Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
32 çalıştı 64 bu hatayı verdi neyse madem öyle 32 kuralım öteki bilgisayarıma 64 kurarım.

Burada her ikisinide seçip indirebilme imkanı vermiş :D gerek kalmadı :D

Adilx05

Adilx05

Üye
32 çalıştı 64 bu hatayı verdi neyse madem öyle 32 kuralım öteki bilgisayarıma 64 kurarım.

Çünkü sisteminiz halihazırda 32 bit yükleme yöneticisiyle 64 bite geçmez DVD veya taşınabilir bir belleğe atıp boottan format atmaniz gerekir

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Çünkü sisteminiz halihazırda 32 bit yükleme yöneticisiyle 64 bite geçmez DVD veya taşınabilir bir belleğe atıp boottan format atmaniz gerekir
dvd 4gb yetersiz kalır mı?

Adilx05

Adilx05

Üye
3 GB sanırım boyutu tek dvdye sigiyor muhtemelen

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

Nasıl yazalım?

murro_16

murro_16

Üye

benim külüstür laptoba da 10u yükledim ama ses çıkmıyor internetten falan baya bi uğraştım ama yok çözemiyorum . Var mı aranızda bi çözümü olan .

Luck Star

Luck Star

Üye
lisansın hangisiyse onu indir. lisans yoksa korsan indirsin. lisans 32bit ise 32 indirmek gerek

Yönetici tarafından düzenlendi:
Luck Star

Luck Star

Üye
lisans derken şuan kurulu lisanslı sürümden bahsediyorum. win7 64bit varsa 64 bit indircen

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
Adilx05

Adilx05

Üye
DVD seçeneğiyle ayrıca lisansın kaç bit olduğu önemli değil geçerli lisansın olsun yeterli. Crackli ise sistemin büyük ihtimalle lisans numarani kabul etmeyecek zaten formattan sonra aktivatorle aktive edebilirsin

Luck Star

Luck Star

Üye
güncelleme ile geçerken mevcut sistemin bit ile aynı olması gerekiyor yoksa kapanıyor uygulama. bir kez guncelleyerek geçtikten sonra 32 bit olsa da 64 bit kurulup otomatik lisans aktive edilir.

Adilx05

Adilx05

Üye
güncelleme ile geçerken mevcut sistemin bit ile aynı olması gerekiyor yoksa kapanıyor uygulama. bir kez guncelleyerek geçtikten sonra 32 bit olsa da 64 bit kurulup otomatik lisans aktive edilir.
Zaten 32 bitlik sistem guncellemeyle 64 olmaz onu daha önceden belirtmiştim . burda windows un sizden istediği geçerli bir lisans anahtarı 32 veya 64 olması farketmez. Ama tekrar tekrar belirteyim sisteminiz orijinal değilse crackli falansa temiz kurulumda lisans anahtarinizi kabul etmez.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Elimde Windows 7 Starter x32 KEY var. Şimdi ben direk Windows 10 Home x64 indirsem kurulumda keyi girsem orijinal kullanamıyormuyum?

Adilx05

Adilx05

Üye
Elimde Windows 7 Starter x32 KEY var. Şimdi ben direk Windows 10 Home x64 indirsem kurulumda keyi girsem orijinal kullanamıyormuyum?
Bence temiz kurulum yerine yükseltme yoluyla geçin key girmeniz istenmez sonrada kurtarma bölümünden windows 10 u sifirlayin biraz uzun ama en garantili yontem

ANIL

ANIL

Admin

Lisanslı işletim sisteminiz üzerinden yükseltme yapmanız gerekiyor.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bende yükseltme yapmak isterdim. Ama lanet bazı uygulamalar pc yi ele geçirmiş bu temizlik ve cpu uygulamaları tarayıcı otomatik reklam siteleri açıyor bunun tek çaresi temiz kurulum. Virüs tarayıcı yada kaldırma işe yaramıyor.
Bu arada taşınabilir ve içinde dosyalar olan hard disk var 1 tb bunun içine iso yazsak usb kurulum kabul eder mi

Adilx05

Adilx05

Üye
Bende yükseltme yapmak isterdim. Ama lanet bazı uygulamalar pc yi ele geçirmiş bu temizlik ve cpu uygulamaları tarayıcı otomatik reklam siteleri açıyor bunun tek çaresi temiz kurulum. Virüs tarayıcı yada kaldırma işe yaramıyor.
Bu arada taşınabilir ve içinde dosyalar olan hard disk var 1 tb bunun içine iso yazsak usb kurulum kabul eder mi
İnternette HDD üzerinden format atma programi var onunla atabilirsiniz usbden gormezse

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Lisanslı işletim sisteminiz üzerinden yükseltme yapmanız gerekiyor.
Şuan korsan Windows 7 ultimate kullanıyorum. Orijinal Windows 10 için windows 7 starter'a dönüp Windows 10'a güncellemem mi gerekecek şimdi ? Kısa yolu yokmudur bunun ?

Adilx05

Adilx05

Üye
Temiz kurulum yapıp orijinal anahtarinizi girebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991
ANIL

ANIL

Admin
Şuan korsan Windows 7 ultimate kullanıyorum. Orijinal Windows 10 için windows 7 starter'a dönüp Windows 10'a güncellemem mi gerekecek şimdi ? Kısa yolu yokmudur bunun ?

Orjinal lisans ile kullanmanız için geri dönüş yapmanız gerekiyor. Temiz kurulum yaparsanız key kabul etmez.

Üst Alt