Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Arkadaşlar ben 4 yıl önce samsung marka bi pc aldım. Windows 7 home basic yüklü orjinal. Windows 10 nu indirme aracıyla yükledim. Ama ben şimdi diyorumki önce windows 10 u indirip cd ye cekim. Sonra c ve d yi sıfırlıyim format atıp 10 u kurim. Etkinleştirme anahtarı yok pc nin altındaki kodumu gircem yoksa geçip daha sonra kendisi mi internetten çevrim içi etkinleşicek. Bi yardımcı olun ya arkadaşlar

ANIL

ANIL

Admin
Arkadaşlar ben 4 yıl önce samsung marka bi pc aldım. Windows 7 home basic yüklü orjinal. Windows 10 nu indirme aracıyla yükledim. Ama ben şimdi diyorumki önce windows 10 u indirip cd ye cekim. Sonra c ve d yi sıfırlıyim format atıp 10 u kurim. Etkinleştirme anahtarı yok pc nin altındaki kodumu gircem yoksa geçip daha sonra kendisi mi internetten çevrim içi etkinleşicek. Bi yardımcı olun ya arkadaşlar

Yükseltme işlemini yaptığına göre format atabilirsin. Dediğin gibi key bölümlerini geçeceksin ve internet üzerinden etkinleşecek.

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Hmm sağol arkadaşım

hikmet366

hikmet366

Üye
wnidows 10 sıkıntılı abi

pc sınıyor 90 larda hep sıcaklığı filim izlerken fazla ısnıyor kapanıyor

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Bi sorum daha olacaktı. C/ diski temizle /sistem dosyaları temizle / bütün kutuları tıkladım 23.3 gb yer kazancam eğer temizlersem. Temizliyim mi arkadaşlar. 60 gb boşum var zaten. Anlamadığım 23 gb dolu olan ne. Windows 7 home basici silcekmi acaba. Ozaman format atmama gerek kalmaz temiz 10 kalır
$windows-BT ve $Windows-WS klasörleri bile hala duruyoo gereksizz

exp_l0it

exp_l0it

Üye

benim külüstür laptoba da 10u yükledim ama ses çıkmıyor internetten falan baya bi uğraştım ama yok çözemiyorum . Var mı aranızda bi çözümü olan .
varsayılan hz değeri ile oynarmısın?

İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
işini sakata getirme. indir. actıktan sonra pc key nosunu göreceksin. temiz kurulum yaparken o key numarasına ihtiyacın olacak. yoksa kalırsın yarıda güme gider

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
işini sakata getirme. indir. actıktan sonra pc key nosunu göreceksin. temiz kurulum yaparken o key numarasına ihtiyacın olacak. yoksa kalırsın yarıda güme gider
Sağol indirdim kurdum ofisle windows 10 keylerini aldım. Şimdi bi sorun olmaz dimi. Bu keyleri sakliyim
Windows 10 pcimde zaten yüklü. Tekrar indirme aracını çaliştırsam başka pcye seçip cd ye kayıt yapsam. Pc ye format atsam bu keyimi girmem gerek
64 bit işletim sistemim var atıyorum 32 bit olanı kursam bu key işimi görürmü
Arkadaşlar bi cvp verin silim mi

legolas29

legolas29

Üye
BEYLER BEN REZERVE ETMİŞTİM AMA HALA YÜKLENMEDİ HAZIR OLDUĞUNDA SİZE BİLDİRİM GELECEK DİYOR PC ASUS N56VZ 8GBRAM 2 GB EKRAN KARTI NVİDİA 650M. SSD 120GB. YANİ ANLAMADIM NEDEN BÖYLE OLUYOR?

exp_l0it

exp_l0it

Üye
BEYLER BEN REZERVE ETMİŞTİM AMA HALA YÜKLENMEDİ HAZIR OLDUĞUNDA SİZE BİLDİRİM GELECEK DİYOR PC ASUS N56VZ 8GBRAM 2 GB EKRAN KARTI NVİDİA 650M. SSD 120GB. YANİ ANLAMADIM NEDEN BÖYLE OLUYOR?
güncelleştirme yapmayı dene
Sağol indirdim kurdum ofisle windows 10 keylerini aldım. Şimdi bi sorun olmaz dimi. Bu keyleri sakliyim
Windows 10 pcimde zaten yüklü. Tekrar indirme aracını çaliştırsam başka pcye seçip cd ye kayıt yapsam. Pc ye format atsam bu keyimi girmem gerek
64 bit işletim sistemim var atıyorum 32 bit olanı kursam bu key işimi görürmü
Arkadaşlar bi cvp verin silim mi
tam format atarsan keyi girmen gerek evet ama 32/64 sürümü için key farkedermi bilemem hata verebilir.64 daha iyi neden 32ye dönüyosun ki?
aslında format atmana gerek yok sıfırlama da nerdeyse aynı işi görüyor

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Sıfırlama nasıl yapcam arkadaşım

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Yani windows 7 home basit vardı 64 bit orjinal yükseltme yaptım. Ama diyorum ki 10 u temiz kurim. 7 den eser bile kalmasın

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Yani windows 7 home basit vardı 64 bit orjinal yükseltme yaptım. Ama diyorum ki 10 u temiz kurim. 7 den eser bile kalmasın
hiç bir şeyi saklama seçeneği ile bu zaten mümkün. eğer artık kalırsa diske sağ tıklayıp disk temizleme yaparsan önceki sürüme dönmeyi zaten iptal edicektir :)
driverları tanıyarak geliyo bu arada sıfırlamada

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
exp_l0it

exp_l0it

Üye
Eeee ozaman ne olcak arkadaşım herşey silinecek mi. Benim yüklediğim oyun prolar falan sonra driverlar falan
cye format atmışsın gibi olur ama d diskini isteğine göre silmez. ya da dosyalarını sakla dersin. bütün dosyalarını saklayarak format atar. bilgisayar açıldığında masaüstündeki dosyalar hala orada olur mesela..
win7 yi silmek için disk temizleme aracını kullanabilirsin. formata ya da sıfırlamaya gerek yok
Windows 10'a Yükseltme Sonrası Hafıza Nasıl Artırılır(Resimli) - MaxiCep
gezginlerden indirdiğim winrardan truva atı çıktı allahım :ah

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Gezginlerin kendisi virüs zaten

Ya bu arada kararsız kaldım c yimi temizliyim cihazımı sıfırliyim

hikmet366

hikmet366

Üye
Windows 10 yükledim ama kendim kurdum diriver hiç kurmadım aygıt yöneticisini açtığımda temiz hiç.birşey görünmüyor sorunsuz gibi görünüyor

Windows kendi kurdu biliyorum ama sorunsuz çalıştığını bilmiyorum nasıl öğrencem

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Wallaha arkadaşlar pc yi sıfırladım bakalım ne olcak
Windows 7 den eser kalmaz inşallah
Temiz kurulum yapmama gerek varmı acaba yani c yi formatlasam da yeniden yazılıma gerek yok dimi arkadaşlar.
Hiç dosya falam bişey bırakmadım dull temizleniyoo
Kişisel bilgisayarınız bi sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor diyo ve her defasında böyle yapıyoo. Ne yapmam lazım acil arkadaşlar

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Wallaha arkadaşlar pc yi sıfırladım bakalım ne olcak
Windows 7 den eser kalmaz inşallah
Temiz kurulum yapmama gerek varmı acaba yani c yi formatlasam da yeniden yazılıma gerek yok dimi arkadaşlar.
Hiç dosya falam bişey bırakmadım dull temizleniyoo
Kişisel bilgisayarınız bi sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor diyo ve her defasında böyle yapıyoo. Ne yapmam lazım acil arkadaşlar
cihazın elektriğini kesip biraz dinlendirin içinde elektrik birikmiş olabilir. belki işe yarar
eğer masaüstü ise harddiskin bağlantılarını çıkarın biraz bekleyin ve varsa farklı girişlere bağlayın

Windows 10 yükledim ama kendim kurdum diriver hiç kurmadım aygıt yöneticisini açtığımda temiz hiç.birşey görünmüyor sorunsuz gibi görünüyor

Windows kendi kurdu biliyorum ama sorunsuz çalıştığını bilmiyorum nasıl öğrencem
windows+a yaptığınızda efektleri akıcı geliyorsa bir problem yoktur. genelde ekran kartıyla ilgili sorunu var w10un

Üst Alt