kartal2378
Üye
arkadas paylasti linki,6.5.4 linki var ordaHocam bi onceki surumu hic bulamiyorum yardimci olur musun hep son surum cikiyor
arkadas paylasti linki,6.5.4 linki var ordaHocam bi onceki surumu hic bulamiyorum yardimci olur musun hep son surum cikiyor
Hocam o linke basıyorum ama yine 7.0.1 cikiyor 6.5.4 yokarkadas paylasti linki,6.5.4 linki var orda
sola kaydirinca 6.5.4 cikiyorHocam o linke basıyorum ama yine 7.0.1 cikiyor 6.5.4 yok
aynen oylewipe yapacaz
romu kuracaz
en son gapps i flashlayacaz.
sıralama doğru dimi?
peki gaaps i recovery moddan hiç çıkmadan flashlayacaz, doğru mu?
unlem isareti internet olmadigini gosteriyor,normal yaniBen dokdo romu kurdum ama sinyal gucunu gosteren kisimda unlem isareti var hucresel veriyi kullanamiyorum.
Ne yapmam lazim?
galiba banada oyle olmustu,bayagi ugrastim,sonra musteri hizmetlerini aradim,vpn ayari yaptim,avea ise bastaki iki secenegi internet yaz ve kaydet,yani internet ayari yapman lazimTmm onu biliyorum ama acincada degisen bisey yok, yani baglanti gelmiyo
Birde rehberi nasil aktaracaz?
romun hicbir eksigi yok arkadaslar,benim hosuma gitti,cok hizli ve sisme yapmiyor en sevdigim yanida bu zaten,kasma zaten olmuyor,hatta guc tasarruf modunda bile kasmiyor,blispop ta tasarrufta kasiyordu meselaTmmdır, cok tesekkurler.
Bakalim blekotaya gore nasil olacak![]()