıyorum.
Sony'nin güncellemeleri çok stabil oluyor ama diğer telefonlardan biraz geç veriyor. Ama Samsung, S5'e güncelleme vermezse çok kaybeder.
Yavv arkadaş niye siz böylesiniz ya. Z sanki 4 yıllık cihaz alla alla s4-m7-Z hep aynı dönemin cihazları hepside lolipop aldılar ne kadar saçma konuşuyorsunuz. S5 güncelleme vermicek diye Samsung açıklama yaptı mı listede yok diye almicak diye tutturmuş gidiyorsunuz böyle devam edin. Sadece güzel olan sony nin aynı anda her yere güncellemeyi vermesi o konu tebrik edilecek bişey
Samsung'un ilk sorunu değil. Daha önce Mini'lere de güncelleme vermiyordu. Dandik plastikten telefon yapıyor ve diğer telefonlarla aynı fiyata satıyor bir de güncellemeyi geç verecek. Millet bu kadar kandırılamaz.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
6 ayda 1 telefon çıkardığı için eski zannediyor.

zencibitc

zencibitc

Üye
Ben ace 2'yi çıktıktan 2-3 ay sonra aldım o günden beri ilk kez böyle birşey okudum enteresan geldi cidden :hmmm
siz yanlış anladınız s3 miniyle aynı işlemci kullanmıyor . ace 2 ile sony nin bi telefonu aynı işlemciyi kullanıyo. sonyde 1ghz ace 2 de 800 mhz gözüküyordu . ürün koduna kadar aynı işlemci. ace 2 yi düşürmesinin sebebi daha güçlü olan s3 mini ve s3 ü satmayı kolaylaştırmaktı. herkes farklı bişey anlamış.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
siz yanlış anladınız s3 miniyle aynı işlemci kullanmıyor . ace 2 ile sony nin bi telefonu aynı işlemciyi kullanıyo. sonyde 1ghz ace 2 de 800 mhz gözüküyordu . ürün koduna kadar aynı işlemci. ace 2 yi düşürmesinin sebebi daha güçlü olan s3 mini ve s3 ü satmayı kolaylaştırmaktı. herkes farklı bişey anlamış.
s3 mini yi 1.2 ghzye overclocklamak için kernel arıyordum çoğu kişi önerilmez diyordu belki bi bildikleri vardır

zencibitc

zencibitc

Üye
yav anlamıyomusunuz s3 mini düşürüldü demiyorum ben

The Shadow

The Shadow

Üye
Olabilir :hmmm

Dediğin telefon da buydu sanırım.

Satış politikası ve şarj konusunda avantaj sağlayabilir ;) Performansta da ufak bir düşüş tabi.

yagizuyar7

yagizuyar7

Üye
Samsung güncelleme verme konusunda kafayı yedi sanırım. Note 2'ye lolipop kargaşası bir yana S5 , Note 4 gibi cihazlarada güncellemeri çok geç verdi. Apple bu yüzden en iyidir güncelleme verme konusunda

zencibitc

zencibitc

Üye
Olabilir :hmmm

Dediğin telefon da buydu sanırım.

Satış politikası ve şarj konusunda avantaj sağlayabilir ;) Performansta da ufak bir düşüş tabi.
pek hatırlamıyorum tek hatırladığım sony olduğuydu.

Üst Alt