yeumyang
Moderator
unutulmaz sony güncellemede iyi iki yıl güncelleme alır diye düşünüyorumOlabilir.2 seneye z3 unutulur mu acaba?
Tesekkurler g4 dusunulebilir evet.z3 simdi mantikli gibi
unutulmaz sony güncellemede iyi iki yıl güncelleme alır diye düşünüyorumOlabilir.2 seneye z3 unutulur mu acaba?
Tesekkurler g4 dusunulebilir evet.z3 simdi mantikli gibi
Anladim.teknosada 1900e dusmus cihazunutulmaz sony güncellemede iyi iki yıl güncelleme alır diye düşünüyorum
o acidan degil guncelleme anlaminda
Tesekkurler.g3 tahminen ne kadar ekran suresi alir?bence z3 derim eger butcemı zorlamyım flana desen g3 32gb al sarj sorunu var ısnma azaldı son serildede bide root atarsan ısınma çözümü var onuda anlatırım
değişir kulanıma gore greniffy gibi prgramlar var olarla uzatabilrin bende 1 bucuk gunu rahay goryodum root lu grennify vardı sersi 505 di alırsan son seri alTesekkurler.g3 tahminen ne kadar ekran suresi alir?
evet hepsiburada fiyatı 1800 düşünürsenizAnladim.teknosada 1900e dusmus cihaz
Anladim yorum icin tesekkurler ic guncelleme de iiyi doyolarSony'nin bile garantisini vermeyeceği bir olayın burada garantisini veriyor gibi konuşmam saçma olur ama baktığımız zaman
XZ 2013 Şubat, hala güncelleme alıyor. Büyük ihtimalle yakında son güncellemesini alır. JB ile çıktı, KK ve L aldı.
XZ3 2014 Sonu. KK ile çıktı L aldı herhalde M'yi alır 2016'da. Sonra da yavaş yavaş Sony tarafından desteği kesilir. Ama XZ3'ünden desteği kesilecek olan XZ, XZ1 ve türevleri ZR, ZL vs. var. Ayrıca güncelleme ve geliştirici desteği açısından kesinlikle Sony, LG'den çok daha iyi.
değişir kulanıma gore greniffy gibi prgramlar var olarla uzatabilrin bende 1 bucuk gunu rahay goryodum root lu grennify vardı sersi 505 di alırsan son seri al
rootsuz beni tam gun idare etsin yeterdeğişir kulanıma gore greniffy gibi prgramlar var olarla uzatabilrin bende 1 bucuk gunu rahay goryodum root lu grennify vardı sersi 505 di alırsan son seri al
eder buyuk ihtimal dediğim gibi son seri almaya önem goster eski serilerde ısnma donma kapanma sorunları vardı son serilerde düzltildirootsuz beni tam gun idare etsin yeter
menu acilisinda kasma var mi?eder buyuk ihtimal dediğim gibi son seri almaya önem goster eski serilerde ısnma donma kapanma sorunları vardı son serilerde düzltildi
tasarim acisindan ben z3u begeniyorum.g3 kullanima uygun yapilmis z3te sarj nasil hazir kullanici bulmusumZ3 kullanıcısıyım sana illa bu telefonu al gibi bir yorumda bulunmayacağına güncelleme yönünden Sony daha iyi tasarımları hakkında sana bir şey diyemem zevk meselesiayrıca 3 k ekranın işlemciyi yoracağını düşünmenin isterim ikisi de hoş telefon
![]()

Wi-Fi full açık uyarlanan parlaklık açık 4 buçuk 5 saat Wi-Fi açıkken en fazla bunu alırsın bana gore aktif olarak face twitter tapatak tumblr vatsap kullanıyorumduruma gore g3 veya z3 dusunuyorum.Yorumlar icin tesekkurler.Bu seviyede baska cihaz var mi?
tasarim acisindan ben z3u begeniyorum.g3 kullanima uygun yapilmis z3te sarj nasil hazir kullanici bulmusum![]()

nerede 1935 site olarak?S6 1935 liraya bulunabiliyor internette onu öneririm
Ama g3 z3 arasında elbette z3 öneririm