Telefon Tavsiyesi lg g3 mu z2,z3 mu?

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
Olabilir.2 seneye z3 unutulur mu acaba?
Tesekkurler g4 dusunulebilir evet.z3 simdi mantikli gibi
unutulmaz sony güncellemede iyi iki yıl güncelleme alır diye düşünüyorum

tifazcik

tifazcik

Üye
bence z3 derim eger butcemı zorlamyım flana desen g3 32gb al sarj sorunu var ısnma azaldı son serildede bide root atarsan ısınma çözümü var onuda anlatırım

Invoke

Invoke

Üye
o acidan degil guncelleme anlaminda

Sony'nin bile garantisini vermeyeceği bir olayın burada garantisini veriyor gibi konuşmam saçma olur ama baktığımız zaman
XZ 2013 Şubat, hala güncelleme alıyor. Büyük ihtimalle yakında son güncellemesini alır. JB ile çıktı, KK ve L aldı.
XZ3 2014 Sonu. KK ile çıktı L aldı herhalde M'yi alır 2016'da. Sonra da yavaş yavaş Sony tarafından desteği kesilir. Ama XZ3'ünden desteği kesilecek olan XZ, XZ1 ve türevleri ZR, ZL vs. var. Ayrıca güncelleme ve geliştirici desteği açısından kesinlikle Sony, LG'den çok daha iyi.

tr1246

Üye
    Konu Sahibi
bence z3 derim eger butcemı zorlamyım flana desen g3 32gb al sarj sorunu var ısnma azaldı son serildede bide root atarsan ısınma çözümü var onuda anlatırım
Tesekkurler.g3 tahminen ne kadar ekran suresi alir?

tifazcik

tifazcik

Üye
Tesekkurler.g3 tahminen ne kadar ekran suresi alir?
değişir kulanıma gore greniffy gibi prgramlar var olarla uzatabilrin bende 1 bucuk gunu rahay goryodum root lu grennify vardı sersi 505 di alırsan son seri al

tr1246

Üye
    Konu Sahibi
Sony'nin bile garantisini vermeyeceği bir olayın burada garantisini veriyor gibi konuşmam saçma olur ama baktığımız zaman
XZ 2013 Şubat, hala güncelleme alıyor. Büyük ihtimalle yakında son güncellemesini alır. JB ile çıktı, KK ve L aldı.
XZ3 2014 Sonu. KK ile çıktı L aldı herhalde M'yi alır 2016'da. Sonra da yavaş yavaş Sony tarafından desteği kesilir. Ama XZ3'ünden desteği kesilecek olan XZ, XZ1 ve türevleri ZR, ZL vs. var. Ayrıca güncelleme ve geliştirici desteği açısından kesinlikle Sony, LG'den çok daha iyi.
Anladim yorum icin tesekkurler ic guncelleme de iiyi doyolar

Invoke

Invoke

Üye
değişir kulanıma gore greniffy gibi prgramlar var olarla uzatabilrin bende 1 bucuk gunu rahay goryodum root lu grennify vardı sersi 505 di alırsan son seri al

Ortalama ekran süresi?

tr1246

Üye
    Konu Sahibi
rootsuz beni tam gun idare etsin yeter
hepsiburada turkiye garantili mi ?

tifazcik

tifazcik

Üye
rootsuz beni tam gun idare etsin yeter
eder buyuk ihtimal dediğim gibi son seri almaya önem goster eski serilerde ısnma donma kapanma sorunları vardı son serilerde düzltildi
ithalatcı firima garantili tr garantili almanı oneririm sana

tr1246

Üye
    Konu Sahibi
eder buyuk ihtimal dediğim gibi son seri almaya önem goster eski serilerde ısnma donma kapanma sorunları vardı son serilerde düzltildi
menu acilisinda kasma var mi?
(bir gecikme soz konusuymus bu bitti mi)

Son düzenleme:
PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Z3 kullanıcısıyım sana illa bu telefonu al gibi bir yorumda bulunmayacağına güncelleme yönünden Sony daha iyi tasarımları hakkında sana bir şey diyemem zevk meselesi :) ayrıca 3 k ekranın işlemciyi yoracağını düşünmenin isterim ikisi de hoş telefon :)

tr1246

Üye
    Konu Sahibi
duruma gore g3 veya z3 dusunuyorum.Yorumlar icin tesekkurler.Bu seviyede baska cihaz var mi?
Z3 kullanıcısıyım sana illa bu telefonu al gibi bir yorumda bulunmayacağına güncelleme yönünden Sony daha iyi tasarımları hakkında sana bir şey diyemem zevk meselesi :) ayrıca 3 k ekranın işlemciyi yoracağını düşünmenin isterim ikisi de hoş telefon :)
tasarim acisindan ben z3u begeniyorum.g3 kullanima uygun yapilmis z3te sarj nasil hazir kullanici bulmusum :)

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
duruma gore g3 veya z3 dusunuyorum.Yorumlar icin tesekkurler.Bu seviyede baska cihaz var mi?

tasarim acisindan ben z3u begeniyorum.g3 kullanima uygun yapilmis z3te sarj nasil hazir kullanici bulmusum :)
Wi-Fi full açık uyarlanan parlaklık açık 4 buçuk 5 saat Wi-Fi açıkken en fazla bunu alırsın bana gore aktif olarak face twitter tapatak tumblr vatsap kullanıyorum
Hiçbir performans kısıtlaması yapmazsın stamina mod acarsin ben hiç kapatmam bu sureyi alırsın

tr1246

Üye
    Konu Sahibi
Sagol.Sarj suresi kagit uzerinde iyi yani. :)
Tesekkurler arkadaslar baska onerisi olan varsa yine beklerim
biraz bu z-g 3 arastirayim :)

Buğra

Buğra

Admin
S6 1935 liraya bulunabiliyor internette onu öneririm

Ama g3 z3 arasında elbette z3 öneririm

turancen

turancen

Üye
2 haftadır g3 kullanıyorum, internet sürekli açık, 1 saat oyun süresi ile toplam şarj süresi 23 saati geçiyor, ekran süresi 3 ve 4 saat arası değişiyor, oyun oynamazsam ekran süresi 6 saati buluyor, ısınma sorununa gelince, oyunlarda her telefon ısınır, bunu aksini söyleyen zaten hiç telefon kullanmasın, tarayıcı ve müzik gibi şeylerde ısınma pek yok ama oyunlara gelince telefon 2k ekran yüzünden olduğundan fazla ısınıyor ama hiçbir zaman oyuna yada telefon kullanımına etki etmiyor, 3 saat boyunca oyun oynadığımı bilirim :D

Aşağıdaki resimlerde 55 saati geçmiş ve 5 saat ekran süresi almış bulunmaktayım artık gerisini siz düşünün, telefon bekleme modunda nerdeyse hiç şarj yemiyor.
Hayatımda bu kadar şarjı uzun giden başka telefon görmedim (tabi akıllı telefonlarda geçerli)

Resimler

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S-PEN derim gerisi yalan :oke: (nexus hariç) NOTE 4 :oke:

tr1246

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt