mcnpl4
Üye
denicem tesekkurlerDostum android simgeli olan yapımcısı ''Nema''
link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
denicem tesekkurlerDostum android simgeli olan yapımcısı ''Nema''
link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hicam sen hangisini yukledin ben son surumu yukledim cok kasma var ???senin ki hangi surumAbicim hic Kasma yok, hatta sasirdim guc tasarrufunda iken bile kasma yok,fave twiter persikop ne varsa yukledim,12 saattir acik telefon,ne sisme var ne kasma var,3g internet fu ll acik,ve hayret ettigim ikinci sey 3 bucuk saatden fazla nerseyse ekran suresi aliyom su an,ben stock dahil hic bir rom da 3g sebeke internetinde bu sureyi alamadim
bir onceki surum daha iyiydi,bende guncelledim hafif kasma oluyor,ama bir hafta lazim oturmasi icin,ayrica stragfight virusu son surumde acik kapatilmis,boyle bir avantajida var son surumunHicam sen hangisini yukledin ben son surumu yukledim cok kasma var ???senin ki hangi surum
son surum u tavsiye ederim,kernel iyilestirmesi var,ve dedigim gibi aciklar kapatilmisAnladim hocam peki sen hangisini tavsiye edersin ???
ustumdeki kerneli kullaniyom,dokdo nun kendi kerneliPeki hocam sen orjinal kerneli mi kulalniyorsun farkli bi kernel mi yukledin yoksa?
dostum bir onceki surumu yukle,son surum olmamis,ben eskiye dondumHicam sen hangisini yukledin ben son surumu yukledim cok kasma var ???senin ki hangi surum
Lolipop mirror ss atabilirsin? Bide link bende yapayım.bende blekota v4.6 yüklü üstüne karnel olarak boeffla karnel 7.7 yüklü bide lollipop mirror flaşladım telefndan gayet memnunum herhangi bi kasma donma
Hocam bi onceki surum numarasi ne?dostum bir onceki surumu yukle,son surum olmamis,ben eskiye dondum
Hocam bi onceki surumu hic bulamiyorum yardimci olur musun hep son surum cikiyordostum bir onceki surumu yukle,son surum olmamis,ben eskiye dondum
Ben lollipop mirroru yukledim orta tusa basınca google arama falan cikiyo nasil duzelticez eskisi gibi orta tusa basinca gecmis uygulamalar ciksin istiyorum7.7 yeni çıktı lollipop mirror xdA DA VAR mesajları falan lollipopa çeviriyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
beyler bu mobil veriyi açınca uyarı geliyodu onu kaldırmanın bi yolu var mı
bende var ama nasil paylasirim bilmiyorum,mobilim bilgisayar yokHocam bi onceki surumu hic bulamiyorum yardimci olur musun hep son surum cikiyor
blispop kullandim,hata ve cokmeler var,su an dokdo kullaniyorum,ama 6.5 den 7.0.1 e guncelledim sanki biraz bozmuslar,tekrar bir onceki surume dondum,gayet stabil ve hatasiz,hersey full calisiyor ve inanilmaz hizli,ram sismesi olmuyor,dokdo yu tavsiye ederim arkadaslararkadaşlar lollipop romlardan hangisini tavsiye edersiniz?
blisspop-resurrection-dokdo
blisspop yüklemeye çalıştım fakat sim kartı tanımadı sanırım gaps paketindendi bir daha denemedim. kullanan arkadaşlardan bu romlardan hangisi stabil ve verimli
bir de burada dokdo rom indirebilirsiniz s3 için var:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben denemedim ama sizlerin yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. blisspop'a göre nasıl?resurrection da iyi diyenler var. kullanan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.