LG G3 Kullanıcıları Kulübü | Ana Konu | Yardım & Destek

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
çatlak sorunu oluştu bende ... lg g3 kronik sorun diyorlardı inanmıyordum . sinir oldum iyice ...

fikrettokman

Üye
Mrh arkadaşlar lg g3 sahibiyim birşey sormak istiyorum. Samsung s5 lerde mobil veri ve wifiye aynı anda bağlanma özelliği var. Acaba lg g3,lerdede böyle bir özellik varmı ben bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
çatlak sorunu oluştu bende ... lg g3 kronik sorun diyorlardı inanmıyordum . sinir oldum iyice ...
Kardeşim yolla servise yenisini yollarlar iki hafta içiçinde. Bendede aynı sorun vardı yolladim servise iki gün içinde değişim onaylandı 10 gün sonrada telefon bana ulaştı

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Değiştikten sonra yine oluyormuş ama ...
Bende ki paralel ithalat bu arada

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Lg g3 lollipop root ( sürüm farketmez)

Telefonu usb hata ayıklama moduna al
ve usb ile tele bağla
tabi driverlerin kurulu olması lazım

sonra bu ekteki zip içinden LG Root Script v1.2 klasörünü masaüstüne çıkart

ve LG Root Script.bat dosyasını yönetici olarak çalıştır

Bitti

Denenmiştir ve bat dosyası tarafımdan türkçeye çevrilmiştir

İndirmek için tıkla

• Beğen
Tepkiler: CV-Aurora ve El~PisToLeRo
zaferozkan

zaferozkan

Üye
Mrh arkadaşlar lg g3 sahibiyim birşey sormak istiyorum. Samsung s5 lerde mobil veri ve wifiye aynı anda bağlanma özelliği var. Acaba lg g3,lerdede böyle bir özellik varmı ben bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Kardeşim yolla servise yenisini yollarlar iki hafta içiçinde. Bendede aynı sorun vardı yolladim servise iki gün içinde değişim onaylandı 10 gün sonrada telefon bana ulaştı
Var dostum
Wifi ayarlarını içinde

-tifosi-

Üye

ve usb ile tele bağla

Bitti

İndirmek için tıkla
Dediğin gibi yaptım, Ctrl+C yapın ve daha sonra N tuşuna basın gibi bi uyarı geldi, yaptım komut penceresi kapandı. Telefon download modda kaldı. Tepki vermiyor ne yapabilirim?

Edit: Download modda kalınca bi hışımla çektim kabloyu, bataryayı çıkarıp taktım, android sürüm yükseltiliyor gibi bi mesaj geldi önce sonra açıldı telefon. Root yetkisi açıldı. Teşekkürler :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: noss_bar
zaferozkan

zaferozkan

Üye

ve usb ile tele bağla

Bitti

İndirmek için tıkla
Twrp ve xposed yükleyebiliyormuyuz, cihazı alır almaz 5.0 güncelleyip öyle root yaptım, yardımcı olursan sevinirim,

fatihadak06

Üye
Arkadaslar bendede g3 var bazı arkadaşlara lteconfigs guncellemesi gelmis bana gelmedi gitti gidiyordan aldim delta garantili birde internete girerken H+ olmuyor v20g SEA XX versiyonu bilgisi olan yardımcı olabilirmi

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Arkadaşlar cihazı alalı iki ay oldu şarz aletinin kafası bozuldu kabloyu başka kafaya takıyorum sarj oluyor. Acaba garanti den değişirler mi. Turkcellden almıştım cihazı

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Arkadaslar bendede g3 var bazı arkadaşlara lteconfigs guncellemesi gelmis bana gelmedi gitti gidiyordan aldim delta garantili birde internete girerken H+ olmuyor v20g SEA XX versiyonu bilgisi olan yardımcı olabilirmi

Ülkeyle alaklı olabilir baska bir rom flashla o zaman gelir de lte'yi napacaksın zaten?

kaanslmz

kaanslmz

Üye
bazen bildirim olmasa bile yeşil ışık yanıp sönüyor, açık program bile yokken. sebebi nedir acaba?

58Burak07

58Burak07

Üye
Arkadaşlar benim müzik çalarım 2-3 dakikalık şarkıları 19-20 dakika olarak gösteriyo ve ileri veya geri sardığımda kendiliğinden bir daha ileri ve geri sarıyo lütfen yardım edin.

reaurora

reaurora

Üye
Arkadaşlar benim müzik çalarım 2-3 dakikalık şarkıları 19-20 dakika olarak gösteriyo ve ileri veya geri sardığımda kendiliğinden bir daha ileri ve geri sarıyo lütfen yardım edin.
ayarlar>genel>uygulamalar>hepsi>müzik i bul ve verisini temizle

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Şu oyunda ki rekorunuz kaç :ehe

Oyunu açmak için; Ayarlar>Telefon Hakkında>Yazılım Bilgisi bölümüne gelin. android sürümünün üstüne bir kaç kez tiklayin hızlıca sonra gelen küçük lollipopa 2 e kere vurun büyüyecek. büyüyünce de üstüne basılı tutun oyun açılacak :ehe

58Burak07

58Burak07

Üye
Şu oyunda ki rekorunuz kaç :ehe

Oyunu açmak için; Ayarlar>Telefon Hakkında>Yazılım Bilgisi bölümüne gelin. android sürümünün üstüne bir kaç kez tiklayin hızlıca sonra gelen küçük lollipopa 2 e kere vurun büyüyecek. büyüyünce de üstüne basılı tutun oyun açılacak :ehe

0 hiç yapamadım

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka

Üst Alt