Telefon Tavsiyesi lg g3 mu z2,z3 mu?

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
1935 Lira ithalatçıdır Samsung Türkiye olacağını sanmıyorum.

tr1246

Üye
    Konu Sahibi
2 haftadır g3 kullanıyorum, internet sürekli açık, 1 saat oyun süresi ile toplam şarj süresi 23 saati geçiyor, ekran süresi 3 ve 4 saat arası değişiyor, oyun oynamazsam ekran süresi 6 saati buluyor, ısınma sorununa gelince, oyunlarda her telefon ısınır, bunu aksini söyleyen zaten hiç telefon kullanmasın, tarayıcı ve müzik gibi şeylerde ısınma pek yok ama oyunlara gelince telefon 2k ekran yüzünden olduğundan fazla ısınıyor ama hiçbir zaman oyuna yada telefon kullanımına etki etmiyor, 3 saat boyunca oyun oynadığımı bilirim :D

Aşağıdaki resimlerde 55 saati geçmiş ve 5 saat ekran süresi almış bulunmaktayım artık gerisini siz düşünün, telefon bekleme modunda nerdeyse hiç şarj yemiyor.
Hayatımda bu kadar şarjı uzun giden başka telefon görmedim (tabi akıllı telefonlarda geçerli)

Resimler

aslinda fena degil teskkurler :)

0MG90

0MG90

Üye
En iyisi Z3 bunlar arasından
Al güncelleme falan dert etme

turancen

turancen

Üye
Bu arada yazayım unutmadan, lg g3 android m güncellemesi alacak haberiniz olsun :)

Buğra

Buğra

Admin
nerede 1935 site olarak?
z3 icin elbette derken ne gibi konularda onerirsiniz?
Galaxy s6 akakce sitesinde bak

Simdi neden z3 derim çünkü daha iyi pil
Daha dayanıklı
Daha iyi performans
Daha parlak ekran 718 nit seviyesinde g3 s5 vs ise 450nit seviyesinde parlaklığı var
Çift hoparlörhoparlör clearaudio vs daha iyi ses

• Beğen
Tepkiler: Invoke
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hepsi 1 yılı geçmiş cihazlar, alma hiçbirini Yeni Nexus'u bekle hem güncel cihaz hemde donanım son seviyede olacak :oke:

turancen

turancen

Üye
Vodafone bayinden aldım, ilk gözümü galaxy alphaya diktim ama sd kart girişi yoktu, bana g3, z3 , alpha ve a7 dedi ama sony almadım, çünkü telefon bir kaç gün kapatmayınca sapıtıyordu, alphada almadım sd kart girişi yoktu, a7 hiç yanaşmadım, donanımı g3 den iyi değildi, en uygun olanı g3 idi, 16 gb modeli vardı hazırda, 32gb bulamadılar, 16 gb aldım, 64gb kart taktım, takır takır kullanıyorum şimdi, şükür bir sorun yok şimdi, kırılmaz ekran taktım, malum bunların ekranı pahalı :D bende durumlar böyle.

tr1246

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone bayinden aldım, ilk gözümü galaxy alphaya diktim ama sd kart girişi yoktu, bana g3, z3 , alpha ve a7 dedi ama sony almadım, çünkü telefon bir kaç gün kapatmayınca sapıtıyordu, alphada almadım sd kart girişi yoktu, a7 hiç yanaşmadım, donanımı g3 den iyi değildi, en uygun olanı g3 idi, 16 gb modeli vardı hazırda, 32gb bulamadılar, 16 gb aldım, 64gb kart taktım, takır takır kullanıyorum şimdi, şükür bir sorun yok şimdi, kırılmaz ekran taktım, malum bunların ekranı pahalı :D bende durumlar böyle.
Kapatiriz gunde bir alirsak. sd kart olayi kotu olmus cihaz hayirli olsun o zaman :)

Invoke

Invoke

Üye

Cam kırılır yine de özellikle darbeyi köşeden yerse o cam koruyamayacak alttaki cihazın camını. Kılıf takın, derim.

turancen

turancen

Üye
Cam kırılır yine de özellikle darbeyi köşeden yerse o cam koruyamayacak alttaki cihazın camını. Kılıf takın, derim.
Kılıf zaten kullanıyorum :) kılıfsız olmaz bu cihazlar

Buğra

Buğra

Admin
Hepsi 1 yılı geçmiş cihazlar, alma hiçbirini Yeni Nexus'u bekle hem güncel cihaz hemde donanım son seviyede olacak :oke:
Yeni nexus beklenir ama buraya gelmesi çok sürer kaldı ki daha tanıtımı bile yapılmadı tanıtım yapıldıktan 3-5 ay sonra anca getirir LG sanırım nexus5 de geç gelmişti çünkü

tr1246

Üye
    Konu Sahibi
z3 bir onde gibi bakir kablo sogutucu varmis iyi dusunmusler

Invoke

Invoke

Üye
Yeni nexus beklenir ama buraya gelmesi çok sürer kaldı ki daha tanıtımı bile yapılmadı tanıtım yapıldıktan 3-5 ay sonra anca getirir LG sanırım nexus5 de geç gelmişti çünkü

Ben şubatta almıştım. Sanırım geleli çok olmamıştı.

tr1246

Üye
    Konu Sahibi
bu sarj girisi asinir mi z3te?

Üst Alt