Haber Windows 10 Mobile ile Gelecek Yeni Modeller

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Microsoft yada Nokia, vallahi kimin ne olduğunun veya olacağının bir önemi yok. Gelişen teknoloji sadece buralarda gelişmiyor.
Çıkarsınlar ellerindeki kozları da biz bi bakalım hele :) Bizim için başka mantıklı bir davranış mı var. Onlar sunacak biz aralarından kendimize uygun ve güzel geleni beğeneceğiz. Bu noktada kimin yaptığının bir önemi yok.

Emre

Üye
bugün nokia adının kötü anılma sebebi de uzun vade de microsofttur. bunun aksini kimse iddaa edemez bence. intel ile olan anlaşmanın bitmesi. symbianın tamamen bitirilmesi. hepsi microsoft ajanı stephen elopun yani microsoftun işi. nokia ya bitirmesine acıdım o ayrı kendi de bi halta çıkamadı halen bekleyip duruyoruz. bu şekilde çalışmayla da pazarda satış artırması ihtimal dahilinde yok.
Nokia 3 yıl önce sadece akıllı telefon pazarının yarıya yakınına sahipti ve bu sadece s60 ile olan bir şeydi. n9 olmasaydı da Nokia sadece Symbian ile devam ediyor olsaydı ve düzgün geliştiriliyor olsaydı, Android ve iPhone ABD dışında hiçbir zaman böyle büyük satışlar gerçekleştiremezdi.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Nokia 3 yıl önce sadece akıllı telefon pazarının yarıya yakınına sahipti ve bu sadece s60 ile olan bir şeydi. n9 olmasaydı da Nokia sadece Symbian ile devam ediyor olsaydı ve düzgün geliştiriliyor olsaydı, Android ve iPhone ABD dışında hiçbir zaman böyle büyük satışlar gerçekleştiremezdi.
tabi ki symbian son haliyle çok güzeldi ve qt ile zaten ilerleyeceği ortadaydı. Microsoft şirketin önce pazar payını düşürdü sonra ucuza kapattı. halen daha iyi bir atılım yapamadı. telefonumu servise gönderdim iphone kullanıyorum gelene kadar outlook uygulamasını yükledim şuan bizim kullandığımızdan çok daha iyi çalışıyor. bunlarda bunca şeyin üstüne bizi enayi yerine koymuşlar hissi uyandırıyor.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar, ölmüş ile gitmiş ve geçmişin hesabı bitmez de, belli bir sonuca da ulaşılmaz.
Boş verin şimdi geçmişteki nokia yı .. bundan sonra neler olur ona bakalım..
Atı alan çoktaaan üsküdar'ı geçmiş..
Unutmayın ki bir zamanlar Samsung da böyle nokianın bıraktığı nalları toplamakla meşguldü ve bugüne gelceğini kimse bilmiyordu.
Yarın ne olur bilemem ama bildiğim tek şey yakında samsung ya da android in tahtı da sallanır.. ve şu anda sallantıda..
çünkü samsung ve android ten çok şikayet duyuyorum..
Şimdilik iyi giden iPhone ve Windows Phone.. bakalım ipi kim göğüsleyecek.

Emre

Üye
unutmayın hızla batan şirket hızla yükselebilir ;)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu yeni lumialar gelsede ikinci eldeki kaliteli cihazların fiyatlarını biraz aşağı çekse fena olmaz hani :):):):)
unutmayın hızla batan şirket hızla yükselebilir ;)

Hayaller Nokia, Gerçekler Microsoft Lumia

Nirvana92

Nirvana92

Üye
Arkadaşlar, ölmüş ile gitmiş ve geçmişin hesabı bitmez de, belli bir sonuca da ulaşılmaz.
Boş verin şimdi geçmişteki nokia yı .. bundan sonra neler olur ona bakalım..
Atı alan çoktaaan üsküdar'ı geçmiş..
Unutmayın ki bir zamanlar Samsung da böyle nokianın bıraktığı nalları toplamakla meşguldü ve bugüne gelceğini kimse bilmiyordu.
Yarın ne olur bilemem ama bildiğim tek şey yakında samsung ya da android in tahtı da sallanır.. ve şu anda sallantıda..
çünkü samsung ve android ten çok şikayet duyuyorum..
Şimdilik iyi giden iPhone ve Windows Phone.. bakalım ipi kim göğüsleyecek.
androidden yer açılsa wp göğüsler ipi, iphone çok pahalı yaw .

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İnce çerçeveli ve metal gövde ile Lumia 950 ve Lumia 950 XL'nin ardından geleceği iddia edilen Lumia 859'ye ait olduğu belirtilen ilk görüntüler sızdırıldı.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve dücane
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 730/735'in yerini alacak olan Lumia 750'nin Aralık sonu Ocak başı gibi satışa sunulacağı belirtiliyor.

Lumia 750 özellikleri:
  • Qualcomm Snapdragon 410, 1.2GHz
  • Adreno 306 GPU
  • 1GB RAM / 8GB microSD
  • LTE desteği
  • 5 ", 720 × 1280 Ekran
  • 8MP 3264 × 2448, Zeiss optik, otofokus, LED flaş, 1080p @ 30fps
  • 5MP ön kamera
  • Wi-Fi 802.11 b / g / n, DLNA, hotspot
  • BT v4.0, A2DP, LE, apt-X
  • 2650mAh batarya
  • GPS (A-GPS GLONASSL) İvmeölçer, yakınlık, parlaklık, led bildirim ışığı

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, murooo55, bulutsuzgece ve 1 kişi daha
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Bu yeni lumialar gelsede ikinci eldeki kaliteli cihazların fiyatlarını biraz aşağı çekse fena olmaz hani :):):):)

Hayaller Nokia, Gerçekler Microsoft Lumia
bugünün hayalleri yarının gerçeği ve ben yarına bakarım özellikle bugünün tasarımı iyi değilse (Lumia 950)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
bugünün hayalleri yarının gerçeği ve ben yarına bakarım özellikle bugünün tasarımı iyi değilse (Lumia 950)
Yarının tasarımı her zaman albenili olur.
Hatırlarmısınız... Lumia 920'nin TV tanıtım reklamlarındaki havasını..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia Saana kod adı ile geliştirilen cihazın görseline winbeta sitesi ulaşmış. Görseline saatine bakılırsa telefon, Lumia 650 olarak adlandırılacak.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Lumia Saana kod adı ile geliştirilen cihazın görseline winbeta sitesi ulaşmış. Görseline saatine bakılırsa telefon, Lumia 650 olarak adlandırılacak.

çerçeve oranı berbat

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bakalım bizim ülkemize ne cihazlar gelecek 2016 yılının başlarında iyice netleşecektir diye tahmin ediyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bakalım bizim ülkemize ne cihazlar gelecek 2016 yılının başlarında iyice netleşecektir diye tahmin ediyorum
Sistem bu halde iken cihazlar gelse ne olur gelmezse ne olur,zaten elimizdeki cihazlar bu boş sistemin hakkını fazlasıyla veriyor,önemli olan sistem bu donanımın hakkını verebilecek kadar gelişecek mi?

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Sistem bu halde iken cihazlar gelse ne olur gelmezse ne olur,zaten elimizdeki cihazlar bu boş sistemin hakkını fazlasıyla veriyor,önemli olan sistem bu donanımın hakkını verebilecek kadar gelişecek mi?
evet haklısın sisteminde tam oturmuş olduğunu düşünürsek nasıl olur geldiklerinde diye düşündüm
WP,İOS,Android bu 3 sistem hepsi oturmuş o zaman gelen cihazlar fiyat orantısı özellikler vs olduğunda MS ne yapacak müşterisini tutabilecek mi yada başka markalara geçiş görecekmiyiz

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Üst seviye kameralı cihaz bekliyorum ya. Acaba Microsoft da koşturacak mı bu işi?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tam oturmuş ve eksikleri giderilmiş bir wp bu cihazlarla muhteşem olur,zaten o umutla buralarda değilmiyiz:)

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
650'nin arka tarafı:

• Beğen
Tepkiler: gutihaz1 ve bulutsuzgece

Üst Alt