Ne kadar samsung aldıysam 1,5 yıla kalmadı hepsi dondu dur tek tek sayayım.galaxy young,ace2,s3,s3 mini,s4 ve artık burda durulur dedim.s6 nında gidişatı böyle olacağına eminim ne zaman düzelttiki bunu düzeltsin.Isınma sorunu var çoğu kişide.Sizde yokmuş ama o ayrı
Bakalım s6 da 1yıldan sonra noolcakSamsung işte.1 yıldan sonra donan Samsung.
Kısa mı sürdü uzunmu Açılışı fotoğrafınınAçtım ne olması gerekiyor?
Günlük kullanımda 2.5 - 3 saat civarı ekran süresi veriyor.Bakalım s6 da 1yıldan sonra noolcak
S6 Nın Şarjı nasıl @Bahadir_fb
Kısa mı sürdü uzunmu Açılışı fotoğrafının
%23 şarjım var halaGünlük kullanımda 2.5 - 3 saat civarı ekran süresi veriyor.
Geç açılıyor denecek bir açılma olmuyor.
Anti samsungcu onlar cihaz ne kadar iyi olursa olsun bir bahane bulup kötülerler samsung ürünlerini o yüzden pekte kaale almaya gerek yok zaten çoğu samsung cihazı eline bile almamış kişilerArkadaş elimdeki s4 2-3 yıllık, ne takılma var ne ısınma var. Sen çok mu hoyrat kullanıyorsun acaba. Samsung şöyle samsung böyle diyorlar dedikleri hiç bir şeyi görmedim ben.

Ben aldım gayet kaliteli ve şık bir cihaz hiçbirşeyin eksikliğini aratmıyor.Bütçem olsa direk s6 alırım düşünmem bile
Her kafası esen almadığına beş para etmez derse, ohhoo objektif adam kalmaz.
Bahasir kullandikda laf ediyoruz kocumAldığı telefon için kullanıyorum yazar, almadığı telefon içinde beş para etmez...
Kullandığı telefonu ne için tavsiye ettiği bile belli değil maksat yorum olsun.
Aferim onus bu yolda ilerle koç.Bahasir kullandikda laf ediyoruz kocum
Tolga molga kim ne derse desin kardesim babamda s6 edge var. Telefonda bi teamwiever bi here maps kullaniyo batarya çeyrek günde bitiyor. Ram full %80lrde. Babamin telefonunda sorun yok, kime sorsam normal iste diyor, s6 kullananlar. Parmak izini acayim dedim parmagimi algilattim kapattim, ikinci sefer parmagimi algilamadiShiftDelete.Net Tolga Cem Küçükyılmaz beyin fikirlerini söylüyorsun, o adam samsungcu imajını atmak için S6'nın parmak izine bile sürüklemeli diyor. Yazık.
Tolga molga kim ne derse desin kardesim babamda s6 edge var. Telefonda bi teamwiever bi here maps kullaniyo batarya çeyrek günde bitiyor. Ram fu ll %80lrde. Babamin telefonunda sorun yok, kime sorsam normal iste diyor, s6 kullananlar. Parmak izini acayim dedim parmagimi algilattim kapattim, ikinci sefer parmagimi algilamadi