exp_l0it
Üye
hdd ömrünümü tamamlıyor yoksa işlemcide mi sorun var bakar mısınız?
arkadaşlar. bilgisayarda çifte işletim sistemi kurulu. 7-10. bios üzerinden başlatıyorum. hangisi olduğu farketmiyo ama windows başlatılıyor kısmında hdd duruyo ilk sonra pc reset atıyo 7de. 8de ise o kısımda mavi ekran verdi. 0xc000021a hatası verdi. oyun oynarken pcden hoparlöreden ince bi ses gelir gibi ses geliyo hafiften arada. hdd tune programını açtım sürekli gelmeye başladı. lol oynarken 20.dkdan sonra fps 60tan 10-15e düşüyo oyun oynanmıyo. işlemci %100 gözüküyo.
Combofix denedim arkadaşlar w7de sonuç yine aynı. ve hdd el yakıcı derecede sıcak ancak hdd tune 40-50 derece. dokununca hemen hissediyosunuz sıcaklığını.
işlemci 65 derecelerde fanı 3000 küsür rpmlerde çalışıyo. bu sorun iki gündür var ve cpu fanı iki gündür hızlı dönmüyo belkide hava sıcaklığı düştü ondandır. 4300 küsür rpm dönüyodu ama max 50 derece idi. hava sıcakken kafa şişiriyodu baya traktöre bağlıyodu(titreme yapıyodu) artık kasa
sanırım işlemci sıcaklığından kaynaklı? termali değiştirmenin zamanı gelmiş olabilir..
disk taramasından önce
disk taraması
disk taramasından sonra
-GÜNCEL-
Combofix denedim arkadaşlar w7de sonuç yine aynı. ve hdd el yakıcı derecede sıcak ancak hdd tune 40-50 derece. dokununca hemen hissediyosunuz sıcaklığını.
işlemci 65 derecelerde fanı 3000 küsür rpmlerde çalışıyo. bu sorun iki gündür var ve cpu fanı iki gündür hızlı dönmüyo belkide hava sıcaklığı düştü ondandır. 4300 küsür rpm dönüyodu ama max 50 derece idi. hava sıcakken kafa şişiriyodu baya traktöre bağlıyodu(titreme yapıyodu) artık kasa
sanırım işlemci sıcaklığından kaynaklı? termali değiştirmenin zamanı gelmiş olabilir..
disk taramasından önce
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
disk taraması
disk taramasından sonra
-GÜNCEL-