Satın aldığın flash diskin fotosunu koyar mısın? Bende sipariş edeceğim.Bende 3adet malzeme aldım fiyat çok uygun.flash bellek 64 gb. Aldım 17 liraya mal oldu.hem telefona hemde bilgisayara takılabiliyor.
Gelme süreside her seferinde değişiyor. Bazen 30günde bazen 15 günde engeçde 60günde gelir.
75 Euro olması gerekiyor.Dolar değil.Telefon olayını biraz daha açıklayıcı anlatırsan yardımı olursunArkadaşlar Gümrük Giriş Tutarının 75$ Olduğuna Emin Misiniz 2 Ay Önce 85$ Tutarında Ürün Aldım Gümrüğe Takılmadan Geldi Ayrıca Telefon Alacaklar Belirli Satıcılardan Alabilirler Sitedeki Satıcılar Türkiye Gümrüğünü Ve İşleyişini Bizden Daha İyi Biliyorlar 3 Tane Telefon Aldım Gümrük Sıkıntısı Yaşamadan Onlar Da Geldi Şuan İçin Sadece Ayakkabı Sıkıntı Oda Yanlış Bilmiyorsam Haziran Ayında Yürürlüğe Giren Ek Gümrük Vergisi Yüzünden 2 Çift Ayakkabıya Toplam Değeri 35$ 110 TL Gümrük Vergisi Çıkarttılar Bu Olayda 20 Gün Önce Gerçekleşti...
Anladım peki teşekkür ederim.Aliexpres te Bazı Satıcılar Var Benim Aldığım Tek Satıcı Vardı Geçenlerde İki Satıcı Daha Buldum Tabiri Caizse Ürünü Alın Gerisini Dert Etmeyin Stili Mantıkları Var Hatta Telefonu İki Parça Halinde Gönderen Bile Var Ekranı Kasadan Ayırıp Sadece Türkiye ye Gönderim Yapan Satıcı İle Sağlıklı İletişim Kurup Ne Yapması Gerektiğini Ona Anlatmanız Hepsi Bu Gümrükte Şöyle Bir Durum Var Satın Aldığımız Ürünün Telefon Olduğunu Biliyorlar Ama Yazılan Preforma Da İçerik Mp3 Çalar Tutarda Düşük Olduğu İçin Ve Şikayete Konu Olacak Bir Durum Da Olmadığı İçin Gümrükten Sorunsuz Geçiyor Tabi Ki Bu Yüzde Yüz Garanti Değil Ama Olay Bundan İbaret

Aliexpres te Bazı Satıcılar Var Benim Aldığım Tek Satıcı Vardı Geçenlerde İki Satıcı Daha Buldum Tabiri Caizse Ürünü Alın Gerisini Dert Etmeyin Stili Mantıkları Var Hatta Telefonu İki Parça Halinde Gönderen Bile Var Ekranı Kasadan Ayırıp Sadece Türkiye ye Gönderim Yapan Satıcı İle Sağlıklı İletişim Kurup Ne Yapması Gerektiğini Ona Anlatmanız Hepsi Bu Gümrükte Şöyle Bir Durum Var Satın Aldığımız Ürünün Telefon Olduğunu Biliyorlar Ama Yazılan Preforma Da İçerik Mp3 Çalar Tutarda Düşük Olduğu İçin Ve Şikayete Konu Olacak Bir Durum Da Olmadığı İçin Gümrükten Sorunsuz Geçiyor Tabi Ki Bu Yüzde Yüz Garanti Değil Ama Olay Bundan İbaret

Açtım da hala cevap yap.Ayrıca açıklamayı okudunmu bilmiyorum ama aynen şu yazıyor.5 gün içinde çözüm bulumanamazsa kendi aranızda halledin diyor resmen AliExpress işte bu özelliğini hiç sevmiyorum.Dispute ac bence onaylama mecbur kabul edecek o da.
Açtım da hala cevap yap.Ayrıca açıklamayı okudunmu bilmiyorum ama aynen şu yazıyor.5 gün içinde çözüm bulumanamazsa kendi aranızda halledin diyor resmen AliExpress işte bu özelliğini hiç sevmiyorum.
Alıcı koruması diye bir şey yok.Baksana mesaja.Sadece alıcı degil satıcıyı da koruma altına almıslar.Gönderi süresi doldugunda falan direkt otomatik onaylanıyo ürün.
Ben bir kılıf almıstım Post Air ile yollanmıstı gönderi süresi dolmus baktım otomatik onaylanmıs ama ürün gelmemisti onaylandıgında daha sonra geldi.
Alıcı koruması diye bir şey yok.Baksana mesaja.

Satıcı gönder değişeli dedi.Dedim 10,75 TL PTT alıyor.Ödemiyecek bir kere bunu + güvenemiyorsun.Çünkü ürünün iade olduğu AliExpresste gözükmüyor.İade alanlar olmuş çok. Satıcının kalitesine göre değişir tabi. Ticarette her zaman risk vardır. Aliexpress bu konuda iyi 10 ürün alsan 2 tanesinde arıza illa çıkar ama aldığın 8 ürünü o fiyata hiç bir yerde bulamazsın![]()