LG G3 Kullanıcıları Kulübü | Ana Konu | Yardım & Destek

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Sadece LG ye özel değil bir çok telefonda hatta belki bütün telefonlarda yazılan metin 3 mesajı geçerse multimedyaya dönüştürülüyor ve mms olarak gönderiliyor. Resim göndermede tek resim bile olsa mms olarak gönderiliyor. Sizinde hattınızda bakiye yoksa mss mesajını gönderememiş olabilirsiniz. Root ile 3 mesaj sınırını kaldırabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: coskun516

coskun516

Üye
Söyle söyleyeyim hattım faturalı. En kötü ihtimal mms e dönüştürlülüyor diye bi ibare verip genede göndemesi gerekmez mi ?. Ve sunuda soleyeyım. Daha fazla uzunlukda nerdeyse 4 5 mesaj uzunluunda bı asdasdasd lerden olusan sacma bı metnı gonderebiliyorum fakat anlamlı bi meti gönderemiyorum. Bunun muhtemelen ayarlarında bi düzenleme olması gerekiyor ama bulamadım. belki hidden menü veya baska bı yerde . :S

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Eğer hat faturalı ise ücretli olarak yine göndermesi lazım o zaman sıkıntı başka peki o mesajı açıkçası ben incelemedim ama uygulamanın engel koyduğu bir cümle yada kelime olabilir mi? Oda değilse mesajı baştan elle yazarak bir dene.

redrock01

Üye
Eğer hat faturalı ise ücretli olarak yine göndermesi lazım o zaman sıkıntı başka peki o mesajı açıkçası ben incelemedim ama uygulamanın engel koyduğu bir cümle yada kelime olabilir mi? Oda değilse mesajı baştan elle yazarak bir dene.
Ekran goruntusu aliyorum.onu fonderirken hata veriyor.hattimda faturali.aceba ayarlardan birsey mi yapmak gerekiyor.

coskun516

Üye

Şöyle bişi yaptım mesajı 2 ye bölüp gönderdim gönderiyor. yani bence muhtemelen 1 mesaj sınırında ( 170 ) turkce karakter varsa gonderıyor ama 1 mesaj sınırını gecerse ve ıcınde turkce karakter varsa gondermıyor. cunku asdasd seklınde uzun mesaj yazdıgımda gonderıyor.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Şöyle bişi yaptım mesajı 2 ye bölüp gönderdim gönderiyor. yani bence muhtemelen 1 mesaj sınırında ( 170 ) turkce karakter varsa gonderıyor ama 1 mesaj sınırını gecerse ve ıcınde turkce karakter varsa gondermıyor. cunku asdasd seklınde uzun mesaj yazdıgımda gonderıyor.
Valla bende ilk defa lg kullanıyorum çözemedim daha :D

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Daha önce seçimimi hatırla gibi bir soru sorar gönderme ve seçimimi hatırla gibi bir tik işaretlediysen gitmez.Uygulamalardan mesaja tıklayıp varsayılanları temizleye dokun.Yine olmazsa mesajlardaki mms ayarlarını kurcala.
Mms ile hiç işim olmadı belki de operatörden kaynaklı.

• Beğen

coskun516

Üye
Daha önce seçimimi hatırla gibi bir soru sorar gönderme ve seçimimi hatırla gibi bir tik işaretlediysen gitmez.Uygulamalardan mesaja tıklayıp varsayılanları temizleye dokun.Yine olmazsa mesajlardaki mms ayarlarını kurcala.
Mms ile hiç işim olmadı belki de operatörden kaynaklı.
Operatör ile konustum telefondan kaynaklı dedı. Dediğin ayarları verilerini sildim gene sonuc aynı :S

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Dostum aynı mesajı buraya kopyalayabilirmisin isim ya da tel.numaralarını değiştir sallamasyon yap ben bi deneyim kendi cihazımda.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
kullanıcı yorumları hangi renk daha iyi gold mu grikoyu mu beyaz mı siyah mı hangini önerirsiniz.

Metin137

Metin137

Üye
Bence gold

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
bulduğum fiyata grikoyu ve beyaz var :))

Metin137

Metin137

Üye
Goldun fiyatındaha mı yüksek yani

Metin137

Metin137

Üye
O zaman beyaz al bence

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar lg g3 16 GB telefonum root yaparken dondu ve sanırım brick oldu. Servise vermem şart mı yoksa bildiğiniz kurtarabileceğim bir program var mı?

Sarangni

Sarangni

Üye
Arkadaşlar lg g3 16 GB telefonum root yaparken dondu ve sanırım brick oldu. Servise vermem şart mı yoksa bildiğiniz kurtarabileceğim bir program var mı?

LG Mobil Smart Tools bunu indirin cihazı bağlayın LG Yazılım Kurtarma var. O kısımdan yapabilirsiniz. Cihazınız LG logosunda kaldı ise bu şekil de kurta bilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
LG Mobil Smart Tools bunu indirin cihazı bağlayın LG Yazılım Kurtarma var. O kısımdan yapabilirsiniz. Cihazınız LG logosunda kaldı ise bu şekil de kurta bilirsiniz.
çok çok :tşk:, bir sorum olacak. telefonum şu an root olmamış pozisyonunda mı yoksa root lu mu? ona göre custom rom atmayı düşünüyorum. eğer root değilse hiç tekrardan uğraşmak istemiyorum da :blush:

Sarangni

Sarangni

Üye
çok çok :tşk:, bir sorum olacak. telefonum şu an root olmamış pozisyonunda mı yoksa root lu mu? ona göre custom rom atmayı düşünüyorum. eğer root değilse hiç tekrardan uğraşmak istemiyorum da :blush:

Orjinal ROM döndünüz ve cihaz Root edilmiş değil. Siz şu anda en son resmi sürüme döndünüz. Bundan sonra root ve rom işlerini yapmak size kalıyor. :D

Üst Alt