Telefon Tavsiyesi lg g3 mu z2,z3 mu?

Sponsorlu Bağlantılar

tr1246

Üye
    Konu Sahibi
lg g3 mu z2,z3 mu?
g3 dusunuyorum.isinma problem olur mu? oyun performansi nasil? bu olmazsa z2,z3 olabilir onlarda da sorun olabilir kasa,kamera vs. baska onerilerinizi de alabilirim.

yeumyang

yeumyang

Moderator
bütceniz ne kadar

tr1246

Üye
    Konu Sahibi
1800-2000 max

hikmet366

hikmet366

Üye
Samsung galaxy s6 derim fazla acelen yoksa bekle derim not5 s6 plus filan çıksın direk 2000 tl den bulursun

yeumyang

yeumyang

Moderator
2000 tl ye g4 alabilirsiniz z3 te güzel sony kasa acıklıgı olabiliyor bazılarında g4 veya z3 alabilirsiniz

tr1246

Üye
    Konu Sahibi
2000 tl ye g4 alabilirsiniz z3 te güzel sony kasa acıklıgı olabiliyor bazılarında g4 veya z3 alabilirsiniz
Deri soyuluyor diyorlar g4 te. ayrica cok da 2000 limitini zorlamak istemiyorum. :) g3 sarji ve isinmasi sorun olur mu?

yeumyang

yeumyang

Moderator
evet şarj ve ısınma sorunları var ama büyütülecek derecede degil sonucta her cihaz ısınır

Invoke

Invoke

Üye
G3 bir kere 16GB/2GB Ram modelini almamalısınız. Bence 32GB'da almayın. Üstteki yorum mantıklı bekleyin biraz yakında yeni cihazlar çıkar, sonra S6 alabilirsiniz. Note 4 de alabilirsiniz.

Başlıktaki üçü arasından Z3.

tr1246

Üye
    Konu Sahibi
evet şarj ve ısınma sorunları var ama büyütülecek derecede degil sonucta her cihaz ısınır
g3 aklimda.bu seviyede baska telefonlar varmi?
G3 bir kere 16GB/2GB Ram modelini almamalısınız. Bence 32GB'da almayın. Üstteki yorum mantıklı bekleyin biraz yakında yeni cihazlar çıkar, sonra S6 alabilirsiniz. Note 4 de alabilirsiniz.

Başlıktaki üçü arasından Z3.
g3 32 gb niye olmasin? yakinda zamlar binmesin :)

Invoke

Invoke

Üye
Doğru söylüyorsunuz, bir de vergi olayı var. G3'ün işlemcisi 2K ekran için pek uygun değil. Isınma konusunda ise "ısınmıyor" diyen kimseyi duymadım henüz.

hikmet366

hikmet366

Üye
S6 da isiniyor anlık işlemlerde 83 dereceyi gördüm ama bu sadece işlemci sıcaklığı batarya ısınmıyor batarya da şöyle isiniyor hızlı şarj dan dolayi

tr1246

Üye
    Konu Sahibi
Doğru söylüyorsunuz, bir de vergi olayı var. G3'ün işlemcisi 2K ekran için pek uygun değil. Isınma konusunda ise "ısınmıyor" diyen kimseyi duymadım henüz.
Evet.Aslinda z3 guzel.Sony de ust uste amiral cikarmasi kotu.z serisine guncelleme veriyor ama
S6 da isiniyor anlık işlemlerde 83 dereceyi gördüm ama bu sadece işlemci sıcaklığı batarya ısınmıyor batarya da şöyle isiniyor hızlı şarj dan dolayi
O da fazlaymis.Ama son modeller hep boyle galiba

yeumyang

yeumyang

Moderator
g3 z3 arasında z3 ü alabilirsiniz g4 e bir kılıf alırsınız deri soyulmasından kurtulursunuz

Invoke

Invoke

Üye
Güncelleme alan bir tek Z serisi değil. Eski modelleri M'yi almaz sanırım. Z3, Z3+'dan daha mantıklı bir cihaz bence.

Karavelaa

Üye
G3 ile g4 ün hiç bir farkı yok okadar fazla para vermeye gerek yok.G3 iyidir.

• Beğen
Tepkiler: tifazcik
Invoke

Invoke

Üye
Bence aklınızda olsun G4.

tr1246

Üye
    Konu Sahibi
g3 z3 arasında z3 ü alabilirsiniz g4 e bir kılıf alırsınız deri soyulmasından kurtulursunuz
Olabilir.2 seneye z3 unutulur mu acaba?
Tesekkurler g4 dusunulebilir evet.z3 simdi mantikli gibi

Üst Alt