Telefon Tavsiyesi Lg g4 mū galaxy s6 mı

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Ikiside süper cihaz gece çekiminde Lg alır. Eline al ikisinde hangisi hoşuna gittiyse onu al derim

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Ne kadar samsung aldıysam 1,5 yıla kalmadı hepsi dondu dur tek tek sayayım.galaxy young,ace2,s3,s3 mini,s4 ve artık burda durulur dedim.s6 nında gidişatı böyle olacağına eminim ne zaman düzelttiki bunu düzeltsin.Isınma sorunu var çoğu kişide.Sizde yokmuş ama o ayrı

S4 disinda Diğer saydığın modeller teknoloji hızlı ilerlediği için zaten zayıf kalıyorlar güncelleme konusunda ama s4 4.4.2 Stock romu ile gayet stabil çalışıyor.
S6 da gelişen uygulamalar ve teknolojinin gerisinde kalabilir ama kalmayan cihaz mi var piyasada?
İPhone o kadar ovuyorlar dün 5s aldım elime bildiğin oyuncak telefon gibi ekranı görüntü kalitesi vs yani 6s ile arasında dağlar kadar fark var. Şimdi cihaza yazılım desteği olsa ne olur cihaz teknolojinin gerisinde kaldıktan sonra.

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Android pişmanliktir....G2 kullanicisi

Türe

Türe

Üye
Benim tercihim S6'dan yana olurdu. Dostlarımdan birinde var ve deneme imkanım oldu gerçekten elegant bir cihaz hissini son derece iyi veriyor. Arayüzü önceki Touchwizlere nazaran gerçekten çok akıcı. Tek bir donma , takılma , kasma dahi görmedim. Özellikle parmak izi okuyucusu ve kamerası mükemmel.

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu, RetaXter, Bahadir_fb ve 1 kişi daha
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bakalım s6 da 1yıldan sonra noolcak
S6 Nın Şarjı nasıl @Bahadir_fb

Kısa mı sürdü uzunmu Açılışı fotoğrafının
Günlük kullanımda 2.5 - 3 saat civarı ekran süresi veriyor.

Geç açılıyor denecek bir açılma olmuyor.

feyzeddinonal

feyzeddinonal

Üye
Arkadaş elimdeki s4 2-3 yıllık, ne takılma var ne ısınma var. Sen çok mu hoyrat kullanıyorsun acaba. Samsung şöyle samsung böyle diyorlar dedikleri hiç bir şeyi görmedim ben.

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu ve Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Arkadaş elimdeki s4 2-3 yıllık, ne takılma var ne ısınma var. Sen çok mu hoyrat kullanıyorsun acaba. Samsung şöyle samsung böyle diyorlar dedikleri hiç bir şeyi görmedim ben.
Anti samsungcu onlar cihaz ne kadar iyi olursa olsun bir bahane bulup kötülerler samsung ürünlerini o yüzden pekte kaale almaya gerek yok zaten çoğu samsung cihazı eline bile almamış kişiler :)
Bende 2 sene s4 mini kullandım hiç sorun yaşamadım.

• Beğen
Tepkiler: feyzeddinonal
feyzeddinonal

feyzeddinonal

Üye
Bütçem olsa direk s6 alırım düşünmem bile

bb_onur

bb_onur

Üye
Samsung bes para etmez git lg g4 al ben kullandim ikisini de lg g4 kullaniyorum oneririm

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Her kafası esen almadığına beş para etmez derse, ohhoo objektif adam kalmaz.

• Beğen
Tepkiler: Koradam ve Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Her kafası esen almadığına beş para etmez derse, ohhoo objektif adam kalmaz.

Aldığı telefon için kullanıyorum yazar, almadığı telefon içinde beş para etmez...
Kullandığı telefonu ne için tavsiye ettiği bile belli değil maksat yorum olsun.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
bb_onur

bb_onur

Üye
Aldığı telefon için kullanıyorum yazar, almadığı telefon içinde beş para etmez...
Kullandığı telefonu ne için tavsiye ettiği bile belli değil maksat yorum olsun.
Bahasir kullandikda laf ediyoruz kocum

firostr

firostr

Üye
O zaman Samsunglar kulanıma bağlı diyebilirmiyiz temiziğni güzel yaparsan sıkıntı olmuyor
Çünkü samsung kullanıpta beğenmeyen insalar gördüm onlarda tahminimce temizliğini yapmayıp kullananlar
Temizlik derken sd maid ile temizleme ram boşaltma grenify kullanma
ama şu gerçekki 4gb hafızalı bir samsung telefonum war D IHİÇBİR ŞEY YOKKEN BİLE KASIYORDU herhalde temizlik şart
Şu an Annem kullanıyor temizlik yapayım bakalım kasacak mı

• Beğen
Tepkiler: demirkaya407

demirkaya407

Üye
Aylardır s6 kullanıyorum çok iyi Samsung’un en iyi cihazı hız konusunda zaten sorun yok kasma da yok ironik bir sorun da görmedim kalite premium zaten aynı zamanda note 4 um var ondan da memnunum s4 'e kadarmış S serisinin sıkıntısı ondan sonrası gayet performanslı cihazlar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ShiftDelete.Net Tolga Cem Küçükyılmaz beyin fikirlerini söylüyorsun, o adam samsungcu imajını atmak için S6'nın parmak izine bile sürüklemeli diyor. Yazık.
Tolga molga kim ne derse desin kardesim babamda s6 edge var. Telefonda bi teamwiever bi here maps kullaniyo batarya çeyrek günde bitiyor. Ram full %80lrde. Babamin telefonunda sorun yok, kime sorsam normal iste diyor, s6 kullananlar. Parmak izini acayim dedim parmagimi algilattim kapattim, ikinci sefer parmagimi algilamadi

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Tolga molga kim ne derse desin kardesim babamda s6 edge var. Telefonda bi teamwiever bi here maps kullaniyo batarya çeyrek günde bitiyor. Ram fu ll %80lrde. Babamin telefonunda sorun yok, kime sorsam normal iste diyor, s6 kullananlar. Parmak izini acayim dedim parmagimi algilattim kapattim, ikinci sefer parmagimi algilamadi

Elin terliyse algılamaz normalde sorun olmuyor.