S6 Yazılım anlamında biraz kötü
G4 ile G3 arasında kamera harici pek bir fark yok
M9 hiç olmaz
Zenfone 2
Samsungun o yazılımı sıkıntı olmazsa al Samsung
yada hiçbirşeye bulaşmasın direk alsın 3310'u hem hack problemide olmaz![]()
G4.Samsung'un kronik sorunları hala devam ediyor.
Şimdi fotoğraf çek sonra hemen o fotoğrafı açmayı çalışS6 Yazılımında ne sorun varmış?
Belirtirsen bi test edeyim.
S6 yi kotuleyip Zenfone 2 tavsiye etmen biraz saçma olmuş bi kere sınıfları farklı.
Arkadaş premium cihaz tavsiyesi istiyor yanılmıyorsam.
Şimdi fotoğraf çek sonra hemen o fotoğrafı açmayı çalış
Bomba falan patlamadı mı?Açtım ne olması gerekiyor?

ShiftDelete.Net Tolga Cem Küçükyılmaz beyin fikirlerini söylüyorsun, o adam samsungcu imajını atmak için S6'nın parmak izine bile sürüklemeli diyor. Yazık.Şimdi fotoğraf çek sonra hemen o fotoğrafı açmayı çalış
Sağ üst köşede "yeni konu aç" yazar.nasıl konu açabilirim arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ?
S6 derim, plastiğe HAYIR
Ayrıca flex tasarımdan nefret ediyorum.

Bomba falan patlamadı mı?![]()

Bende okadar çok oyun program varki ben hepsini kullanıyorum? Ama benden kaynaklı boşalttım zaman senin dedin civarı buluyorEn sonunda bir tane Samsungu kotulemeyen üye geldi konuya
Son güncelleme ile S6 sorunsuz oldu diyebilirim özellikle ram sorunu ortadan kalktı cihaz ortalama 1.9 ram ile çalıyor. Önceden 2.5 ram ile çalışıyordu.
Samsung iyi çalışıyor bu ara
Zaten cihazın görsel güzelliği ve malzeme kalitesi belli. Kamerayı yazmama gerek yok zaten
Bende öyle birşey bekledim ama fiss çıktı![]()
5.1 ile değil mi? Diyorum tüm foruma 5.0.2 de google ın romunda bile ram sorunu vardı diye.
Bende okadar çok oyun program varki ben hepsini kullanıyorum? Ama benden kaynaklı boşalttım zaman senin dedin civarı buluyor
5.1.1 in üstüne 230 MBA lik bir güncelleme çıkardı ondan sonra düzeldi ram olayı, birde uygulama durdu hatası oluyordu arada onlar olmuyor artık.