Kardeşim yolla servise yenisini yollarlar iki hafta içiçinde. Bendede aynı sorun vardı yolladim servise iki gün içinde değişim onaylandı 10 gün sonrada telefon bana ulaştıçatlak sorunu oluştu bende ... lg g3 kronik sorun diyorlardı inanmıyordum . sinir oldum iyice ...
Bana yenisi geldi şimdilik bir sorun yok ama ilerde olurmu bilememDeğiştikten sonra yine oluyormuş ama ...
Bende ki paralel ithalat bu arada
Var dostumMrh arkadaşlar lg g3 sahibiyim birşey sormak istiyorum. Samsung s5 lerde mobil veri ve wifiye aynı anda bağlanma özelliği var. Acaba lg g3,lerdede böyle bir özellik varmı ben bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Kardeşim yolla servise yenisini yollarlar iki hafta içiçinde. Bendede aynı sorun vardı yolladim servise iki gün içinde değişim onaylandı 10 gün sonrada telefon bana ulaştı
Dediğin gibi yaptım, Ctrl+C yapın ve daha sonra N tuşuna basın gibi bi uyarı geldi, yaptım komut penceresi kapandı. Telefon download modda kaldı. Tepki vermiyor ne yapabilirim?Lg g3 lollipop root ( sürüm farketmez)
Telefonu usb hata ayıklama moduna al
ve usb ile tele bağla
tabi driverlerin kurulu olması lazım
sonra bu ekteki zip içinden LG Root Script v1.2 klasörünü masaüstüne çıkart
ve LG Root Script.bat dosyasını yönetici olarak çalıştır
Bitti
Denenmiştir ve bat dosyası tarafımdan türkçeye çevrilmiştir
İndirmek için tıkla

Twrp ve xposed yükleyebiliyormuyuz, cihazı alır almaz 5.0 güncelleyip öyle root yaptım, yardımcı olursan sevinirim,Lg g3 lollipop root ( sürüm farketmez)
Telefonu usb hata ayıklama moduna al
ve usb ile tele bağla
tabi driverlerin kurulu olması lazım
sonra bu ekteki zip içinden LG Root Script v1.2 klasörünü masaüstüne çıkart
ve LG Root Script.bat dosyasını yönetici olarak çalıştır
Bitti
Denenmiştir ve bat dosyası tarafımdan türkçeye çevrilmiştir
İndirmek için tıkla
Arkadaslar bendede g3 var bazı arkadaşlara lteconfigs guncellemesi gelmis bana gelmedi gitti gidiyordan aldim delta garantili birde internete girerken H+ olmuyor v20g SEA XX versiyonu bilgisi olan yardımcı olabilirmi
Bende tuş kilidi açıp kapatırken oluyor.bazen bildirim olmasa bile yeşil ışık yanıp sönüyor, açık program bile yokken. sebebi nedir acaba?
ayarlar>genel>uygulamalar>hepsi>müzik i bul ve verisini temizleArkadaşlar benim müzik çalarım 2-3 dakikalık şarkıları 19-20 dakika olarak gösteriyo ve ileri veya geri sardığımda kendiliğinden bir daha ileri ve geri sarıyo lütfen yardım edin.
ayarlar>genel>uygulamalar>hepsi>müzik i bul ve verisini temizle
muziklerini tek tek secip baska bir klasore tasi ve onceki klasoru icindeki dosyalarla birlikte sil. umarim faydasi olurYok kardeş düzelmedi.

Şu oyunda ki rekorunuz kaç
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Oyunu açmak için; Ayarlar>Telefon Hakkında>Yazılım Bilgisi bölümüne gelin. android sürümünün üstüne bir kaç kez tiklayin hızlıca sonra gelen küçük lollipopa 2 e kere vurun büyüyecek. büyüyünce de üstüne basılı tutun oyun açılacak![]()
Benim 40 hiç yapamadım