Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168

YuKa

Üye
Abicim hic Kasma yok, hatta sasirdim guc tasarrufunda iken bile kasma yok,fave twiter persikop ne varsa yukledim,12 saattir acik telefon,ne sisme var ne kasma var,3g internet fu ll acik,ve hayret ettigim ikinci sey 3 bucuk saatden fazla nerseyse ekran suresi aliyom su an,ben stock dahil hic bir rom da 3g sebeke internetinde bu sureyi alamadim
Hicam sen hangisini yukledin ben son surumu yukledim cok kasma var ???senin ki hangi surum

kartal2378

kartal2378

Üye
Hicam sen hangisini yukledin ben son surumu yukledim cok kasma var ???senin ki hangi surum
bir onceki surum daha iyiydi,bende guncelledim hafif kasma oluyor,ama bir hafta lazim oturmasi icin,ayrica stragfight virusu son surumde acik kapatilmis,boyle bir avantajida var son surumun

YuKa

Üye
Anladim hocam peki sen hangisini tavsiye edersin ???

YuKa

Üye
Peki hocam sen orjinal kerneli mi kulalniyorsun farkli bi kernel mi yukledin yoksa?

YuKa

Üye
Hmm tesekkurler hicam.saol

hhararli

hhararli

Üye
bende blekota v4.6 yüklü üstüne karnel olarak boeffla karnel 7.7 yüklü bide lollipop mirror flaşladım telefndan gayet memnunum herhangi bi kasma donma

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
7.7 çıktı mı?
ben 7.6da bitirdiler diye biliyorum.
birde lollipop mirror nedir, nasıl flashlanır :)

ortak42

ortak42

Üye
bende blekota v4.6 yüklü üstüne karnel olarak boeffla karnel 7.7 yüklü bide lollipop mirror flaşladım telefndan gayet memnunum herhangi bi kasma donma
Lolipop mirror ss atabilirsin? Bide link bende yapayım.

hhararli

hhararli

Üye
7.7 yeni çıktı lollipop mirror xdA DA VAR mesajları falan lollipopa çeviriyor

beyler bu mobil veriyi açınca uyarı geliyodu onu kaldırmanın bi yolu var mı

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
7.7 yeni çıktı lollipop mirror xdA DA VAR mesajları falan lollipopa çeviriyor

beyler bu mobil veriyi açınca uyarı geliyodu onu kaldırmanın bi yolu var mı
Ben lollipop mirroru yukledim orta tusa basınca google arama falan cikiyo nasil duzelticez eskisi gibi orta tusa basinca gecmis uygulamalar ciksin istiyorum

plexus_09

plexus_09

Üye
arkadaşlar lollipop romlardan hangisini tavsiye edersiniz?

blisspop-resurrection-dokdo

blisspop yüklemeye çalıştım fakat sim kartı tanımadı sanırım gaps paketindendi bir daha denemedim. kullanan arkadaşlardan bu romlardan hangisi stabil ve verimli

bir de burada dokdo rom indirebilirsiniz s3 için var:

ben denemedim ama sizlerin yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. blisspop'a göre nasıl?resurrection da iyi diyenler var. kullanan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.

kartal2378

kartal2378

Üye
arkadaşlar lollipop romlardan hangisini tavsiye edersiniz?

blisspop-resurrection-dokdo

blisspop yüklemeye çalıştım fakat sim kartı tanımadı sanırım gaps paketindendi bir daha denemedim. kullanan arkadaşlardan bu romlardan hangisi stabil ve verimli

bir de burada dokdo rom indirebilirsiniz s3 için var:

ben denemedim ama sizlerin yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. blisspop'a göre nasıl?resurrection da iyi diyenler var. kullanan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.
blispop kullandim,hata ve cokmeler var,su an dokdo kullaniyorum,ama 6.5 den 7.0.1 e guncelledim sanki biraz bozmuslar,tekrar bir onceki surume dondum,gayet stabil ve hatasiz,hersey full calisiyor ve inanilmaz hizli,ram sismesi olmuyor,dokdo yu tavsiye ederim arkadaslar

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
kartal2378

kartal2378

Üye
su an farkettim senin paylastigim linkten dostum,7.0.1 wekkly surummus,6.5.4 son surum,yani hakliyim sende 6.5.4 kur

Üst Alt