Çünkü sisteminiz halihazırda 32 bit yükleme yöneticisiyle 64 bite geçmez DVD veya taşınabilir bir belleğe atıp boottan format atmaniz gerekir32 çalıştı 64 bu hatayı verdi neyse madem öyle 32 kuralım öteki bilgisayarıma 64 kurarım.
dvd 4gb yetersiz kalır mı?Çünkü sisteminiz halihazırda 32 bit yükleme yöneticisiyle 64 bite geçmez DVD veya taşınabilir bir belleğe atıp boottan format atmaniz gerekir
Zaten 32 bitlik sistem guncellemeyle 64 olmaz onu daha önceden belirtmiştim . burda windows un sizden istediği geçerli bir lisans anahtarı 32 veya 64 olması farketmez. Ama tekrar tekrar belirteyim sisteminiz orijinal değilse crackli falansa temiz kurulumda lisans anahtarinizi kabul etmez.güncelleme ile geçerken mevcut sistemin bit ile aynı olması gerekiyor yoksa kapanıyor uygulama. bir kez guncelleyerek geçtikten sonra 32 bit olsa da 64 bit kurulup otomatik lisans aktive edilir.
Anladım benim lisans wi 7 home premium 64bitlisans derken şuan kurulu lisanslı sürümden bahsediyorum. win7 64bit varsa 64 bit indircen
Bence temiz kurulum yerine yükseltme yoluyla geçin key girmeniz istenmez sonrada kurtarma bölümünden windows 10 u sifirlayin biraz uzun ama en garantili yontemElimde Windows 7 Starter x32 KEY var. Şimdi ben direk Windows 10 Home x64 indirsem kurulumda keyi girsem orijinal kullanamıyormuyum?
Elimde Windows 7 Starter x32 KEY var. Şimdi ben direk Windows 10 Home x64 indirsem kurulumda keyi girsem orijinal kullanamıyormuyum?
İnternette HDD üzerinden format atma programi var onunla atabilirsiniz usbden gormezseBende yükseltme yapmak isterdim. Ama lanet bazı uygulamalar pc yi ele geçirmiş bu temizlik ve cpu uygulamaları tarayıcı otomatik reklam siteleri açıyor bunun tek çaresi temiz kurulum. Virüs tarayıcı yada kaldırma işe yaramıyor.
Bu arada taşınabilir ve içinde dosyalar olan hard disk var 1 tb bunun içine iso yazsak usb kurulum kabul eder mi
Şuan korsan Windows 7 ultimate kullanıyorum. Orijinal Windows 10 için windows 7 starter'a dönüp Windows 10'a güncellemem mi gerekecek şimdi ? Kısa yolu yokmudur bunun ?Lisanslı işletim sisteminiz üzerinden yükseltme yapmanız gerekiyor.
Şuan korsan Windows 7 ultimate kullanıyorum. Orijinal Windows 10 için windows 7 starter'a dönüp Windows 10'a güncellemem mi gerekecek şimdi ? Kısa yolu yokmudur bunun ?