Tamamdir,sagol yorum icinz3 compact aldım memnunum küçük ekran sıkıntı değilse almalısın sıkıntıysa z3 tavsiye ederim g3den iyidir
fiyat duserse belkiG4 alabilirsiniz, derinin soyulmasından şikayetçiyseniz plastik kapaklısını alın

Ben de oyle dusunuyorum,sagolalacaklarından en mantılısı z3 fazla para veremem diyosan g3 al
Once ustteki soruma bir cevap alabilirsemZ3 al bence kafan rahat olsun

buyur otomatik mod örnekleri alıntıdırOnce ustteki soruma bir cevap alabilirsem![]()
son guncellemelerle iyilestirme yapilmis galiba acaba ne kadar iyilestirildibuyur otomatik mod örnekleri alıntıdır
5.1.1 ile iyi hale getirilmişBen de oyle dusunuyorum,sagol
Bir sorum olacak.Bu sonyde otomatik modda fotograf kalitesi nasil? Otomatik modda cekmesek fotograf daha mi iyi?
Guzel,tesekkurler5.1.1 ile iyi hale getirilmiş
Daha ne olsunRoot atınca cameramod atacağım ve 21de özellikleri açacağım süper otomatik 21 megapiksel harika almaz mı?

Evet,bunu daha once soyledin ben de kabul ettim.Tesekkurler.bence z3 al en iyisi o zaten ama para vermem diyosan g3 al en matılı secenek bu
Bu secenekleri inceliyorum ben de.Öyleyse en mantıklı seçenek g3. Sonuçta para vermiyorsun.bence z3 al en iyisi o zaten ama para vermem diyosan g3 al en matılı secenek bu
Zaten g3 fiyatina daha iyisi yok.Fiyati goz onunde bulundurmazsak telefon olarak z3 onde gorunuyor (kullanim,performans vs.) Yine de burda 2si de secenekse tercih zevk meselesi.Ama 1500 max olsaydi g3 olurdu.Öyleyse en mantıklı seçenek g3. Sonuçta para vermiyorsun.